Yav, durduk yere küfür eder, kendisine hiçbir şey yapılmamışken sataşırsa, kafasını yaracak biriyle karşılaşacaktı illaki; hem ergenlik, nesine vicdan yapıyorsunuz bunun?
Ben de anlatıvereyim, ortaokul zamanıydı, saçma bi masa tenisi takımımız vardı (Saçmaydı çünkü ben bile takımdaydım

); okul yeni açıldığı için işte, ilgisi olan yetenekli kişileri seçmeye-teşvik etmeye çalışıyorlardı ve benim de canım sıkılıyordu "Geliştiririm" diye atladım, oynamaya başladım ama bk gibi oynuyorum, bir miktar da engellenemez bir ergenlik var tabi üzerimde, kendimle inatlaşıyorum "Herkes sağ eliyle ne güzel oynuyor, ben de sağ ile oynayacağım" diye ama solağım yani ne kasıyorsam? Çocukluk, takmışım; öyle bi asabiye halleri filan, raketi sağ tutar oynarım filan. Neyse...
Ortaokul ve liseler arası masa tenisi turnuvalarına girdik yerel, ben yedeklerdeyim belki de değilim bile öyle bir bilinmezde oturuyorum köşede.

Beni de liseli itlerden bir ikisi gözüne kestirmiş (Benden 2 yaş kadar büyük erkeğin biri işte), kolay lokma gibi duruyordum herhalde kendi iç dünyamla cebelleşirken. Bir yandan da işte bizim kızları izliyoruz. Maç bitti mi, kaçıncı olduk hatırlamıyorum bile, o derece kopmuşum mekandan; millet diğerlerini izlemeye devam, ben de sanırım hocadan izin aldım bi yerlere gezelemeye gittim, baktım bahçede voleybol oynayanlar var, aralarına filan karıştım. Bu liseli itlerin de maçı bitmiş mi artık olayları nedir bilmiyorum, beni takip etmiş gelmişler salondan. (Bu arada esasen tekvando yapıyordum o ara, annemler çocuk öfkesini atsın diye gönderiyolladı okul harici kursa) Laf atıyor paso, ses etmedikçe küfre döndürdü tepki vereyim diye. En son ebe mebe, oradan anam ile ilgili bir şeyler diyordu ki, ortalık karıştı. Yakalayıp yere düşürüp, üzerine çıkarak burnundan kan gelene kadar suratına vurmuştum, üzerinden hocalarla birlikte aldılar. Biraz suçlu hissetmiştim ama o suçluluk duygusu yerini "Hak etmese dövmezdim"e bıraktı.
Bu olayı da sanırım ilk kez bu kadar açık anlattım. Bak sen anlattın da aklıma geldi, hiç vicdan azabı ile de hatırlamıyorum valla, "Ne dövmüştüm" diye sırıtarak anlatıyorum. 13-14 yaşındaydım be. Ve yaptığım şey taekwondo değil, daha çok kafes dövüşüne benziyordu. Yuri Boyka bk yesin.