Vicdan

Lisedeydim sakin sakin eve dönerken karsı taraftan 7-8 kisilik yine liseye gittigini tahmin ettigim bi erkek grubu geliyordu. Kendi halimde yoluma giderken icindeki cocuklardan biri iki avuc dolusu kaya tuzu gibi biseyi yuzume atmıstı😕 ne olduğunu bile anlamamistim saskinliktan cunku tanimadigim hic gormedigim tamamen tesaduf eseri yanindan gectigim cocuklardı.
Sizin olayinizda bence siz haklisiniz iyi yapmissiniz.
Ama insallah bana onu yapan cocuk cok pişman olmustur asla da hakkim helal degil cunku hic bilmedigim birisiydi 😕 neden yaptığını cok dusunup uzulmustum
Nekadar naıfsın :)) bu yazıda bıle kin yok sadece hakkım helal degıl pisman olmuslardır umarım dıyosun :)

İkiniz de çocukmuşsunuz. Aslında onun ailesi vicdan yapmalı; zorba bir çocuk yetiştirdikleri için. Akran zorbalığı çok travmatik bir şey. Çocukları intihara bile sürüklüyor. Verdiğimiz tepki aşırı olmuş ama sağlıklı bir ruh haliyle, hareketinizin nelere yol açabileceğini tahlil edip eyleme geçmemişsinizdir. Keşke yetişkinler konulara biraz hakim olup, her iki çocuğa da yardım etseydi. Vicdan yapmanıza da gerek yok. O çocuk değilsiniz artık.
Malesef içimde hala o cocuk var. Ben sadece haksızlıgı kaldıramıyorum, kımseye durduk yere karısmam ama bırı durduk yere satasırsa , nekadar sonradan vıcdan yapsamda o an öfkemi kontrol edemem. Ortada gercekten büyük haksızlık varsa

Ergenlikteydım daha ara ara aklıma gelir vıcdan azabı cekerım. Bir kız sürekli benı her gördügü yerde küfür ederdi oda daha ergendı cocuktuk ıkımızde. Bana agza alınmıcak seyler söylerdi ona hicbisi yapmadıgım halde, kız bana kafayı takmıstı resmen, bıgun dayanamadım önümüzde diken çalisi vardı. Sacindan tutup defalarca sokup cıkardım kafasını. Taşada deymiş olacakki kafası kırıldı dikiş atmislardı, annesı anneme sikayet etti cünkü. O kızı bulmam görüsmem imkansız ama gercekten pişmanım keske yapmasaydım. O gunu o halını hiç unutmuyorum yazmak ıstedım.

Ohh eline sağlık mis

Simdi kac yasinizdasiniz bilmiyorum ama bende 8-9 yaslarindayken dukkanimizdan eve yuruyodum annemlere haber vermek icin. Iki sokak ote mahalleden Iki erkek kardes beni tutup dovup, tukurmuslerdi bana. Bide dugune gidicektir pek guzel giyimisim falan. Eve gittim tabi agla zirla. Ablamla yas farkim coktur. Tuttu kolumdan, gordu cocuklari kosa kosa anca kucuk olani yakaladi desenki daha 7 yasinda. Tuttu kollarini vur dedi bana. Cocugu oyle bir dovdumki sorma, Buyugunude bizim dukkanin onunde gorup tokatlamistim. ondan sonra o prenses kizdan eser kalmadi :KK53: oldummu sana terminator, lise zamanimi anlatmayim bile. Universitede duzeldim biraz simdi damarima basinca terminatore bagliyorum:rapci:

Kaşınmış biraz, sende kaşımışsın, o seni sözel taciz etmiş, sen de fiziksel, ödeşmişsiniz. Belki ders alıp kimseye bulaşmayacağını da öğrenmiştir. Eline sağlık diyorum.

Simdi kac yasinizdasiniz bilmiyorum ama bende 8-9 yaslarindayken dukkanimizdan eve yuruyodum annemlere haber vermek icin. Iki sokak ote mahalleden Iki erkek kardes beni tutup dovup, tukurmuslerdi bana. Bide dugune gidicektir pek guzel giyimisim falan. Eve gittim tabi agla zirla. Ablamla yas farkim coktur. Tuttu kolumdan, gordu cocuklari kosa kosa anca kucuk olani yakaladi desenki daha 7 yasinda. Tuttu kollarini vur dedi bana. Cocugu oyle bir dovdumki sorma, Buyugunude bizim dukkanin onunde gorup tokatlamistim. ondan sonra o prenses kizdan eser kalmadi :KK53: oldummu sana terminator, lise zamanimi anlatmayim bile. Universitede duzeldim biraz simdi damarima basinca terminatore bagliyorum:rapci:
Valla helal ablaya kardeslık böyle bisi işte :) senınde elıne saglık. Suan 24 yasındayım

ay korkunç:eek:, tam çizgi filmlerdeki gibi olmuştur şimdi aklıma geldi de defalarca kafasını sokup çıkarman çalılara:bicak:

Back
X