- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.731
- 228
- 31
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Reis sen neymissin ya 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır karakola sıkayet etmedıler, bende cocuktum sonucta. Napıcaktılar hapıse mı attırıcaktılar benı
13.14 yaslarındaydım ben o sanırım benden bı ıkı yaş buyuktu. Ama yınede insan pişman oluyor. Simdiki aklım olsa asla yapmazdım eminım sende yapmazdın, nebilim ya sabah sabah nerden geldıyse aklıma yıne
Çocukmuşsunuz zaten sımdıkı aklınız olsa yaparmıydınızErgenlikteydım daha ara ara aklıma gelir vıcdan azabı cekerım. Bir kız sürekli benı her gördügü yerde küfür ederdi oda daha ergendı cocuktuk ıkımızde. Bana agza alınmıcak seyler söylerdi ona hicbisi yapmadıgım halde, kız bana kafayı takmıstı resmen, bıgun dayanamadım önümüzde diken çalisi vardı. Sacindan tutup defalarca sokup cıkardım kafasını. Taşada deymiş olacakki kafası kırıldı dikiş atmislardı, annesı anneme sikayet etti cünkü. O kızı bulmam görüsmem imkansız ama gercekten pişmanım keske yapmasaydım. O gunu o halını hiç unutmuyorum yazmak ıstedım.
Su deli delıyı görünce sopasını saklarmıs lafına kesınlıkle katılıyorum. Cevremde var öyle kişiler ama bana yapamazlar. Bisi söylerken bile yanlıs anlama sakın derler. Ama bı baskına helede sessız insanların ezildigine cok sahıt oldumbence hiç arayıp görüşeyim gönlünü alayım deme. insanlar naif birini görünce çok daha fazla bulaşıyorlar deli deliyi görünce sopasını saklarmış diye bi söz var boşver kötü de olsa göstermişsin durması gerektiği yeri.
benim de çocukken vardı devamlı oyuncaklarımı alıp beni döven bi çocuk o da benden 3 yaş falan büyüktü annmein arkadaşının çocuğu. devamlı bize gelirlerdi çocuk kucak dolusu oyuncağımı alıp giderdi. bir gün çocuk yine oyuncağımı almış beni de dövmüş, çocuğun ağzını yüzünü tırmalamışım kulağını ısırmışım beni ayırmaya çalışırlarken çocuğun kulağının ucunu da koparmışım nasıl bi hınçla ısırdıysam. o günden sonra kadın daha da görüşmedi annemle. oyuncaklarımı çalarken kimse çocuğa yapma etme demiyordu ben kulağını koparınca suçlu oldum sdsdfd.
neyse birkaç yıl sonra ortak ne kadar arkadaşları varsa görüşmeyi kesmişler her misafirlikte o ailenin bir şeyleri kayboluyormuş. çantadan paralar altın bileklikler yüzükler vs. üstü kapalı sormaya çalıştıklarında da bir de üste çıkıyormuş yüzsüz yüzsüz nereden belli benim oğlumun aldığı falan diye. annemin arkadaşlarından biri demişti bizdeyken senin küçük fare bişey biliyormuş da koparmış çocuğun kulağını diye. adım minik fareye çıkmıştı o günden sonra. ben de kendimi kötü hissetmiştim sonradan ama nasıl dolmuşsam öyle bi öfke patlamasıyla girişmişim çocuğa. 10 12 yaşında falanmışımdır en fazla ben de. çocuk sonrasında okuldan atılmış hapse girmiş çıkmış bir kere adam yaralamadan ceza almış vs zaman zaman böyle haberlerini duyuyordum annemden. ailenin yetiştirme şekli işte.
o kzı da o kadar iğrenç bri olduysa senden önce ailenin vicdan yapması lazım bence. boşver sen o şartlar altında yapman gerekeni yapmışsın. en azından ayağını denk almıştır sataşmamıştır bi daha.
Suan düsünüyorumda eskısıne nazaran daha sabırlıyım aslında mesela önceden tahrık olunca bem saldırırdım ama simdi fiziksel olarak biri bana saldırmadıgı süreve bende saldırmamÇocukmuşsunuz zaten sımdıkı aklınız olsa yaparmıydınız
Dondurmamı :) buyuk İhtimalle artık yemiyordurBende bir keresinde dondurma yapistirmistim bir kizin suratina ama hic pisman degilim yine olsa yine yaparim:))))))
kesinlikle. o yüzden gerekli durumlarda ir kere aşırı dengesizleşip hizaya sokmak gerekiyo öylelerini.Su deli delıyı görünce sopasını saklarmıs lafına kesınlıkle katılıyorum. Cevremde var öyle kişiler ama bana yapamazlar. Bisi söylerken bile yanlıs anlama sakın derler. Ama bı baskına helede sessız insanların ezildigine cok sahıt oldum
Eline sağlık hak etmişErgenlikteydım daha ara ara aklıma gelir vıcdan azabı cekerım. Bir kız sürekli benı her gördügü yerde küfür ederdi oda daha ergendı cocuktuk ıkımızde. Bana agza alınmıcak seyler söylerdi ona hicbisi yapmadıgım halde, kız bana kafayı takmıstı resmen, bıgun dayanamadım önümüzde diken çalisi vardı. Sacindan tutup defalarca sokup cıkardım kafasını. Taşada deymiş olacakki kafası kırıldı dikiş atmislardı, annesı anneme sikayet etti cünkü. O kızı bulmam görüsmem imkansız ama gercekten pişmanım keske yapmasaydım. O gunu o halını hiç unutmuyorum yazmak ıstedım.
Ozaman unutmuştur seni inşallahMalesef öyle olmadı birinden duymuştum yıllar önce cezaevıne girmis suca bulasmıs. Simdi son durum ne bilmiyorum
Pek olmamış aslında. Cezaevıne grmişti yıllar önce duydumEline sağlık hak etmiş
Her gördüğümüze sövüp sayalım ozaman
Bu ona iyi bi ders olmuştur bidaha kimseye küfür etmez
Aman bosver ıyıkı yapmadın degmez. Fzıksel olarak sana dokunmayana sende dokunma.Keşke bende zamanında bir iki kişiyi şöyle evir çevir dövseydim
Bilmem 15_16 sene olmustur gormeyeliDondurmamı :) buyuk İhtimalle artık yemiyordur