Vicdanen kendimi kotu hissediyorum yardima gitmedigim icin

Aslında eşinize söyleseniz durumunuzu o verir parasını tutarsınız bir yardımcı hem siz de yorulmamış olursunuz

Başkaları ne der diye yaşamanın son kullanma tarihi geçmedi mi arkadaşlar?

Ufacık çocuğu olan bir kadını asla yardıma çağırmam. Normal olmayan durum tam olarak budur.

Gercekten öyle burda çok akıllı, olaylara daha farklı bi pencereden bakan kadınlar var.Akil akıldan üstündür diye boşuna dememisler
Eskiden bi iç yangını, baskıya dayanamayıp kabul etme, çevremde kabul etmeyeceğim insan bile olsa ama olsun kabul edelim vs vs liste uzar gider… Kabul ediyordum.

Kk’ya bi girdim.
Aklı başında insanların yorumları beni duvara çarptı resmen.
Gözüm açıldı.

Aynen akıl akıldan üstün.

Başkaları ne der diye yaşamanın son kullanma tarihi geçmedi mi arkadaşlar?

Ufacık çocuğu olan bir kadını asla yardıma çağırmam. Normal olmayan durum tam olarak budur.
Cok dogru soyluyosunuz dusmex kalkmaz bir Allah cok zorda darda birakmasin kimseyo ama cok sukur o derecede degil kendisi daha az yoruluyum diye dusunerek beni neden cocukla yormk istiyo

Kendinizi anlatmaya bence hic gerek yok. Zaten durumunuz ortada bu durumunuzu bile bile sizi yardima bile cagirmamasi lazim kuzeninizin. Benim de 2 cocugum var ve gectigimiz 1 ay ben de kismen yalnizdim evde esimin isleri nedeniyle. Benim evime haftasonlari kadin geliyor temizlige basa cikamiyorum diye. Kimse de benden kendi sorumluluklarim disinda ekstra birsey istemiyor. Sizin bu durumda bu kadar aciklama yapmaniza bile gerek yok. Halinizi durumunuzu anlamiyorsa iyi olmus kendiliginden hayatinizdan cikmis.

Yanliz yasayan kucuk cocugu olan kadini temizlige yardima cagirmak cok dusuncesiz bir hareket vicdan yapacak bisey yok kizlari varmis gayette yaslari yardim edebilecek yaslar bosverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…