- 8 Ağustos 2024
- 96
- 212
- 8
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Aslında eşinize söyleseniz durumunuzu o verir parasını tutarsınız bir yardımcı hem siz de yorulmamış olursunuzInanin ben gucumun yettigince yapacam bugun odamin birini bitirdim oraya gitsem iyoce kalirdim tsk ederim ince dusunceniz icin inanin amma iyi amma kotu insanin kendi eliyle yaptugi gibisi yok kimseye borclu kalmak.istemem yapabildigim kadar yapar yapamadigm kalir para biriktiriicem diger ay desfek icin birini alacam insAllah
Gercekten öyle burda çok akıllı, olaylara daha farklı bi pencereden bakan kadınlar var.Akil akıldan üstündür diye boşuna dememislerEskiden çok enayiydim.
Kk benim gözümü açtı.
Buradaki yorumlar konular.
Israr kıyamet artık umrum değil yapmıyorum.
Eskiden bi iç yangını, baskıya dayanamayıp kabul etme, çevremde kabul etmeyeceğim insan bile olsa ama olsun kabul edelim vs vs liste uzar gider… Kabul ediyordum.Gercekten öyle burda çok akıllı, olaylara daha farklı bi pencereden bakan kadınlar var.Akil akıldan üstündür diye boşuna dememisler
Borcumuz var biraz ondan skntidayzAslında eşinize söyleseniz durumunuzu o verir parasını tutarsınız bir yardımcı hem siz de yorulmamış olursunuz
KesinikleEskiden bi iç yangını, baskıya dayanamayıp kabul etme, çevremde kabul etmeyeceğim insan bile olsa ama olsun kabul edelim vs vs liste uzar gider… Kabul ediyordum.
Kk’ya bi girdim.
Aklı başında insanların yorumları beni duvara çarptı resmen.
Gözüm açıldı.
Aynen akıl akıldan üstün.
Cok dogru soyluyosunuz dusmex kalkmaz bir Allah cok zorda darda birakmasin kimseyo ama cok sukur o derecede degil kendisi daha az yoruluyum diye dusunerek beni neden cocukla yormk istiyoBaşkaları ne der diye yaşamanın son kullanma tarihi geçmedi mi arkadaşlar?
Ufacık çocuğu olan bir kadını asla yardıma çağırmam. Normal olmayan durum tam olarak budur.
Sifir km sorun cnm o kisi ben degilim olay cuma gunu yasandiBen aynı konuyu daha önce okumuştum, bir üye vardı yıllar önce yaşadığı şeyleri yeni olmuş gibi paylaşan. Ama ismi bu değildi üye isminizi mi değiştirdiniz?
Kendinizi anlatmaya bence hic gerek yok. Zaten durumunuz ortada bu durumunuzu bile bile sizi yardima bile cagirmamasi lazim kuzeninizin. Benim de 2 cocugum var ve gectigimiz 1 ay ben de kismen yalnizdim evde esimin isleri nedeniyle. Benim evime haftasonlari kadin geliyor temizlige basa cikamiyorum diye. Kimse de benden kendi sorumluluklarim disinda ekstra birsey istemiyor. Sizin bu durumda bu kadar aciklama yapmaniza bile gerek yok. Halinizi durumunuzu anlamiyorsa iyi olmus kendiliginden hayatinizdan cikmis.Amcamin kizi tasiniyor benden yardim istedi h.sonu ama oglumu jimnastige yazdirdigimi ayrica ctesi pazar alisverisi yaptigim icin o gun ekstra yorulacagimi belirttim ben yalnz yasiyorum mental olarak zaten yorgunum 5 yilda iki ciger acisi tatmisim (anne baba kaybi) ustune 4 yasinda cocukla yalnz yasiyorum h.ici okula gotur getir parki marketi evi yemegi, h.sonu pazar alisverisi jimnastik kursu inanin yoruluyorum
Bugun kurs donusu yolda arkadaslarimla karsilastm eve kahve icmeye davet ettim onlar sen ne zahmet ediyon manen fiziken yalnzsn sen otur soluklan kahveyi biz yapariz dediler bulasik makinemi bosalttilar beni neselendirdiler sonra durum yaptilar ovgu dolu bende jest olsn diye paylastim kuzenim gordu sonra resmi gorunmedi wp ta ben orda dusuncesizlik yaptim kabul ama ben durumum olsa eve yardimci destek cagiracam kendinin iki tane genc kizi var 14 18 yaslarinda gozleri iste olmasa da
Ama napayim ben halim yok inanin evimi robot supuruyo haftanin 3 gunu mental olarak yorgunum suan keske gitseydm diyorm ama halim yok kendi evimin buyuk temozligi gozumde buyuyor suan yapamadim olmadi canim istemedi napayim uzuluyorm amaa inanin bu kadarim iste
Konular çok benziyor, o yüzden yazmıştım.Sifir km sorun cnm o kisi ben degilim olay cuma gunu yasandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?