- 31 Ekim 2013
- 21.451
- 72.042
- 798
- 41
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Adana Sarıçam . Saklayacak bişeyim yok benim,her sorana da söylüyorum. Kafasında kuran sizsiniz. Ajanlar,tintirik teyzeler. Aynı yerde olsak bile sizi tanımıyorumdur. Çok ukalasınız, arkadaşımın üyeliği olsa ne olmasa ne. Bende üyeyim ayıp mı yasak mı. Kim nerde üyelik açıyorsa açsın. Kimsenin hayatı beni ilgilendirmez,belki tanışıyoruzdur diye sordum da sanmıyorum. Altında başka bişey aramayın
Birde insanlar artık çok nankör, eskiden bir kadir kıymet bilmek vardı.Vicdan yaptm ilk basta ama yok deyince anlamayip kusuyolarsa nedenini gormwyip kendi cikarlari icin siliyolaesa silsinler zamannimi istemedigim birseynde hwrcamak istemiyorm cok harcadmngiden zman gelmedi daha geri.artik umrumda.degil
Aynen bir ucret mukabilinde destege giden insanlar bile vazgeciyo gitmiyo nedem oglumla.olan akisimi bozayim ki zaten yogun iki gundu ustune neden yorulayim kim kimsediz degil karsiliginda bir ucret de verecem demedi Allah beni kayirsin oyle cengaversem.kendj evimin buyuk temizligi duruyo bahar bitecek hala bahar temizligi yapcam iki aydir ama bugun bir odami bitirdim oraya gitseydim onu bile yapamazdmBirde insanlar artık çok nankör, eskiden bir kadir kıymet bilmek vardı.
Şimdi sadece sömürme üzerine bir düzen var.
İki kızıyla yapsın temizliğini.
Ama tabi elinde telefonda kim uzanıp vakit geçirecek.
Hayatta durmazdi ki oglm rahat misafirlikte durmuyo daha anne skldm gidelim.diyoNormaldede 4 yaşında bi çocuğu olan kadın ne yapalır ki? Taşınan evde telaşa oluyor cocukta haretkli bi çocuksa orda onu mu oyalayacaksiniz yardım mi edeceksinis
Aynen ya yalnz degil iki kizda artik sorumluluj alsn napayim tembellerseAlınan alınsın böyle bi mecburiyetiniz yok üstelik de çocuğunuz var. Vicdan yapılacak bi konu değil. Kimseye kendinizi açıklamak zorunda da değilsiniz
Ne.anlamam.ĺazmHafta sonu jimnastik kursu olmayan ilçe yoktur kihatta inanmayacaksınız ama benim kızın da var.
Her yerde var ki kursKonudan bağımsız nerede yaşıyorsunuz. Hafta sonu bizimde jimnastik kursumuz var. Aynı yerde miyiz acaba
Inanin ben gucumun yettigince yapacam bugun odamin birini bitirdim oraya gitsem iyoce kalirdim tsk ederim ince dusunceniz icin inanin amma iyi amma kotu insanin kendi eliyle yaptugi gibisi yok kimseye borclu kalmak.istemem yapabildigim kadar yapar yapamadigm kalir para biriktiriicem diger ay desfek icin birini alacam insAllahbüyük temizliğine yardım etmek istedim. Arkadaşım olsaydın gelirdim yardımına keşke kuzenin de bunu düşünebilse
Çocuklu kadın temizliğe mi çağırılır Allah aşkına.Aynen bir ucret mukabilinde destege giden insanlar bile vazgeciyo gitmiyo nedem oglumla.olan akisimi bozayim ki zaten yogun iki gundu ustune neden yorulayim kim kimsediz degil karsiliginda bir ucret de verecem demedi Allah beni kayirsin oyle cengaversem.kendj evimin buyuk temizligi duruyo bahar bitecek hala bahar temizligi yapcam iki aydir ama bugun bir odami bitirdim oraya gitseydim onu bile yapamazdm
Kucuk cocugunuz var ustune ustluk bu kadar seyle tek basiniza ugrasiyorsunuz. Bence dusuncesizce sizi cagiran kuzeninize sizin kapris yapmaniz gerekirdi asil.Amcamin kizi tasiniyor benden yardim istedi h.sonu ama oglumu jimnastige yazdirdigimi ayrica ctesi pazar alisverisi yaptigim icin o gun ekstra yorulacagimi belirttim ben yalnz yasiyorum mental olarak zaten yorgunum 5 yilda iki ciger acisi tatmisim (anne baba kaybi) ustune 4 yasinda cocukla yalnz yasiyorum h.ici okula gotur getir parki marketi evi yemegi, h.sonu pazar alisverisi jimnastik kursu inanin yoruluyorum
Bugun kurs donusu yolda arkadaslarimla karsilastm eve kahve icmeye davet ettim onlar sen ne zahmet ediyon manen fiziken yalnzsn sen otur soluklan kahveyi biz yapariz dediler bulasik makinemi bosalttilar beni neselendirdiler sonra durum yaptilar ovgu dolu bende jest olsn diye paylastim kuzenim gordu sonra resmi gorunmedi wp ta ben orda dusuncesizlik yaptim kabul ama ben durumum olsa eve yardimci destek cagiracam kendinin iki tane genc kizi var 14 18 yaslarinda gozleri iste olmasa da
Ama napayim ben halim yok inanin evimi robot supuruyo haftanin 3 gunu mental olarak yorgunum suan keske gitseydm diyorm ama halim yok kendi evimin buyuk temozligi gozumde buyuyor suan yapamadim olmadi canim istemedi napayim uzuluyorm amaa inanin bu kadarim iste
Amcamin kizi tasiniyor benden yardim istedi h.sonu ama oglumu jimnastige yazdirdigimi ayrica ctesi pazar alisverisi yaptigim icin o gun ekstra yorulacagimi belirttim ben yalnz yasiyorum mental olarak zaten yorgunum 5 yilda iki ciger acisi tatmisim (anne baba kaybi) ustune 4 yasinda cocukla yalnz yasiyorum h.ici okula gotur getir parki marketi evi yemegi, h.sonu pazar alisverisi jimnastik kursu inanin yoruluyorum
Bugun kurs donusu yolda arkadaslarimla karsilastm eve kahve icmeye davet ettim onlar sen ne zahmet ediyon manen fiziken yalnzsn sen otur soluklan kahveyi biz yapariz dediler bulasik makinemi bosalttilar beni neselendirdiler sonra durum yaptilar ovgu dolu bende jest olsn diye paylastim kuzenim gordu sonra resmi gorunmedi wp ta ben orda dusuncesizlik yaptim kabul ama ben durumum olsa eve yardimci destek cagiracam kendinin iki tane genc kizi var 14 18 yaslarinda gozleri iste olmasa da
Ama napayim ben halim yok inanin evimi robot supuruyo haftanin 3 gunu mental olarak yorgunum suan keske gitseydm diyorm ama halim yok kendi evimin buyuk temozligi gozumde buyuyor suan yapamadim olmadi canim istemedi napayim uzuluyorm amaa inanin bu kadarim iste
Nispet icin degil jest icin yaptim birbidimizi etkiketledik falan napaymKendi kızları varken sizi çağırması abes olmuş zaten gitmeniz gerekmiyor.
Yorgun olsanız da olmasanız da kimsenin temizliğine yerdım etmek mecburiyetinde değilsiniz herkes
kendi evini kendi temizlesin illa 1 günde bitmek zorunda değil o temizlik.
Ama gitmeyip sosyal medyada o şekilde paylaşım yapmanız biraz nispet yapmak gibi gözükmüş.
Siz kendinizi biliyorsunuz sonuçta kim ne düşünmek istiyorsa o şekilde düşünsün boşverin.
Ben kendime yardimci birini cagiracam biraz daha koseye para koyup o kadar gucum olsa kendi evim duruyoKucuk cocugunuz var ustune ustluk bu kadar seyle tek basiniza ugrasiyorsunuz. Bence dusuncesizce sizi cagiran kuzeninize sizin kapris yapmaniz gerekirdi asil.
Oldu bi kere arkadaslar etiket yapmslardi wp da bende karsilik vermek istedm hemde oraya gitmedim diye de hayatimu tamamemn pause almadm kiYardıma gitmek zorunda değilsiniz, vicdan yapacak bir durum yok. Ama sosyal medyada paylaşım yapmanız hoş olmamış
Tsk eder8m Allah razi olsnÇocuklu kadın temizliğe mi çağırılır Allah aşkına.
Birde tek başınıza mücadele veriyorsunuz.
İş, ev, çocuk bunlar kolay iş mi.
Sen boşver bak hayatına.
İnşallah hayatın çok çok çok çok güzel olsun…
kendinizi hiç kötü hissetmeyin, başkası yüzünden hayatınızı durdurmak zorunda değilsiniz ayrıca temizliğe gücünüz yok diye gitmediniz, kahve içmek arkadaşlarla görüşmek bir keyiftir, eğer kıymetli arkadaşlarsa ki sizinkiler öyle duruyor, yorgunluk değil enerji verir dolayısıyla sapla samanı karıştırmasın kuzeniniz bi zahmetOldu bi kere arkadaslar etiket yapmslardi wp da bende karsilik vermek istedm hemde oraya gitmedim diye de hayatimu tamamemn pause almadm ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?