Vicdanen kendimi kotu hissediyorum yardima gitmedigim icin

biri 6 yaşında biri 1,5 yaşında iki çocukla eşimle beraber ev taşımışlığımız var, annemin desteği küçük kızıma akşama kadar bakmak oldu başka da bir kimseden ufacık destek görmedim
kaldı ki sizin de ufak çocuğunuz var ve istemiyormuşsunuz herşeyi de geçtim gencecik kızları varmış başkasına ne ihtiyacı varmış, hiç üzmeyin kendinizi, size şu kadarcık anlayış gösteremeyen insanda varsın olmasın hayatınızda

Tarzınız ilginç geldi.
Aramızda binlerce km var. Arkadaşınız değilim.

Hayatımız tabi ki sizi ilgilendirmez, ilgilendiremez. Bir pastadan ajan gibi hafiyeliğe soyundunuz.

Vicdan yaptm ilk basta ama yok deyince anlamayip kusuyolarsa nedenini gormwyip kendi cikarlari icin siliyolaesa silsinler zamannimi istemedigim birseynde hwrcamak istemiyorm cok harcadmngiden zman gelmedi daha geri.artik umrumda.degil
Birde insanlar artık çok nankör, eskiden bir kadir kıymet bilmek vardı.
Şimdi sadece sömürme üzerine bir düzen var.

İki kızıyla yapsın temizliğini.
Ama tabi elinde telefonda kim uzanıp vakit geçirecek.

Aynen bir ucret mukabilinde destege giden insanlar bile vazgeciyo gitmiyo nedem oglumla.olan akisimi bozayim ki zaten yogun iki gundu ustune neden yorulayim kim kimsediz degil karsiliginda bir ucret de verecem demedi Allah beni kayirsin oyle cengaversem.kendj evimin buyuk temizligi duruyo bahar bitecek hala bahar temizligi yapcam iki aydir ama bugun bir odami bitirdim oraya gitseydim onu bile yapamazdm

büyük temizliğine yardım etmek istedim. Arkadaşım olsaydın gelirdim yardımına keşke kuzenin de bunu düşünebilse
Inanin ben gucumun yettigince yapacam bugun odamin birini bitirdim oraya gitsem iyoce kalirdim tsk ederim ince dusunceniz icin inanin amma iyi amma kotu insanin kendi eliyle yaptugi gibisi yok kimseye borclu kalmak.istemem yapabildigim kadar yapar yapamadigm kalir para biriktiriicem diger ay desfek icin birini alacam insAllah

Hiç vicdan yapmayın. Gitmek gibi bir zorunluluğunuz yok. Asıl onun tek başına çocuk büyüyen birinden yardım istemesi ayıp. Siz temizlik yaparken çocuk ne yapacaktı? Zamanında yapmışsınız zaten yardımınızı. Boşverin, hiç kafanıza da takmayın. Halden anlamayan, çıkarcı akbabalar uzak dursun çok daha iyi. Muhtemelen o bana yardıma gelmedi ama evine arkadaşlarına kahveye çağırdı, hali vakti vardı demek ki olarak düşündü ama sizin psikolojik durumunuzdan bi haberler belli ki. Insan açık açık sorar bozulduysa da cocuk değiliz ki kac yaşında insanlarız. Sizde açıklamasını yapardınız. Hiç kendinize bir de bunu dert edinmeyin gerçekten.

Çocuklu kadın temizliğe mi çağırılır Allah aşkına.
Birde tek başınıza mücadele veriyorsunuz.

İş, ev, çocuk bunlar kolay iş mi.

Sen boşver bak hayatına.
İnşallah hayatın çok çok çok çok güzel olsun

Yardıma gitmek zorunda değilsiniz, vicdan yapacak bir durum yok. Ama sosyal medyada paylaşım yapmanız hoş olmamış

Kucuk cocugunuz var ustune ustluk bu kadar seyle tek basiniza ugrasiyorsunuz. Bence dusuncesizce sizi cagiran kuzeninize sizin kapris yapmaniz gerekirdi asil.

Kendi kızları varken sizi çağırması abes olmuş zaten gitmeniz gerekmiyor.
Yorgun olsanız da olmasanız da kimsenin temizliğine yerdım etmek mecburiyetinde değilsiniz herkes
kendi evini kendi temizlesin illa 1 günde bitmek zorunda değil o temizlik.
Ama gitmeyip sosyal medyada o şekilde paylaşım yapmanız biraz nispet yapmak gibi gözükmüş.
Siz kendinizi biliyorsunuz sonuçta kim ne düşünmek istiyorsa o şekilde düşünsün boşverin.

Nispet icin degil jest icin yaptim birbidimizi etkiketledik falan napaym

Oldu bi kere arkadaslar etiket yapmslardi wp da bende karsilik vermek istedm hemde oraya gitmedim diye de hayatimu tamamemn pause almadm ki
kendinizi hiç kötü hissetmeyin, başkası yüzünden hayatınızı durdurmak zorunda değilsiniz ayrıca temizliğe gücünüz yok diye gitmediniz, kahve içmek arkadaşlarla görüşmek bir keyiftir, eğer kıymetli arkadaşlarsa ki sizinkiler öyle duruyor, yorgunluk değil enerji verir dolayısıyla sapla samanı karıştırmasın kuzeniniz bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…