Vicdanen kendimi kotu hissediyorum yardima gitmedigim icin

Sofra donatmadim arkadaslarima sadece kahve onu da onlar yapti yogun bi haftasonu yasitorm her hsonumuz boyle olacak bizim okillar kapanana kadar arada bi kahveye yada bi caya bes dk oturmaya herkes sevdigi birine vakit ayirir ama temizlik gibi emekli ise cpcukla gucum yetmez o kadar yogun gunun ardindan bende yapamiyorm kenara koyacam para diger aya bende yardimci alacam srnin tasinacagin belli kizlar8n da belli ona gore onlemini al ben simdi ufaktan bugun odami bitirdm diger ayda daha yardimci birisi gelir daha detayli olur

Ciddenn Allah razi olsn sakalar yaptilar ya arkadasim inancli biri sirf ben guleyim diye yalandan komik komik seyler soyleyip guya falima bakti inanin modum yukseldi o enerjoyle oglumun odevlerini de bi cirpida bitirdik yukselttiler beni

Ciddenn Allah razi olsn sakalar yaptilar ya arkadasim inancli biri sirf ben guleyim diye yalandan komik komik seyler soyleyip guya falima bakti inanin modum yukseldi o enerjoyle oglumun odevlerini de bi cirpida bitirdik yukselttiler beni
Ya ben bu bunlari yiyecem size cvp yazdoktan sonra aradi arkadasim saglik bakanligi kura ile alim yapiyo basvur hemen e deblet sifresi al bugun duymus hemen bana haber ediyo canim benim simdi bile dusunmesi ,istemesi beni mutlu etti

Böyle insanlar hep var olsunlar yanınızda inşallah ama kuzeniniz gibiler uzak da olsa olurlar

Aaayy bu nedir böyle iyi sabretmissiniz. Hadi diyelim sizin gibi yapamıyor evet bazı insanların el lezzeti gerçekten farklı ama dile getirme şekli ısrarı insana yapası varsada yaptirmaz. İnsan utana sikila belki rica eder karşı tarafta hayır diyorsa tmm der geçer .onun ısrar anını düşününce burda ben utandım

Aynen ya kadinin bide kucuk cocuklari var zaten yapms ustelik onlar icin yapilan seye yardim dahi etmemisler
Bide bu ne israr guya yersen kermese yine Allah bilit de neyse gunahlarini almayayom bi tarz seyler gonul isidir ya yemezsen olmezsn
Benim komsum instagramda yemek sayfasi var baya da takipcisi vr taniniyoda sosyal insan memlekette Allah var arada verir eli mukemmel ama ben mahcup olup kendi becerim.neyse bejde ikram ederim onun ozel special pastasi var ona bayildim bi cafeyle anlasti oraya yapiyodu gittim paramla yedim mekan sahibine de ovdum harika olmus diye de ne hakkim.var ya bu kadar yuzsuz insanlar hangi ara oldu

Ben yapı itibariyle çok sakin bir kadında değilim.
En sonunda sinirlenince anladı.
Ooo daha asansörden inerken de ısrara devamdı belki “bi umut olur”u hep korudu.

Hayır pasta istiyor, karşı tarafta ısrar ediyorsun madem çocuklarıma bak yapayım diyor.
Ona da evet demiyor, yaparsın yaparsın diyor.

Bunlar adam kullanmayı kendilerince maharet sanan tipler, karşılarına dişli çıkınca işlerine gelmiyor.

Geçen misafirime yaptım, diyor ki bana gelirken pastandan isterim, gelirken yaparsın bi pasta artık..
Kimse tarifini verde bende yapayım demiyor, herkes yaptırma derdinde.
Valla kuş kondurmuyorum dedim. Youtubede bir sürü pasta tarifi var. Aç bir tanesini yap dedim.

iyi bu eşşek arıyor kendıne az yesın temızlıkçı tutsunn gidemedim diye üzülme senın bu yumuşak karnından faydalanıyor bellıkı

Aa walla öyle millet kendine enayi arıyor artık bunu ben de fark ettim. Devamlı ben misafirliğe geleyim siz bana sakın gelmeyin. Ben gelip yiyip içeyim gideyim çayımı bile ayağıma bekleyeyim. Olduuu paşam.. hep bi kullanma peşinde sen kendini kullandırtmayınca da küsmeler, etrafa seni kötülemeler.. aman eksik olsun böyleleri

Aaayy bu nedir böyle iyi sabretmissiniz. Hadi diyelim sizin gibi yapamıyor evet bazı insanların el lezzeti gerçekten farklı ama dile getirme şekli ısrarı insana yapası varsada yaptirmaz. İnsan utana sikila belki rica eder karşı tarafta hayır diyorsa tmm der geçer .onun ısrar anını düşününce burda ben utandım
Şu yorumdan bile anladım ne kadar naif bi insan olduğunuzu. Zaten bu yüzden hayır dediniz diye uzuluyorsunuz.Diger türlü olsa engelleyen engellesin onun tercihi derdin.Birde en ufacık şeyde engel atan insanlarla zaten tam.bi bag yoktur aramızda

Dun buras

Dun burada paylasim yapmak gozumu acti biraz da kendim8 dinledm evladini uzmek kursunda geri kalmak vardi gitseuydm evladim orda sklsaydi asil o zaman vicdan azabi cekmeliydim

Dun burada paylasim yapmak gozumu acti biraz da kendim8 dinledm evladini uzmek kursunda geri kalmak vardi gitseuydm evladim orda sklsaydi asil o zaman vicdan azabi cekmeliydim
Aynen öyle ilk sırada evlat olmalı. O kendi çocuklarına kiyamamis sizi çağırmış siz ufacık çocuğu oralarda helak mi edecektiniz

Ben aynı konuyu daha önce okumuştum, bir üye vardı yıllar önce yaşadığı şeyleri yeni olmuş gibi paylaşan. Ama ismi bu değildi üye isminizi mi değiştirdiniz?

Eskiden çok enayiydim.
Kk benim gözümü açtı.
Buradaki yorumlar konular.

Israr kıyamet artık umrum değil yapmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…