- 25 Ağustos 2023
- 654
- 270
- 23
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Sofra donatmadim arkadaslarima sadece kahve onu da onlar yapti yogun bi haftasonu yasitorm her hsonumuz boyle olacak bizim okillar kapanana kadar arada bi kahveye yada bi caya bes dk oturmaya herkes sevdigi birine vakit ayirir ama temizlik gibi emekli ise cpcukla gucum yetmez o kadar yogun gunun ardindan bende yapamiyorm kenara koyacam para diger aya bende yardimci alacam srnin tasinacagin belli kizlar8n da belli ona gore onlemini al ben simdi ufaktan bugun odami bitirdm diger ayda daha yardimci birisi gelir daha detayli olurHiç vicdan yapmayın. Gitmek gibi bir zorunluluğunuz yok. Asıl onun tek başına çocuk büyüyen birinden yardım istemesi ayıp. Siz temizlik yaparken çocuk ne yapacaktı? Zamanında yapmışsınız zaten yardımınızı. Boşverin, hiç kafanıza da takmayın. Halden anlamayan, çıkarcı akbabalar uzak dursun çok daha iyi. Muhtemelen o bana yardıma gelmedi ama evine arkadaşlarına kahveye çağırdı, hali vakti vardı demek ki olarak düşündü ama sizin psikolojik durumunuzdan bi haberler belli ki. Insan açık açık sorar bozulduysa da cocuk değiliz ki kac yaşında insanlarız. Sizde açıklamasını yapardınız. Hiç kendinize bir de bunu dert edinmeyin gerçekten.
Ciddenn Allah razi olsn sakalar yaptilar ya arkadasim inancli biri sirf ben guleyim diye yalandan komik komik seyler soyleyip guya falima bakti inanin modum yukseldi o enerjoyle oglumun odevlerini de bi cirpida bitirdik yukselttiler benikendinizi hiç kötü hissetmeyin, başkası yüzünden hayatınızı durdurmak zorunda değilsiniz ayrıca temizliğe gücünüz yok diye gitmediniz, kahve içmek arkadaşlarla görüşmek bir keyiftir, eğer kıymetli arkadaşlarsa ki sizinkiler öyle duruyor, yorgunluk değil enerji verir dolayısıyla sapla samanı karıştırmasın kuzeniniz bi zahmet
Ya ben bu bunlari yiyecem size cvp yazdoktan sonra aradi arkadasim saglik bakanligi kura ile alim yapiyo basvur hemen e deblet sifresi al bugun duymus hemen bana haber ediyo canim benim simdi bile dusunmesi ,istemesi beni mutlu ettiCiddenn Allah razi olsn sakalar yaptilar ya arkadasim inancli biri sirf ben guleyim diye yalandan komik komik seyler soyleyip guya falima bakti inanin modum yukseldi o enerjoyle oglumun odevlerini de bi cirpida bitirdik yukselttiler beni
Böyle insanlar hep var olsunlar yanınızda inşallah ama kuzeniniz gibiler uzak da olsa olurlarCiddenn Allah razi olsn sakalar yaptilar ya arkadasim inancli biri sirf ben guleyim diye yalandan komik komik seyler soyleyip guya falima bakti inanin modum yukseldi o enerjoyle oglumun odevlerini de bi cirpida bitirdik yukselttiler beni
Amin tsk ederim hepimizi Rabbim iyilerle karsilastirsnBöyle insanlar hep var olsunlar yanınızda inşallah ama kuzeniniz gibiler uzak da olsa olurlar
Aaayy bu nedir böyle iyi sabretmissiniz. Hadi diyelim sizin gibi yapamıyor evet bazı insanların el lezzeti gerçekten farklı ama dile getirme şekli ısrarı insana yapası varsada yaptirmaz. İnsan utana sikila belki rica eder karşı tarafta hayır diyorsa tmm der geçer .onun ısrar anını düşününce burda ben utandımBenim alt kat komşum, yeni taşındığımda kadın tepsi yapmış getirdi. Bende bi kaç gün sonra pasta yaptım yarısını götürdüm.
Çok beğendiğini söyledi.
Yaptıkça pastanın yarısını götürdüm.
Neyse kermesleri varmış pastandan yaparmısın dedi. İndim aşşa iki çocukla, kızı kremayı bile karıştırmaya yanaşmıyor neyse 2 pasta yaptım.
Tüm malzemeleri eksiksiz anlattım.
Artık yaparsınız dedim.
Tamam dediler.
Biraz zaman geçti. Biz senin gibi yapamıyoruzlar başladı. (bilmem kaç yıllık evli bir kadın pasta yapamıyorum diyemez.)
Valla ben gösterdim size dedim.
Bir gün asansörde karşılaştık, kocası da yanında.
Kermesimiz var, 2 pasta yap ben malzemeleri alayım sana getireyim sen yap dedi.
2 küçük cocukla ben sana 2 tane pasta yapamam dedim. Yaparsın diyor. Yemek, tatlı vs gece yapıyorum, eşim çocuklara bakıyor ben anca öyle yapıyorum dedim.
Yaparsın diyor.
Sana gösterdim nasıl yapılacağını yap dedim, yok senin gibi yapamıyoruz diyor.
Zaten senin gibi yapamıyoruz diyenler insan kullanmaya bayılan tipler.
Yaparsın yapmazsın artık sinirlendim.
Eşi de dinliyor, çocukları malzemeleri bırakırken aşşa al kızınla birlikte bak, ben pastaları yapana kadar bak dedim.
Şok oldu.
Hala bana diyor ki yaparsın yaparsın.
Bakın çocuklara yapayım dedim.
Yaparsın diyor hala.
Tepem attı. Yapamam, yapmamı istiyor isen çocuklara bakacaksın dedim.
O günden sonra senin kuzen gibi game over olduk.
Eli kolu, sağlığı olan herkes kendi işini yapacak…
Aynen ya kadinin bide kucuk cocuklari var zaten yapms ustelik onlar icin yapilan seye yardim dahi etmemislerAaayy bu nedir böyle iyi sabretmissiniz. Hadi diyelim sizin gibi yapamıyor evet bazı insanların el lezzeti gerçekten farklı ama dile getirme şekli ısrarı insana yapası varsada yaptirmaz. İnsan utana sikila belki rica eder karşı tarafta hayır diyorsa tmm der geçer .onun ısrar anını düşününce burda ben utandım
Aynen zaman benim tasarrufumdaiçtiğin kahvenin yaşadığın günün keyfini sür vicdan yapacak bir durum yok.
Ben yapı itibariyle çok sakin bir kadında değilim.Aaayy bu nedir böyle iyi sabretmissiniz. Hadi diyelim sizin gibi yapamıyor evet bazı insanların el lezzeti gerçekten farklı ama dile getirme şekli ısrarı insana yapası varsada yaptirmaz. İnsan utana sikila belki rica eder karşı tarafta hayır diyorsa tmm der geçer .onun ısrar anını düşününce burda ben utandım
iyi bu eşşek arıyor kendıne az yesın temızlıkçı tutsunn gidemedim diye üzülme senın bu yumuşak karnından faydalanıyor bellıkıSimdiye kadar ondan temizlik vs konusunda yardim istemedim keza bekarken 6 7 yil once tasindi temizligine yardima gitmistim temizlik hassasiyeti olmamasina ragmen 150 metrekâre evin tum duvarlarini sildirdi supurttu paspas attim o zaman derdim corum yoktu ama smdi ben kendime yuk olmusum
Aa walla öyle millet kendine enayi arıyor artık bunu ben de fark ettim. Devamlı ben misafirliğe geleyim siz bana sakın gelmeyin. Ben gelip yiyip içeyim gideyim çayımı bile ayağıma bekleyeyim. Olduuu paşam.. hep bi kullanma peşinde sen kendini kullandırtmayınca da küsmeler, etrafa seni kötülemeler.. aman eksik olsun böyleleriBen yapı itibariyle çok sakin bir kadında değilim.
En sonunda sinirlenince anladı.
Ooo daha asansörden inerken de ısrara devamdı belki “bi umut olur”u hep korudu.
Hayır pasta istiyor, karşı tarafta ısrar ediyorsun madem çocuklarıma bak yapayım diyor.
Ona da evet demiyor, yaparsın yaparsın diyor.
Bunlar adam kullanmayı kendilerince maharet sanan tipler, karşılarına dişli çıkınca işlerine gelmiyor.
Geçen misafirime yaptım, diyor ki bana gelirken pastandan isterim, gelirken yaparsın bi pasta artık..
Kimse tarifini verde bende yapayım demiyor, herkes yaptırma derdinde.
Valla kuş kondurmuyorum dedim. Youtubede bir sürü pasta tarifi var. Aç bir tanesini yap dedim.
Aaayy bu nedir böyle iyi sabretmissiniz. Hadi diyelim sizin gibi yapamıyor evet bazı insanların el lezzeti gerçekten farklı ama dile getirme şekli ısrarı insana yapası varsada yaptirmaz. İnsan utana sikila belki rica eder karşı tarafta hayır diyorsa tmm der geçer .onun ısrar anını düşününce burda ben utandımBenim alt kat komşum, yeni taşındığımda kadın tepsi yapmış getirdi. Bende bi kaç gün sonra pasta yaptım yarısını götürdüm.
Çok beğendiğini söyledi.
Yaptıkça pastanın yarısını götürdüm.
Neyse kermesleri varmış pastandan yaparmısın dedi. İndim aşşa iki çocukla, kızı kremayı bile karıştırmaya yanaşmıyor neyse 2 pasta yaptım.
Tüm malzemeleri eksiksiz anlattım.
Artık yaparsınız dedim.
Tamam dediler.
Biraz zaman geçti. Biz senin gibi yapamıyoruzlar başladı. (bilmem kaç yıllık evli bir kadın pasta yapamıyorum diyemez.)
Valla ben gösterdim size dedim.
Bir gün asansörde karşılaştık, kocası da yanında.
Kermesimiz var, 2 pasta yap ben malzemeleri alayım sana getireyim sen yap dedi.
2 küçük cocukla ben sana 2 tane pasta yapamam dedim. Yaparsın diyor. Yemek, tatlı vs gece yapıyorum, eşim çocuklara bakıyor ben anca öyle yapıyorum dedim.
Yaparsın diyor.
Sana gösterdim nasıl yapılacağını yap dedim, yok senin gibi yapamıyoruz diyor.
Zaten senin gibi yapamıyoruz diyenler insan kullanmaya bayılan tipler.
Yaparsın yapmazsın artık sinirlendim.
Eşi de dinliyor, çocukları malzemeleri bırakırken aşşa al kızınla birlikte bak, ben pastaları yapana kadar bak dedim.
Şok oldu.
Hala bana diyor ki yaparsın yaparsın.
Bakın çocuklara yapayım dedim.
Yaparsın diyor hala.
Tepem attı. Yapamam, yapmamı istiyor isen çocuklara bakacaksın dedim.
O günden sonra senin kuzen gibi game over olduk.
Eli kolu, sağlığı olan herkes kendi işini yapacak…
Şu yorumdan bile anladım ne kadar naif bi insan olduğunuzu. Zaten bu yüzden hayır dediniz diye uzuluyorsunuz.Diger türlü olsa engelleyen engellesin onun tercihi derdin.Birde en ufacık şeyde engel atan insanlarla zaten tam.bi bag yoktur aramızdaAynen ya kadinin bide kucuk cocuklari var zaten yapms ustelik onlar icin yapilan seye yardim dahi etmemisler
Bide bu ne israr guya yersen kermese yine Allah bilit de neyse gunahlarini almayayom bi tarz seyler gonul isidir ya yemezsen olmezsn
Benim komsum instagramda yemek sayfasi var baya da takipcisi vr taniniyoda sosyal insan memlekette Allah var arada verir eli mukemmel ama ben mahcup olup kendi becerim.neyse bejde ikram ederim onun ozel special pastasi var ona bayildim bi cafeyle anlasti oraya yapiyodu gittim paramla yedim mekan sahibine de ovdum harika olmus diye de ne hakkim.var ya bu kadar yuzsuz insanlar hangi ara oldu
iyi bu eşşek arıyor kendıne az yesın temızlıkçı tutsunn gidemedim diye üzülme senın bu yumuşak karnından faydalanıyor bellıkı
[/QUOTE
Dun burada konusmak iyo geldi artik istmeedigim hicbirseyi yapmak.istemiyormAa walla öyle millet kendine enayi arıyor artık bunu ben de fark ettim. Devamlı ben misafirliğe geleyim siz bana sakın gelmeyin. Ben gelip yiyip içeyim gideyim çayımı bile ayağıma bekleyeyim. Olduuu paşam.. hep bi kullanma peşinde sen kendini kullandırtmayınca da küsmeler, etrafa seni kötülemeler.. aman eksik olsun böyleleriAynen oyle bide baska birini bulsunlar ilk vazgecilende siz oluyosnz benim onceligim evladim artikAa walla öyle millet kendine enayi arıyor artık bunu ben de fark ettim. Devamlı ben misafirliğe geleyim siz bana sakın gelmeyin. Ben gelip yiyip içeyim gideyim çayımı bile ayağıma bekleyeyim. Olduuu paşam.. hep bi kullanma peşinde sen kendini kullandırtmayınca da küsmeler, etrafa seni kötülemeler.. aman eksik olsun böyleleri
Dun burada paylasim yapmak gozumu acti biraz da kendim8 dinledm evladini uzmek kursunda geri kalmak vardi gitseuydm evladim orda sklsaydi asil o zaman vicdan azabi cekmeliydimAaayy bu nedir böyle iyi sabretmissiniz. Hadi diyelim sizin gibi yapamıyor evet bazı insanların el lezzeti gerçekten farklı ama dile getirme şekli ısrarı insana yapası varsada yaptirmaz. İnsan utana sikila belki rica eder karşı tarafta hayır diyorsa tmm der geçer .onun ısrar anını düşününce burda ben utandım
Şu yorumdan bile anladım ne kadar naif bi insan olduğunuzu. Zaten bu yüzden hayır dediniz diye uzuluyorsunuz.Diger türlü olsa engelleyen engellesin onun tercihi derdin.Birde en ufacık şeyde engel atan insanlarla zaten tam.bi bag yoktur aramızda
Aynen öyle ilk sırada evlat olmalı. O kendi çocuklarına kiyamamis sizi çağırmış siz ufacık çocuğu oralarda helak mi edecektinizDun burada paylasim yapmak gozumu acti biraz da kendim8 dinledm evladini uzmek kursunda geri kalmak vardi gitseuydm evladim orda sklsaydi asil o zaman vicdan azabi cekmeliydim
Aklimi basima aldm artikAynen öyle ilk sırada evlat olmalı. O kendi çocuklarına kiyamamis sizi çağırmış siz ufacık çocuğu oralarda helak mi edecektiniz
Cocuklq zor bi eylem normal olarak da zor benim.oncel8g8m evladim artik icim rahatSizi bu duruma düşürmesi utanc verıcı,ama nedense siz utanıyorsunuz.
Boşverın o sıze teklıf dahı etmemelıydı
Bende kendı evımı zor topluyorum
Başkasına hiç ugrasamam
Eskiden çok enayiydim.Aaayy bu nedir böyle iyi sabretmissiniz. Hadi diyelim sizin gibi yapamıyor evet bazı insanların el lezzeti gerçekten farklı ama dile getirme şekli ısrarı insana yapası varsada yaptirmaz. İnsan utana sikila belki rica eder karşı tarafta hayır diyorsa tmm der geçer .onun ısrar anını düşününce burda ben utandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?