Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Arkadaşlarım,
Sorunum kayınvalidemle ilgili, 6 yıllık evliyim ve bu süre zarfında bir çok problem yaşadık kendisiyle. Düğünümüze misafir gibi geldi, hiçbir yardımı olmadıgı gibi üstüne bizden maddi destek bekledi. Hiçbir kötü günümüzde aramadı sormadı gelmedi.
(ameliyat oldugumda, eşim işsiz kaldıgında, 10 haftalık bebegimin karnımda kalbi durup kaybettiğimde). ilişkimiz mesafeli.
Bayramlarda gidiyoruz eşimle 2-3 gün kalıp geri geliyoruz. Tabi her gittiğimde saçma sapan laflarına maruz kalıyorum. Herseferinde gitmiycem diyip eşim kırılmasın diye gene gidiyorum. Ben çalışan biriyim gitiğimde evinde temizlik filan yapmamı bekler. Ben kendi evimde temizlik yapmaya vakit bulamıyorum neyse.
En son ramazan bayramında gittik. Bir oğlum var 20 aylık ve biraz yaramaz.
Düşününki babaannesini bayramlarda görüyor sadece.
Oğluma sürekli dur, yapma, dağıtma, bu çocuk hiç durmazmı, yemek yese ne çok yiyor, yemese ne problemli bir çocuk, 3 günde bıktırdın kendinden diyor. Banyo yaptırıyorum çok su gidiyor filan diye söyleniyor. Velhasılı kelam çocukla kayınvalideme gitmek istemiyorum. Çalıştığım için çocugumla sadece tatillerde vakit geçirme fırsatım oluyor. Kayınvalideme gidincede sürekli çocuguma bagırıp çağırıyorum strese giriyorum haliyle. Bunu çocugumada kendimede yapmaya ne hakkım var. Bir tarafım; otur evinde çocugunla vakit geçir böyle bir kadın için strese girmeyede çocugumu strese sokmayada gerek yok diyor, diger tarafım oda bir anne bu bayram gitmen gerek diyor. Benim de bir evladım var. Bende anneyim ne emekle ne zahmetle büyüyorlar biliyorum.
Ama orda rahatta edemiyorum.
Bu arada oğluma annem bakıyor kendisi 60 yaşında ve böbreklerinden rahatsız.
Ama saolsun borcumuz var diye ben bakarım sen çalış dedi. O haliyle idare ediyor.
Kayınvalidem 46 yaşında oğluma 3 gün tahammülü yok.
Ne olur bana akıl verin üzmekte, üzülmekte istemiyorum.
Biraz 60 yaşındaki böbrek hastası annenizden örnek alsın kayınvalideniz... Bence gitmeyi bile haketmiyoSöyleyin eşinize gitmiycem deyin.. Bi iznim var ondada strese giriyorum , her bayram gitmenin ne alemi var bu bayram evimde vakit geçiricem diye konuşun..
Çok dogru söylemişsiniz annemin tırnagı etmez kendisi. Eşim gidelim diye ısrar etmiyor zaten.
Eşin gitmek istemiyor, k.validen sizi istemiyor ee hangi vicdandan bahsediliyor anlamadım. Bence telefon açın yeter. Sorarsa sizi rhtsız etmek istemedik dersiniz..
K.peder yaşıyormu? k. Valide yalnız mı?
O zaman gitmeyin onlarında öyle bi talebi yok anladığım kadarıyla her bayram ne gerek var.. Rahat olsun vicdanınız![]()
Eşim bugün konuşmuş annesiyle bayramda nurumun memleketine gidicez demiş oda ayyy çok üzüldüm oğlum balımı yavrumu göremeyecekmiyim bayramda demiş. Oğlumdan bahsediyor. Siz gelirsiniz anne görmek istediğinizde yolda zaten rahat durmuyor bizi yoruyor demiş oda tamam siz bilirsiniz demiş.
havalarda soğuk gidiyor bu aralar. kombiyi kapattırırsa gene k.valideniz, yazık oğluşunuz hasta olmasın birde... havalar sıcak olsa neyse...
k.pederiz hayattamı. kiminle yaşıyor. ve neden bu kadar bencil. anlamadım... yaşıda büyük değilmiş...
her seferinde gitmeye ne gerek var ki o zaman... bir gidiyosanız birinde gitmeyin..2 kalıyorsanız 1 kalın.. sonucta sizin de zaman sorununuz var her çalışan kadın gibi..hem fazladan zaman harcıyosunuz , hem sonucta sizin de cocugunuzla gecireceğiniz zaman cok kısıtlı neden bu sureyi onunla da kötü geciresiniz ki ? 1 gun bile olsa cocugu yıpratmanın bence hiçbir anlamı yok..madem eşiniz de anlayıslı tabiki silip atmak doğru değil ama kendinizden aile yaşantınızdan ödün vermeye de gerek yok ki..bence vicdan yapılacak tek kişi cocugunuz.. size bunları yapan koskoca bir insan..aksi bir özrü yoksa eminim bunları yaparken sonucunu ve ilerisini görebiliyordur.. hiç gerek yok tamamen ailenize ve cocugunuza odaklanmalısınız..
Bayramlarda sadece birkaç günlüğüne gitsen olmaz mı? Eşin problem yapmazsa tabii...
Bu arada çocuğuna bağırma sakın. Bende yaşlı başı götürmüyor sandım. Halbuki genç kadınmış.
Vicdan azabı çekmeni gerektiren bir durum yok canım. Sen eşinin evlatlık vazifesi yapmasına mani olmuyorsun sonuçta değil mi?
Çok dogru söyledikleriniz. Ne bileyim oda anne bayramda ziyaret edelim diye düşündüm.Üzülmesin dedim kendim üzüldüğüm halde.
Boşa harcanan zaman çok dogru. Evet bana değer vermiyor torununa değer vermiyor ama kendi oğlunada değer vermiyor.
Strese giriyorum bu sefer oglumu hırpalıyorum gerçekten gerek yok.
Merhaba Arkadaşlarım,
Sorunum kayınvalidemle ilgili, 6 yıllık evliyim ve bu süre zarfında bir çok problem yaşadık kendisiyle. Düğünümüze misafir gibi geldi, hiçbir yardımı olmadıgı gibi üstüne bizden maddi destek bekledi. Hiçbir kötü günümüzde aramadı sormadı gelmedi.
(ameliyat oldugumda, eşim işsiz kaldıgında, 10 haftalık bebegimin karnımda kalbi durup kaybettiğimde). ilişkimiz mesafeli.
Bayramlarda gidiyoruz eşimle 2-3 gün kalıp geri geliyoruz. Tabi her gittiğimde saçma sapan laflarına maruz kalıyorum. Herseferinde gitmiycem diyip eşim kırılmasın diye gene gidiyorum. Ben çalışan biriyim gitiğimde evinde temizlik filan yapmamı bekler. Ben kendi evimde temizlik yapmaya vakit bulamıyorum neyse.
En son ramazan bayramında gittik. Bir oğlum var 20 aylık ve biraz yaramaz.
Düşününki babaannesini bayramlarda görüyor sadece.
Oğluma sürekli dur, yapma, dağıtma, bu çocuk hiç durmazmı, yemek yese ne çok yiyor, yemese ne problemli bir çocuk, 3 günde bıktırdın kendinden diyor. Banyo yaptırıyorum çok su gidiyor filan diye söyleniyor. Velhasılı kelam çocukla kayınvalideme gitmek istemiyorum. Çalıştığım için çocugumla sadece tatillerde vakit geçirme fırsatım oluyor. Kayınvalideme gidincede sürekli çocuguma bagırıp çağırıyorum strese giriyorum haliyle. Bunu çocugumada kendimede yapmaya ne hakkım var. Bir tarafım; otur evinde çocugunla vakit geçir böyle bir kadın için strese girmeyede çocugumu strese sokmayada gerek yok diyor, diger tarafım oda bir anne bu bayram gitmen gerek diyor. Benim de bir evladım var. Bende anneyim ne emekle ne zahmetle büyüyorlar biliyorum.
Ama orda rahatta edemiyorum.
Bu arada oğluma annem bakıyor kendisi 60 yaşında ve böbreklerinden rahatsız.
Ama saolsun borcumuz var diye ben bakarım sen çalış dedi. O haliyle idare ediyor.
Kayınvalidem 46 yaşında oğluma 3 gün tahammülü yok.
Ne olur bana akıl verin üzmekte, üzülmekte istemiyorum.
Kesin kapatır çok cimridir kendisi. Dogalgaz faturası çok gelmesin diye kış boyu soguk evde durmuş.
Oğluma çorap almamıştır daha.ilk torun insan özenir ama yok almaz para gidecek.
Durumu kötü olsa hak vercem ama durumuda iyi. Kayınpederim hayatta. O kayınvalideme nazaran daha iyidir.