Zaten bayramdan bayrama gidiyormussunuz ve sadece 2-3 gun kaliyormussunuz. Bunun icin neden kendinizi strese sokuyorsunuz ki. Bence gitmelisiniz. Size iftira atmadiklari ya da bu cirkinlikte bir problem yasamadiginiz surece yapacak birsey yok. Esinizin annesi ve gorusmek durumundasiniz. ben esimle evlendim, annesiyle degil mantigina cok karsi bir insanim cunku o isler oyle olmuyor. kayinvalidem bize geldiginde esime de bana da illallah ettirdi. ama ben esime diyemem ki ben annene gitmek istemiyorum. kaldi ki demem zaten. bizde cok seyrek gorusuyoruz, neyse kendimden cikayim da bende gorusun bu mesafeli sekilde.
mesela benim kayinvalidemde bu para su bu lonularinda hassastir. o da temizlik bekler. bizim yedigimizin hesabini yapmaz ama yegenlerininkini bile konusur. onun icin ben soyle yapiyorum giderken alisveris yapiyoruz ve esim ayrilirken para birakir. laf vermek istemiyoruz cunku agzina. isine gelmezse bize de sallar cunku..
sizde bu sekil devam edin derim.
mesela benim kayinvalidemde bu para su bu lonularinda hassastir. o da temizlik bekler. bizim yedigimizin hesabini yapmaz ama yegenlerininkini bile konusur. onun icin ben soyle yapiyorum giderken alisveris yapiyoruz ve esim ayrilirken para birakir. laf vermek istemiyoruz cunku agzina. isine gelmezse bize de sallar cunku..
sizde bu sekil devam edin derim.