Vicdanim agir basiyor

giraphhe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
46
37
3
35
Merhaba kizlar esimle 1 yildir evliyiz bosanmak uzereyiz bende kanit olarak birkac sey vardi. Telefonumun sifresini nasil bulduysa onlari silmis.. geri gelmeside imkansiz sanirim . Zaten kanitlari sunmayacaktim ama simdi sinirlendim sildigi icin herseyi burnundan getirmek istiyorum . Ama biyandanda uzuluyorum ben istedigimde kalkip cikolatali kek yapardi eve yatdimci olurdu ben yemek yapmayi bilmiyorum kendiside yemek yemeyi sevmez ama 1 yilda 10 kilo verdi belki, ama bisey demedi hic.alttan aldigi konular cok oldu cok cok rahat 1 yil gecirdim. Ama gelgelelim beni aldatti. Fiziken olmasa bile ruhen. Bi yandan zarar vermek istiyorum bi yandan yaptiklarini gormezden gelemiyorum . Kek yapan bi adam neden aldatir ki neden bana boyle iyilik yaparken bi yandanda boyle kotuluk yapar. En iyisi anlasmali olarak bosanmak sanirim.

Aldatan adam sevmiyordur. Siz niye aldatmıyorsunuz? Sizin aldatmama nedenleriniz o adamda yok demektir. Ben de aldatma neticesinde boşandım. Ben niye aldatmadım? Bu adamı sevdiğim için. Sadık olduğum için. Aile kavramına inandığım için.dinen doğru bulmadığım için. Demek ki bunların hiç biri onda yok. Eee bunlar yoksa ne yapayım o adamı?

Aldatan adam sevmiyordur. Siz niye aldatmıyorsunuz? Sizin aldatmama nedenleriniz o adamda yok demektir. Ben de aldatma neticesinde boşandım. Ben niye aldatmadım? Bu adamı sevdiğim için. Sadık olduğum için. Aile kavramına inandığım için.dinen doğru bulmadığım için. Demek ki bunların hiç biri onda yok. Eee bunlar yoksa ne yapayım o adamı?

bravo size 👏👏👏

Eğer fotolar gmailınıza kayt oluyorsa ordar gari getirebilirsiniz

Hanımefendi kek yapan diye bir şey mi var?Adam aldatmış sonuçta!Yani siz adamın sırf kek yaptığı için size bağlı olacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.Ayrıca kek yapmak kadın işi değil kek yapması güzel bir şey beyefendinin.Siz kesin erkek kek yapıyor ben yapmıyorum evlilikte roller değişti diye düşünüyorsunuz ama bu çok yanlış düşünce.

kek yapan adam neden mı aldatır ?

e canı kek ıstemıstır ? kalkıp ondan yapmıstır yanı sıze deger verdıgınden degıl
oyle olsa haysıyetsız sekılde davranmazdı esınız aldatmazdı

vıcdan yapılacak bır konu yok kazayla kedının kuyruguna basmamıssınız baskasının yemegını yememıssınız ne vıcdanı adam sızı aldatmıs ?

sızı aldatan ınsanlara nasıl ılımlı yaklasabılıyorsunuz boyle konuları anlayamıyorum kadınlar kulubu benı benden alıyor

Haklisiniz . Evet sanirim seviyorum hala. Ama sonu belli

Ya bu erkekler niye böyle? Evlenince aldatmak moda oldu.

Çok tuhaf yazılmış bu konu, erkek değilsindir umarım.

Değişik düşüncelerin var..

Sana kekler yapıyor sen bhiç yemek yapmıyorsun ama o da sevmiyor pişirmeyi :S

Fiziken aldatma olmadığına bir şekilde eminsin ama elinden kaybettiğin yazışmaların var sanki öyle değil biriyle mesajlaşıldığına eminsin ama mesajlar siliniyor gibi ve sen onları okuyamıyorsun.

Hem tereddüt ediyor hem bedel ödetmek istiyorsun ki bu bedel kin dolu ama ortada birde kek mazisi sevgiyle anlatılıyor..

Çok tuhaf..

Back
X