Vicdanim hic rahat degil......ama

Yaseminim71

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
21
3
1
48
Uzun hikaye ama ben kisa kesmeye calisacagim.Benim derdim annemle.Annem cok huysuz hicbirseyden mutlu olmayan surekli huzursuz bir insan.

Son düzenleme:
O evde seninde hakkın var.sonuçta babanda çalışıp kazanmış.babayın hakkını elin adamlarına yediriyo.bence vermeyin.hiçte vicdan yapmayın.

Vermeyin ve konuşmayın o sizi çocukluğunuzdan beri düşünmüş mü? Kanser hastası eşini bırakıp eve erkek almak nedir? Çok kötü ya bence uzak durun çok üstünüze gelirse verin kurtulun ama onun dışında vermeyin bence

O ev sizin. Hiiç vicdan yapmayın. Evlat olarak en tabii hakkınız. Anneye de okurken bile ayar oldum yani. Allah kolaylık versin size

Doğru yapıyorsun. Annen yiyeceğini yemiş zaten. Evde senin olsun. Ablanızın hakkı varsa paylaşın. Ablanada ayrı üzüldüm. İnşallah ikinizde mutlusunuzdur şimdi. Sakın vicdan yapma. O size acımamış. Hem şiddet uygulamış. Hem milletle düşüp kalkmış. Çok üzüldüm.

sakin verme. bu konudan da anlasilacagi uzere her anne anne gibi olmuyor. bazilarini Allah bildigi gbi yapsn. aman aman siz uzak kalin bu kadindan

Keşke bütün mal varlığını alabilseydin elinden
Çok yazık
Kendi çalışmışlığını geçtim baban elin adamları yesin diye çalışmadı ya
İçini rahat tut

Kesinlikle verme canim. Ne vicdani Allah askina kusura bakma da boyle bir insana ben vicdan falan yapmam. Elin adamlari yesin diye mi vericeksin kardesinle senin hakkini. Ya evi sat 3 e böl parayı annene de hakkini vermis olursun. Yada verme sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…