• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vicdanım hiç rahat değil

Vicdan yapacak hiç bir şey yok..Emin olun siz ne yaparsanız yapın borcun tamamını da ödeseniz "aman da angel ne kadar hak hukuk gözetti, sağ olsun" demeyecektir. Sizi incitmek istemem ama anlaşılan o ki bir an evvel bu evliliği bitirmek için çekişmeli bosanma istemiyor, bu nedenle de kendini sizin iyiliğinize hareket ediyormuş gibi gösteriyor. Lutfen bu siz de kel ölür sırma saçlı olur etkisi yaratmasın..Sizin icin degil kendi için hareket ediyor. Sizi cok düşünen insan zaten düğün ertesi aldatmazdi.. Kararlılığınızi kaybetmeyin.
çok haklısınız... kendi vicdanını rahatlatmak için yapıyor bunları. çünkü ben onu göz ucuyla bile alatmadım o da beni iyi tanır her konuda gırgır şamata yaparım ama namus konularındaki tabularımı kendisi de bilir... Allah kalbinden ne geçiyorsa onu versin ne diyeyim..

Eşinin tanimadigi biri olsun tabikide hic bi karsiligi olamaz geçen yıllarını geri getiremez ama bi bedelde ödemesi lazim
eşim tanımıyor ama ben adama başka yönden güvenemiyorum ancak hukuk anlamında çok bilgi birikim sahibi en iyisi barodan bir avukat istemek baska yolu yok.. onlarda ne kadar ilgilenirse tabii.

Merhaba hanımlar eski konularımdan bileniniz vardır şuan boşanma aşamasındayım ancak eşimi çok seviyorum... Tabi adam boşanmayı kafasına koyduğu için de istenmediğim yerde daha fazla direterek kalmanın bir anlamı yok diyorum... Dün mj attı eşimyarın protokol hakkında konusalım süeç uzasın anlaşmaya yanasmıyorum dersen ona göre davranalım diye bende süreç uzasın diye bir çabam yok. ama tabiki yasal tüm haklarımı alarak ayrılacağım bunun içinde ekstra bir görüşmeye gerek yok her şey hukukta yazıyor dedim.. eşimde hakkın olan ne varsa eyvallah iyi arastır avukatlı ya da avukatsız farketmez avukat tutarsak benim masrafım olacac. bunu istiyorsan olacak. avukat tutarsak o süreci uzatmak isteyecek bu süreç benim masrafım olacak haklarını iyi arastır benim için masraf önemli değil protokolle halledilebilecek birşeyi uzatmak istersen masraf diyorum.masraf yap dersen ben yaparım demiş.arastırdım ben sağol allah her ikimiz içinde hayırlısını nasip etsin tc anayasasının boşanma sürecinde ve sonrasında kadının tüm hakları ne ise onların tümünü talep ediyorum dedim. eşimde hakkın ne ise o ben maddiyatı düşünmüyorum avukata soracağım şu onun hakkı derse verelim diyeceğim bir protokol hazırlanıp dilekçe verilirse uzamayacak demiş..kısacası eğer çelişki doğarsa hakim ikimizden de avukat isteyecek ara öğren bende öğreneyim kul hakkı geçmesin emin ol demiş.. bende yani en doğrusu bu anlatmaya çalıştığımda bu dedim. eşimde o zaman tutmadan masrafın olmadan öğren bende öğreneyim adamları zengin etmeksizin halledelim nafaka ise nafaka, tazminat neyse o, maddiyat hiç önemli değil hakkın neyse o şu şunu yaptı bu bunu yaptı diyip küçülmekten belge sunmaktan çok en doğrusu anlaşmak haklarımızı arastırmak demiş...bende sağol x sana her zaman güvenebilceğimi bildiğim için evlendim zaten. Allah kalbimizdeki niyetleri karşımıza çıkarsın inşallah dedim.eşimde hala hakkın geçerse fitil fitil çıksın benden iyi arastır ben senin yerinede soracağım yarın falan demiş bende en son sevinirim estağfirullah Allah her şeyin sahibi ben kendimi ona emanet ettim ve onun izniyle temiz bir yola girmek istiyorum Rabbim ne eylerse güzel eyler dedim amin demiş.. sonra biraz daha mj attı evde kalcakmısın beyaz eşyalar dışında herşeyi alabilirsin falan diye bende herseyin yarı bedeli ödenir sonra sen sağl ben selamet falan dedim...

İnanın geceden beri vicdan azabından ölyorum... birinci düşünce bu adam benden kurtulmak için her şeyi göze almış ikincisi o benim hakkıma girmemeye çalışırken ben nasıl alacağım haklarımı diye ağlamamak için zor duruyorum... sizce bizim ortak borcumuzun yarısını kendisine iade edeyim mi ?
eşimi çok seviyorum diyorsan boşanma diğer konular pek önemli değil

eşimi çok seviyorum diyorsan boşanma diğer konular pek önemli değil
adam istemedikten sonra avucumda sıkarak tutamam ya :KK43: seviyorum ama istenmediğim yerde de kalamam artık. her bosanalım dediğinde yalvardım ağladım neler yaptım. her seferinde duyduğum laf sırf sen üzülme diye boşanmadım oldu... yani gerçekten seven insan bunu söylemez bile. iyi madem ben artık yalvarmıyorum rahat artık yalvaran yapışan biri yok...

adam istemedikten sonra avucumda sıkarak tutamam ya :KK43: seviyorum ama istenmediğim yerde de kalamam artık. her bosanalım dediğinde yalvardım ağladım neler yaptım. her seferinde duyduğum laf sırf sen üzülme diye boşanmadım oldu... yani gerçekten seven insan bunu söylemez bile. iyi madem ben artık yalvarmıyorum rahat artık yalvaran yapışan biri yok...
ne desem zor ...

iyi görünüp vermeden imzalatmaya çalışıyor olmasın merhametinizi kullanarak :kahve:
bende bunu düşündüm ama ben hakkı hukuku ayırıp kendi üzerime düşenide ödeyeceğim... eğer öyle bir amacı varsa yanılıyor. ya da bir ihtima pişman oldu ve para pulun önemli olmadığını beni sevdiğini söylerek tıpış tıpış dönecek.. avukat olmadan asla birşey imzalamayacağım bunu onada söyledim

bende bunu düşündüm ama ben hakkı hukuku ayırıp kendi üzerime düşenide ödeyeceğim... eğer öyle bir amacı varsa yanılıyor. ya da bir ihtima pişman oldu ve para pulun önemli olmadığını beni sevdiğini söylerek tıpış tıpış dönecek.. avukat olmadan asla birşey imzalamayacağım bunu onada söyledim

Doğrusu bu
Onurlu bir kadına yakışanı yapıyorsun
Evlilikte her iki tarafında birbirine hakkı geçer, ödeşip bitirmek en iyisi
Eşini sevdiğini yazmışsın ama lütfen dönerse onu affetme, onurlu duruşuna devam et
Böyle adamlar senin gibi kadınları hak etmiyor

Pisman felan olmadi..adam emin konusuyor biran önce bitsin istiyor.
Bence bu aile sacmaliklari yüzünden bosanilmaz yahu..üzüldüm..hemde seviyormussunuz.
Onun bilmedigi seyler var demissiniz? Niye söylemediniz ki?
Veya Keske idare etseydiniz..cogu gelin cekiyor bu kvlerin oyunlarini..ama erkekler görmüyor..zorlada gör gör diye gözüne sokulmaz..biraksaydiniz kendisi görürdü ilerde belki.. zor yahu.. bilemedim.

Bence uzunca bir mektup felan yazin..kendinizi hislerinizi guzelce son defa ifade edin..icinizde kalmasin bence..ama yine de kapiyi actiginizi belirtin eger gitmek istiyorsa kimseyi zorla tutmadiginizi da bilsin..

Doğrusu bu
Onurlu bir kadına yakışanı yapıyorsun
Evlilikte her iki tarafında birbirine hakkı geçer, ödeşip bitirmek en iyisi
Eşini sevdiğini yazmışsın ama lütfen dönerse onu affetme, onurlu duruşuna devam et
Böyle adamlar senin gibi kadınları hak etmiyor
çok çok tesekkür ederim güzel yorumunuz için... eğer bunu yapmazsam ömür boyu vicdan azabı çekeceğim hem de beni üzüp hatalarımı dağlar kadar yapıp bana değer vermeyen bir adam için... ömür boyu bunun yüküyle yaşamak zor olur.. affetmeye sıcak bakıyordum taa ki kv ve eşim hep benim hatalarımı öne sürüp beni kendi aileme karalayana kadar... insan özeleştiri yapabilmeli.. onu bile yapamıyorsa üç kere uğurlar olsun diyorum...

Pisman felan olmadi..adam emin konusuyor biran önce bitsin istiyor.
Bence bu aile sacmaliklari yüzünden bosanilmaz yahu..üzüldüm..hemde seviyormussunuz.
Onun bilmedigi seyler var demissiniz? Niye söylemediniz ki?
Veya Keske idare etseydiniz..cogu gelin cekiyor bu kvlerin oyunlarini..ama erkekler görmüyor..zorlada gör gör diye gözüne sokulmaz..biraksaydiniz kendisi görürdü ilerde belki.. zor yahu.. bilemedim.

Bence uzunca bir mektup felan yazin..kendinizi hislerinizi guzelce son defa ifade edin..icinizde kalmasin bence..ama yine de kapiyi actiginizi belirtin eger gitmek istiyorsa kimseyi zorla tutmadiginizi da bilsin..
Ben eşimin gözünün kör olduğunu kv hatam ve bir mecburiyetim yokken eşime ağlayıp beni şikayet ettiğinde eşimin beni suçlamasından anlamıştım. o günden sonra da içime atıp hep Allah a havale ettim çünkü söylersem benim huzurum bozuluyordu evet arada söyledim ama onlar bilmesin sen bil yeter diye söyledim. sırf onu üzmemek için sustum. mektup fikri çok iyi ancak içimdekileri çöpe atmak daha mantıklı hala bir savaş verdiğimi düşünmesini istemiyorum. onlar kendi hatalarını pekala biliyorlar tek söyleyeceğim söz sizi vicdanınızla baş başa bırakıyorum bu yaşadığınız hayat size fazla bile dua edin buna diyeceğim... benim onlardan daha önemli meselelerim var kendilerini önemli zannetmelerini istemiyorum çünkü ben içimdekileri ne kadar döksemde eşim ve ailesi yinede hep yapmadıklarımdan dem vurup bunu önemsemeyecekler bile.. yani aklı selim insanlar olsa bi nebze bu hareket bir incelik olur onlara.....ama.....

yani yazdığınız yazıdan eşinizin size haksızlık edip vicdanını hem rahatlamaya çalıştığını hem de haksızlığa devam ettiğini anladım. bunun için sakın vicdanınızı sızlatmayın. genel de kadınlar en çok yıpranan taraf oluyor evliliklerde ve boşanmalarda. o yüzden bari maddi haksızlığa uğramayın herşeyinizi alın sonuna kadar.
biraz öyle tabiki haksızlık yapıldı elbette... ben boşanmaya dünden razı gibi duruyorum gözlerinde ama şu farkı ayırt edemiyorlar ben para için boşansaydım şimdiye ilk boşanmasında tamam der alırdım hakkımı... bence vicdan yaptırmaya çalıştılar başardılarda üzerime düşen her borcu ödeyeceğim buna bu ayki kira elektrk su vs. de dahil..

biraz öyle tabiki haksızlık yapıldı elbette... ben boşanmaya dünden razı gibi duruyorum gözlerinde ama şu farkı ayırt edemiyorlar ben para için boşansaydım şimdiye ilk boşanmasında tamam der alırdım hakkımı... bence vicdan yaptırmaya çalıştılar başardılarda üzerime düşen her borcu ödeyeceğim buna bu ayki kira elektrk su vs. de dahil..

para için neden boşanasın ki?? şayet böyle düşünüyorlarsa çok çok saçma. zira evin içindeki herşey sizin zaten. onların size empoze etmek istedikleri şeyleri düşünerek kabullenmeyin. siz kendinizi düşünmezseniz kimse düşünmez. o yüzden yapmanı gereken belli.

Merhaba hanımlar eski konularımdan bileniniz vardır şuan boşanma aşamasındayım ancak eşimi çok seviyorum... Tabi adam boşanmayı kafasına koyduğu için de istenmediğim yerde daha fazla direterek kalmanın bir anlamı yok diyorum... Dün mj attı eşimyarın protokol hakkında konusalım süeç uzasın anlaşmaya yanasmıyorum dersen ona göre davranalım diye bende süreç uzasın diye bir çabam yok. ama tabiki yasal tüm haklarımı alarak ayrılacağım bunun içinde ekstra bir görüşmeye gerek yok her şey hukukta yazıyor dedim.. eşimde hakkın olan ne varsa eyvallah iyi arastır avukatlı ya da avukatsız farketmez avukat tutarsak benim masrafım olacac. bunu istiyorsan olacak. avukat tutarsak o süreci uzatmak isteyecek bu süreç benim masrafım olacak haklarını iyi arastır benim için masraf önemli değil protokolle halledilebilecek birşeyi uzatmak istersen masraf diyorum.masraf yap dersen ben yaparım demiş.arastırdım ben sağol allah her ikimiz içinde hayırlısını nasip etsin tc anayasasının boşanma sürecinde ve sonrasında kadının tüm hakları ne ise onların tümünü talep ediyorum dedim. eşimde hakkın ne ise o ben maddiyatı düşünmüyorum avukata soracağım şu onun hakkı derse verelim diyeceğim bir protokol hazırlanıp dilekçe verilirse uzamayacak demiş..kısacası eğer çelişki doğarsa hakim ikimizden de avukat isteyecek ara öğren bende öğreneyim kul hakkı geçmesin emin ol demiş.. bende yani en doğrusu bu anlatmaya çalıştığımda bu dedim. eşimde o zaman tutmadan masrafın olmadan öğren bende öğreneyim adamları zengin etmeksizin halledelim nafaka ise nafaka, tazminat neyse o, maddiyat hiç önemli değil hakkın neyse o şu şunu yaptı bu bunu yaptı diyip küçülmekten belge sunmaktan çok en doğrusu anlaşmak haklarımızı arastırmak demiş...bende sağol x sana her zaman güvenebilceğimi bildiğim için evlendim zaten. Allah kalbimizdeki niyetleri karşımıza çıkarsın inşallah dedim.eşimde hala hakkın geçerse fitil fitil çıksın benden iyi arastır ben senin yerinede soracağım yarın falan demiş bende en son sevinirim estağfirullah Allah her şeyin sahibi ben kendimi ona emanet ettim ve onun izniyle temiz bir yola girmek istiyorum Rabbim ne eylerse güzel eyler dedim amin demiş.. sonra biraz daha mj attı evde kalcakmısın beyaz eşyalar dışında herşeyi alabilirsin falan diye bende herseyin yarı bedeli ödenir sonra sen sağl ben selamet falan dedim...

İnanın geceden beri vicdan azabından ölyorum... birinci düşünce bu adam benden kurtulmak için her şeyi göze almış ikincisi o benim hakkıma girmemeye çalışırken ben nasıl alacağım haklarımı diye ağlamamak için zor duruyorum... sizce bizim ortak borcumuzun yarısını kendisine iade edeyim mi ?
ya sen hem ortak borcunu yükle hemde tazmınatını al

işte bende onu üzdüğüm günleri düşünüp bende çok yaptım diyorum.. ama o aldatmaya teşebbüs dahi ett nikahımızdan 2 gün sonra. tamam tekrarı katiyyen olmadı ama yaptı bunu... beni en çok yaralayıp ona karşı hep savunma mekanizması geliştirmem hep bundan kaynaklı oldu...ben evlilik terapisti dahi istedim ama o istemedi...
nikahtan iki gun snr nasıl aldatmaya tesebbus ettı?

nikahtan iki gun snr nasıl aldatmaya tesebbus ettı?
eski kız arkadaşıyla facebookta arkadaşmış ve ben daha önce bu kim dediğimde öyle arkadaş dendi.. kız nişan atmış buna anlatıyo ki biz facebookta nişanlı gözküyoruz. benim eşimde üzülme kimse almazsa ben alırım seni diyor... ben bune diyip çıldırdım bana meraktan şakadan bilmem neyden konustum falan fistan hikayeler hikayeler.. hatırlayınca bile sinirlerim oynuyor.

Adam bayağa itici, öyle böyle değil, evlat olsa sevilmez tipten; seni de epey saf görüyor galiba.

Neyin vicdanını yapıyorsunuz anlamadım. Gelmeyin bu çenebazın lafına sakın. Avukat belirlesin hakkın neymiş diye.

Adam bayağa itici, öyle böyle değil, evlat olsa sevilmez tipten; seni de epey saf görüyor galiba.

Neyin vicdanını yapıyorsunuz anlamadım. Gelmeyin bu çenebazın lafına sakın. Avukat belirlesin hakkın neymiş diye.
ben daha hak hukuk hiçbirşey arastırmadım bu akşam konusalım diyor sende arastır diyor..

ben daha hak hukuk hiçbirşey arastırmadım bu akşam konusalım diyor sende arastır diyor..
Konuşma ya, hiç muhatap olma. 3 kuruş avukat parasını dert ediyor, sizin yıkılan yuvanız umrunda değil.

Ben olsam, artık bu ilişki bitti diye hiç dinlemezdim, görüşmezdim. Seni düşünüyorum ayağına yatıp, hem işine en çok geleni yaptıracak, hem de sana vicdan.

Baksana ben sana güvendiğim için evlendim demeye başlamışsın. Neyine güvenilir bu adamın; ortada ciddi bir problem yokken seni yarı yolda bırakan o değil mi.

Back
X