Vicdanım neden rahatsız??

bende biyoloji mezunuyum ve atanmak zor ama imkansız da değil...
gercı sızın paraya ıhtıyacınız yokmus yenıd e bır blm okuyorsunuz sorununuz iş değil sankı.
ama neyı affedemıyorsunuz siz bu kadar.
ALLAH bile affettıkten sonra kuluna ne oluyor ki.
böyle hayat mı gecer.

Biyoloji öğretmenliği. Artık KPSS ye girmeden dönemiyorsun. O zaman 96 ile atanmıştım. Şimdi zaten ataması yok ve 96 almak yeniden hayal gibi..

ben de biyoloji öğretmeniyim. nasıl zorluklarla okuyup atandığını en iyi bilenlerden biriyimdir. yine de neden yaptın niye yaptın keşke yapmasaydın demeyeceğim çünkü olan olmuş ve zaten yıllardır bu olayın yükü üstünde.

psikologa gitmek için neden izin almak zorundasın eşinden onu anlamadım yalnız. bence mutlaka yardım almalısın. bu olaya kitlenmişsin aşamadığın sürece de mutlu olabileceğini sanmıyorum. eşini de sorumlu tutuyorsun o yüzden ondan da soğumuşsun. eşini de ailesini de boşver sen kendin için yardım al öncelikle. kaç yaşındasın bilmiyorum en fazla 30 falansındır hayatının geri kalanını böyle mutsuz mu geçireceksin? çocuğun büyüdükçe sendeki bu mutsuzluğu farkedecek o da mutsuz bir çocuk olacak.

ne yap yap iyi bir doktora git, normal bir psikiyatristle hocaları arasındaki farkı anlayabilecek kadar doktor deneyimim var :) şu anda bir prof.a gidiyorum ben de 3 ayda bir ve deli falan da değilim. yani doktora gitmek deli olmak demek değil eşinin bunu anlaması lazım.

inşallah her şey daha iyi olur bundan sonra sizin için.

sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…