İyi akşamlar herkese. Benim 1 seneye yakın ilişkim oldu. Kendisi benden 2 yas küçüktü ben 25 yaşındayım. İlişkimiz güzel gidiyordu ancak ben farklı ile taşındım ailem ile (mesafe 2 saat) . Erkek arkadaşımla Çok ilgilenemedim iş bulma derdi, taşınma stresi çok üstüme geldi gerçekten darladı beni sürekli trip attı sürekli geç yazdıgö icin, aramadığım icin bilmiyorum ben de evet umursamaz davrandım şimdi düşününce ama açıkladım stresli oldugumu. Söz vermiştim uzaga gitsem de hiçbir şey değişmeyecek diye ama ilgisiz bıraktım umursamıyormuş gibi gözüktüm üstüme o kadar geldi ki canıma tak etti ayrıldım güzel bi şekilde. O da beklediğim gibi oldu her şey icin teşekkürler falan dedi. Ama çok iyi biriydi bilmiyorum vicdanım çok rahatsız ben rahatladım çünkü çok darlamıştı tabi üzüldüm de güzel günleri düşünüp ama barışmam çünkü uzaktayken anlaşamayacagımızı anladm 2s 2 saat ama ona göre uzak böylesi daha iyi ama şimdi yarı yolda bıraktım çok üzgünüm üzdügüm icin kendimi affedemiyorum uyuyamıyorum kesin çok üzülüyor kazık attım cok uzgunum beni çok seviyordu ona kötü davrandım sanki kendimle ilgilencem diye ilgisiz alakasız davrandım . Aslında ortada soru da yok kusura bakmayın size yazmak istedim