Vicdanim rahat degil ne yapmaliyim?

Hollandada direk savciya gidemiyorsunuz. Prosedurlere gore calisiyorlar malesef.

başka bilenlerde var demişsiniz, hep birlikte gidip şikayet edin...

evet kadinin yasadigi sehirde herkes biliyor. Ben FB ta hollanda haberlerin altina yazdim ve bir cok kisi daha. Pesinden bana tehdit mesajlari geldi. Baktim haberlerin altina yorum yapanlar geri silmisler yorumlari. Onlarida tehdit etmisler.

Nutkum tutuldu. Hep deriz ya Allah iyilerle karşılaştırsın diye, bildiğim en güzel duadır bu. Siz elinizden geleni yapmışsınız. Polise giderseniz ben de size de zarar verirler mi diye düşünmeden edemedim. Gizli tanık vs oluyorsa ve isminizin asla ortaya çıkmayacağını düşünüyorsanız gidin tabiki. Ama en ufak bi şüpheniz bile varsa bilemedim

korkutmak istemiyorum. bende avrupadayim polise taniklik yapmaya gittim ismim aciklanmasin dedim. suclunun evine verdigim ifadeyi ismin adresimle yollamislar

mutlaka bildirin, suçu bildirmemek de bir suçtur. faile yardım etmenin bir suç olması gibi. insan bir katile nasıl yardım eder aklım almıyor

TCK m.278

“(1) İşlenmekte olan bir suçu yetkili makamlara bildirmeyen kişi, bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. (2) İşlenmiş olmakla birlikte, sebebiyet verdiği neticelerin sınırlandırılması hâlen mümkün bulunan bir suçu yetkili makamlara bildirmeyen kişi, yukarıdaki fıkra hükmüne göre cezalandırılır. (3) Mağdurun onbeş yaşını bitirmemiş bir çocuk, bedensel veya ruhsal bakımdan özürlü olan ya da hamileliği nedeniyle kendisini savunamayacak durumda bulunan kimse olması hâlinde, yukarıdaki fıkralara göre verilecek ceza, yarı oranında artırılır”.

Normalde bende korkmam susmam ama bu aile cok kirli islere ugrasiyor. Her ulkede oldugu gibi burdada polislerden bu insanlarla isbirligi yapanlar var. Gizli kalmiyacagima adim kadar eminim bulurlar. Burda insanlar polise guvenmedigi icin ne bir olaya karisirlar nede konusurlar. Pislik yakalanmis, ben yinede ifadeye gidip aileninde bildigini ve kacirmada yardim ettiklerini anlatacagim.

yerinizde olsam yapmazdim tamam sucluyu ortaya cikarmak lazim ama kendinizi de dusunmek zorundasiniz.dediginiz gibi belali tiplerse al basina belayi

Korkmayın o küçük çocuklar için herşeyi anlatın.rabbim hic bi çocuğu annesiz bırakmasın annesi olmayanin babası olmuyor....

Helal olsun size

Hollandada direk savciya gidemiyorsunuz. Prosedurlere gore calisiyorlar malesef.
Konunun o kismi gozumden kacmis, oralarda polis yerleri sehrin pek icinde olmuyor.
Rahatlikla gidebilirsiniz yine de gidince tehdit edildiginizi soyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…