- 21 Temmuz 2019
- 321
- 341
- 33
- Konu Sahibi Milamila9494
-
Evet aynen öyle aman bunun icin kalp mi kircam derken bi baktim kendimden taviz veriyorim simdi kaynanam benim istedigim herseye aman o önemli degil bosver deyiveriyo..Canım sen haklısın belki büyüğün diye eşinin annesi diye vicdan yapıyorsun ama yapma evet ortada bir şey yokken saygısızlık yapan bir gelin olsaydın evet haksız olurdun. Sadece bana göre senin hatan şu keşke en başta istediğini yaptırmaya çalıştığında saygını bozmadan benim kararım bu bunu istiyorum diyebilseydin. Maalesef biz başlarda aman kötülük saygısızlık olmasın diye bazı şeyleri alttan alıyoruz ama insan işte bir yerde patlıyor.
Aynen dediginiz gibi yapcaz dugunden önce kasa actrcaz bankaya atcaz balayina gitmeden.. zaten ben elimden geldigi kadar saygisizlik yapmadan aciklamaya calisiyorum simdiki zamanda dugunde gelinler böyle yapiyo diyorm bisey diyorum yok tatmin olmuyo inatlasiyo onun da ilk oglu onu da anliyorum ama..iste..O baskı yapıyorsa siz de yapın altınları da asla vermeyin hemen bankaya kendi adınıza hesap açıp koyun. Evlendiğinizde evinizin düzenine de karışacak biraz gösterin dişinizi siz orda iskele babası misiniz sizin düğününüz tabi ki sizin dediğiniz olacak
26 yasindaydim. Herkes saygisizlik etmissin dicek diye bekliyodum sasirdim böyle diyinceKonuşmazsan daha çok üzülürsün yaşın küçük galiba abla sözü dinle
Evet öyle yapmak lazim sanirimYazık ya neden en mutlu günlerine bu kadar karışırlar insanlarınannem oğlunu nişanlayacak kadının aklı gidiyor herşey istedikleri gibi olsun diye yani herseyde nasıl isterseniz gönlünden nasıl geçerse öyle olsun deyip duruyor dunurune ve gelinimize ne olur ssnki butun kaynanalar boyle olsa he deyip gecin bildiginizi okuyun bence vazgecicektir yada ben boyle istiyorum anne deyin
Zaten esime en basinda söyledim beni hic karistirma bu konuya bisey vermicez dedim.. iste onlar esimle tartismaya girip duruyolar diyolarmis o altinlar zamaninda bizim taktigimizin geri dönüsü sonucta bizim sayilir falan.. karaktersizlik diyesim geliyo.Altınları vermeyi kesinlikle kabul etmeyin onlar senin ve eşinin hakkı zaten hic anlamam düğünden çıkmayla gelinden altınlarının alınmasını bencilce
Ahh o kadar denedimki kapanmaz o konu asla kendo dedigine tamam anne diyene kadar kapanmaz.. ha ben kabul ettiriyorum sabirli davranip ama psikolojim elden gidiyo sinir hastasi olcam sonundaSinersen tepene çıkar. Ben böyle istiyorum bitti de, konuyu kapat. Deli deliyi görünce değneğini saklarmış
Sorun ne burda biliyo musunuz kendi ailem.ben kaynanama mesafe koyuyorum bu koymus halim emin olun bi ara bizim evden cikmazdi müsaitmi degilmi dusunmez gelirdi mesafe koyunce ayagi kesildi birden.. ah benim annem babam ablam karsi cikmasa yok yapma ömür boyu onunla yasicaksin sen abartiyosun diyolar ben kavga ederim falan diye korkuyolar sanirim.. ama etmem ben sessiz sakim cok guzel mesafe koyarim bide bizimkiler beni bunaltmasa.Şu anda tek gündem düğün,ama ondan sonrası daha önemli değil mi? Daha kendi çizgilerinizi koruyamiyorsunuz?!
Herşey kendi istedigi gibi olsun istiyor iste zor bir.durum ama siz ona ben beğenip istediğimi alirimi göstermelisiniz bence...Vay arkadaş neyin kafasını yaşıyor bu kadınlar biz nisan yapıcaz gelin uzak biraz.. Nisan söz bir olsun denildi evde sonra gelinin annesi ama ben ayrı ayrı istiyordum dedi sonra aile büyükleri ve gelin babası gerek yok insanları yormaya tek seferde yapalım dediler neyse ama annemin aklında kalmış bu aramış.dunurunu bak siz nasıl isterseniz biz geliriz boyle şeyler bi kez oluyor içinizde kalsın istemem hic.biseyi diye defalarca sordu...bazı şeyler imkansız değil aslında ama insanlar karakterler çok farklı iste umarım değişir kauinvslidenizde biseyler alınca onu götürmemeyecalissaniz yanınızda:) habersiz falan alsanız yadsEvet öyle yapmak lazim sanirimiste sabrim tukeniyo bi noktada artik..ya kadinda tatli dil olsa ben yine kabul etcem onun dedigini kizim bak bu sana cok yakisti tabi sen kendin dhaa iyi bilirsin sen sec bana sorarsan bu demek var tersine bide emrivaki yapmak var..
Icim biraz rahatladi sizden bunlari duyunca.. ablam da cunku kaynanami ugurlayinca kadina ne bicim cikistin öyle falan dedi moralimi bozdu ama sabrettim napim bende insanim ailem hep beni susturuyo masallah ablam degil görümcem sankiyarin ayaklarina kapan ve affedene kadar affetmesi icin yalvar.
sana saygi duymayan kendi begendigi gelinligi giydiren altinlarini alacak olan kadina SAYGI DUYMAK yapacagin en dogru sey.
Mantığa bak yaa :) ozaman herkez alsın gelinin altını tabiki herkez taktiğinin karşılığını alıyor ama bu onun olmuyorki ...Yahu sanki yabancıya gidiyor yani oğlun bu adam senin ya evlâdın altınlar senin cocugunu oluyor yani geline kalmıyor ki sadece ortak ne kadar bencil insanlar yaZaten esime en basinda söyledim beni hic karistirma bu konuya bisey vermicez dedim.. iste onlar esimle tartismaya girip duruyolar diyolarmis o altinlar zamaninda bizim taktigimizin geri dönüsü sonucta bizim sayilir falan.. karaktersizlik diyesim geliyo.
Ahh ablacim annem benden de yumusak yüzlüAnnenle konuş kayınvalide ile konuşsun,ayrıca asla ailenin taktığı altınları verme ,kız tarafının ki en azından sizde kalsın ,iyşve ağzının payını versin ailen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?