- 15 Temmuz 2016
- 8.574
- 14.392
- 248
O zaman bir yapma ki kendini suçlu hissetme.Bir daha yapmamki zaten ben sadece kendimi rahatsız hissettim birden suçluymuşum gibi
Tekrarı olmaz size tecrübe der geçersiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman bir yapma ki kendini suçlu hissetme.Bir daha yapmamki zaten ben sadece kendimi rahatsız hissettim birden suçluymuşum gibi
İlk üzerinde ne varla başlamıştır sonrası malum.Bel altı konuşmak ne? Birbirinize küfür mü ediyordunuz durup dururken? Ben konuyu hiç anlamadım yav.
Sanal seks diyeni duydum, cinsel içerikli konuşma diyeni duydum, seksting zaten herkesin malumu ama bel altı konuşma diyeni ilk kez duydum yeminlen.İlk üzerinde ne varla başlamıştır sonrası malum.
Doğru diyosunuzO zaman bir yapma ki kendini suçlu hissetme.
Tekrarı olmaz size tecrübe der geçersiniz.
Elim gitmedi onları yazmayaSanal seks diyeni duydum, cinsel içerikli konuşma diyeni duydum, seksting zaten herkesin malumu ama bel altı konuşma diyeni ilk kez duydum yeminlen.
Elim gitmedi onları yazmayaSanal seks diyeni duydum, cinsel içerikli konuşma diyeni duydum, seksting zaten herkesin malumu ama bel altı konuşma diyeni ilk kez duydum yeminlen.
Sizin görüşünüz nedirSanal seks diyeni duydum, cinsel içerikli konuşma diyeni duydum, seksting zaten herkesin malumu ama bel altı konuşma diyeni ilk kez duydum yeminlen.
Derdini anlamadım. Biriyle seksting yaptın sonra bitti sonra başkasıyla birlikte oldun. Eee? Sorun ne?Sizin görüşünüz nedir
canınız isterse dersiniz, ben derim çok rahat. ben geçmişimin hesabını bana sormayı kendine hak görecek adamları hiç hayatıma bile sokmayarak çözüm buldum kendime. herkese tavsiye ederim. kendi ne yediği belli olmayanlar bana hesap falan soramaz. hiç bir kadın böylelerine yüz vermese nesilleri tükense harika olur hatta.Teşekkür ederim geçmiş geçmişte kaldı seni ilgilendirmez diyebilirmiyim peki ona o zaman
Sorun onun bunu bilmemesi benim böyle bir hata yapmış olmam onun kulağına gitme ihtimali düşeceğim hal. Sevgilimle ilk zamanlar o kişiyle seviyeli arkadaşça konuştukDerdini anlamadım. Biriyle seksting yaptın sonra bitti sonra başkasıyla birlikte oldun. Eee? Sorun ne?
Evet çok mantıklı diyosunuz burdada devreye sevgilim varken onunla konuşmam sorunu giriyo.canınız isterse dersiniz, ben derim çok rahat. ben geçmişimin hesabını bana sormayı kendine hak görecek adamları hiç hayatıma bile sokmayarak çözüm buldum kendime. herkese tavsiye ederim. kendi ne yediği belli olmayanlar bana hesap falan soramaz. hiç bir kadın böylelerine yüz vermese nesilleri tükense harika olur hatta.
Öf ne hatası yav istemişsin konuşmuşsun. O dönemde hayatında olmayan bir insana neden bunun hesabını vereceksin? Bu yeni nesil beni benden alıyor artık.Sorun onun bunu bilmemesi benim böyle bir hata yapmış olmam onun kulağına gitme ihtimali düşeceğim hal. Sevgilimle ilk zamanlar o kişiyle seviyeli arkadaşça konuştuk
ama sevgili gibi konuşmadık, arkadaşça naber nasılsın oldu sadece dediniz. 'bel altı' konuşmalarınız bundan çok önce değil mi? doğru mu anladım. yolda görmüşte selam vermişsiniz gibi düşünün. ben eşimle sevgili olduktan sonra eski sevgilimle karşılaştım çok kez. uzun bir ilişkiydi bir sürü ortak arkadaşımız vardı. gayet sarılıp, samimi iki arkadaş gibi hal hatır sorduk birbirimize. hiç aklıma bile gelmedi vicdan azabı duymak. olmuş bitmiş bir şey, birbirimize hala selam verebiliyor kalmışız ne güzel aferin bize diye düşündüm sadece.Evet çok mantıklı diyosunuz burdada devreye sevgilim varken onunla konuşmam sorunu giriyo.
Madem zamanında öyle konuştun neden benleyken arkadaş kaldın demez miÖf ne hatası yav istemişsin konuşmuşsun. O dönemde hayatında olmayan bir insana neden bunun hesabını vereceksin? Bu yeni nesil beni benden alıyor artık.
Evet önce oldu sevgilim hayatıma girmeden önce kestik öyle konuşmayı ve arkadaşça konuştuk arada bir birkaç ay herkesin dedikleri ve sizinde böyle güzel yazmanız vicdanımı rahatlattı açıkçası tam olmasada. Öğrenirse ne yapayım peki sizceama sevgili gibi konuşmadık, arkadaşça naber nasılsın oldu sadece dediniz. 'bel altı' konuşmalarınız bundan çok önce değil mi? doğru mu anladım. yolda görmüşte selam vermişsiniz gibi düşünün. ben eşimle sevgili olduktan sonra eski sevgilimle karşılaştım çok kez. uzun bir ilişkiydi bir sürü ortak arkadaşımız vardı. gayet sarılıp, samimi iki arkadaş gibi hal hatır sorduk birbirimize. hiç aklıma bile gelmedi vicdan azabı duymak. olmuş bitmiş bir şey, birbirimize hala selam verebiliyor kalmışız ne güzel aferin bize diye düşündüm sadece.
Kızcağız ne desinSanal seks diyeni duydum, cinsel içerikli konuşma diyeni duydum, seksting zaten herkesin malumu ama bel altı konuşma diyeni ilk kez duydum yeminlen.
Sen izin verirsen der, daha kötü şeyler de söyler. Her şey senin elinde.Madem zamanında öyle konuştun neden benleyken arkadaş kaldın demez mi
Doğru diyosunuz umarım çıkmaz karşıma teşekkür ederimSen izin verirsen der, daha kötü şeyler de söyler. Her şey senin elinde.