Vicdanım rahat olmalımı

Bel altı konuşmak ne? Birbirinize küfür mü ediyordunuz durup dururken? Ben konuyu hiç anlamadım yav.

Teşekkür ederim geçmiş geçmişte kaldı seni ilgilendirmez diyebilirmiyim peki ona o zaman
canınız isterse dersiniz, ben derim çok rahat. ben geçmişimin hesabını bana sormayı kendine hak görecek adamları hiç hayatıma bile sokmayarak çözüm buldum kendime. herkese tavsiye ederim. kendi ne yediği belli olmayanlar bana hesap falan soramaz. hiç bir kadın böylelerine yüz vermese nesilleri tükense harika olur hatta.

Derdini anlamadım. Biriyle seksting yaptın sonra bitti sonra başkasıyla birlikte oldun. Eee? Sorun ne?
Sorun onun bunu bilmemesi benim böyle bir hata yapmış olmam onun kulağına gitme ihtimali düşeceğim hal. Sevgilimle ilk zamanlar o kişiyle seviyeli arkadaşça konuştuk

canınız isterse dersiniz, ben derim çok rahat. ben geçmişimin hesabını bana sormayı kendine hak görecek adamları hiç hayatıma bile sokmayarak çözüm buldum kendime. herkese tavsiye ederim. kendi ne yediği belli olmayanlar bana hesap falan soramaz. hiç bir kadın böylelerine yüz vermese nesilleri tükense harika olur hatta.
Evet çok mantıklı diyosunuz burdada devreye sevgilim varken onunla konuşmam sorunu giriyo.

Sorun onun bunu bilmemesi benim böyle bir hata yapmış olmam onun kulağına gitme ihtimali düşeceğim hal. Sevgilimle ilk zamanlar o kişiyle seviyeli arkadaşça konuştuk
Öf ne hatası yav istemişsin konuşmuşsun. O dönemde hayatında olmayan bir insana neden bunun hesabını vereceksin? Bu yeni nesil beni benden alıyor artık.

Evet çok mantıklı diyosunuz burdada devreye sevgilim varken onunla konuşmam sorunu giriyo.
ama sevgili gibi konuşmadık, arkadaşça naber nasılsın oldu sadece dediniz. 'bel altı' konuşmalarınız bundan çok önce değil mi? doğru mu anladım. yolda görmüşte selam vermişsiniz gibi düşünün. ben eşimle sevgili olduktan sonra eski sevgilimle karşılaştım çok kez. uzun bir ilişkiydi bir sürü ortak arkadaşımız vardı. gayet sarılıp, samimi iki arkadaş gibi hal hatır sorduk birbirimize. hiç aklıma bile gelmedi vicdan azabı duymak. olmuş bitmiş bir şey, birbirimize hala selam verebiliyor kalmışız ne güzel aferin bize diye düşündüm sadece.

ama sevgili gibi konuşmadık, arkadaşça naber nasılsın oldu sadece dediniz. 'bel altı' konuşmalarınız bundan çok önce değil mi? doğru mu anladım. yolda görmüşte selam vermişsiniz gibi düşünün. ben eşimle sevgili olduktan sonra eski sevgilimle karşılaştım çok kez. uzun bir ilişkiydi bir sürü ortak arkadaşımız vardı. gayet sarılıp, samimi iki arkadaş gibi hal hatır sorduk birbirimize. hiç aklıma bile gelmedi vicdan azabı duymak. olmuş bitmiş bir şey, birbirimize hala selam verebiliyor kalmışız ne güzel aferin bize diye düşündüm sadece.
Evet önce oldu sevgilim hayatıma girmeden önce kestik öyle konuşmayı ve arkadaşça konuştuk arada bir birkaç ay herkesin dedikleri ve sizinde böyle güzel yazmanız vicdanımı rahatlattı açıkçası tam olmasada. Öğrenirse ne yapayım peki sizce

Sanal seks diyeni duydum, cinsel içerikli konuşma diyeni duydum, seksting zaten herkesin malumu ama bel altı konuşma diyeni ilk kez duydum yeminlen.
Kızcağız ne desin 😂 düşmüş hormonlarının yönetti bi ergen'in eline.
Ergen sürekli seni şöyle yaparım böyle yaparım tövbe tövbe kıza da sende söyle bakalım beni nasıl hayal ediyorsun demelere 😂

Ben konu sahibinin yerinde olsam seni dedemin çizgili pijamalarının içinde hayal ediyorum der kapatırdım.

Bide bu hormonlu Sergenler çok ısrarcı olurlar.

Peki, neden her şeyi herkeseanlatma ihtiyacı hissettiğini sorabilir miyim? Bir gün bu hayatındaki kişi de eski sevgilin olacak (kim bilir?) o zaman yeni sevgiline eski sevgilinden önceki eski sevgilinle geçen diyalogdan bahsetme ihtiyacı hissedecek misin? Matruşka gibi bu işin sonu yok.
herkes birileriyle bir şeyler yaşıyor kutulara kapatılmış hediyeler değiliz paketimiz açılınca hayata başlamıyoruz. Ölçülü davranıp hareketlerimizi kendimiz istediğimiz için yaptığımızı kabullenip anılarımıza saygı duymalıyız onlara sahip çıkmalıyız. Utanmamalıyız onlardan, kimseye hesap vermek zorunda hissetmemeliyiz.
Biri seninle yaşadığı bel bişeyi sohbeti yaya yaya herkese anlatacaksa mesela o tiplerden uzak yaşıyoruz, o modelle muhattap olmuyoruz, düzgün birlerini hayatımıza alıyoruz.
pişman olacağını düşündüğümü şeylerden uzak duruyoruz.

Back
X