aynen öyle yapılması gerekiyoroff off keske devlet bu çocukları bu vicdansız merhametsiz anne babaların elinden alsa...yazik çok yazık gercekten
inip bakabilirdiniz bence de. yazık olmuş. ama belli bölgelerde takılır o çocuklar, belki denk gelirsiniz. bu tip durumlar için de arabanızda çikolata vs tutarsanız işe yarar.
Begenmiyorlar.Bi ara evimizin yakininida kavsakta devamli duruyolardi.Babam da her gun geciyor oradan.Marketten cikolata,gofret vs doldurmus posete isikta durdukca veririm diye.Begenmemisler.Para ver sencbize demisler.O gunden sonra pencereyi dahi acmamis babam.Bunlardaki zihniyet para dilenmek.Baska birsey degil.
Ben olsam kesın inerdım
Okadar üzülüyorum kı onlara .
Rabbım yardımcıları olsun .
İnşallah başlaırına kötü birşey gelmeden kurtulurlar ..
--- bende asla birşey almıyoru . Sadece konuusurum nasılsın , sana kötü davranıyolarmı ?
Falan dıye sonra kolay gelsın derım giderim . YArdım edemezsek bile güler yüzünüzü sakınmayın onlardan . Allah kahretsın ki lanet anne babalara denk geldıler . Belki de yetımler ..
Begenmiyorlar.Bi ara evimizin yakininida kavsakta devamli duruyolardi.Babam da her gun geciyor oradan.Marketten cikolata,gofret vs doldurmus posete isikta durdukca veririm diye.Begenmemisler.Para ver sencbize demisler.O gunden sonra pencereyi dahi acmamis babam.Bunlardaki zihniyet para dilenmek.Baska birsey degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?