- 18 Ağustos 2016
- 5.267
- 22.003
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakabiliyor diye bakma hakkı yok. Ağzından çıkanın arkasında dursun.İyi geceler herkese.22 yaşındayım yakın zamanda bir flörtüm vardı intörn doktor 1 ay kadar flörtleştik öncelikle aramızda cinsellik namuna csi bile geçmedi ben hpv+16ya sahibim leep ameliyatı oldum staj olduğu yerde okulun hastanesinde olmuştum zaten.onunla flört evremiz ilerledi ve ona söylemek için buluşmayı bekliyordum fakat sürekli erteledi.sonra bir akşam ona aldığım yeni kıyafetleri atıyordum bana pentiden bişey alıp almadığımı sordu bende ne alaka diyince uygunsuz şeyler atmamı istedi ben konusmayı kesmek isteyince bana tabun mu var diye sordu bende bir anlık sinirle hic ilişkiye girmedim tarzı bişey diyince o direkt yapıştırdı hastalığımı.nerden öğrendiğini falan sorunca ben doktorum her şrye hakkım var iznine ihtiyacım yok tarzı konuştu sonrasında ben sikayet ettim dekanlığa sonra beni çok kez aradı özür diledi sana sinirliydim ondan böyle yaptım özür dilerim suç olduğunun farkında değildim diye saatlerce konuştuk ben sikayetimi geri çekmicem dedim ama çok vicdanım sızlıyor tabi bu konuşma ilk gerçekleştiğinde de seni yargılamıyorum yanlış anladıysan özür dilerim bana yalan söyledin tarzı şeyler dedi orası ayrı napıcam yardım edin vicdanım hiç rahat değil (sikayete gittiğimde benden şahit istediler ve doktorumu şahit yaptım cünkü en basından beri beni tedavi eden kişi o ve bahsettiğim flörtün hocasıydı) (o zaten biliyormuş benden bunları isteme sebebi ona söylememi beklemiş dediğine göre bildiğini çıtlatmak için yapmış)
Yılanın başını küçükken (intörnken) ezmişsiniz, çok da iyi olmuş. Ettiği Hipokrat yeminini, etiği bir hatırlatsınlar bir ona. Sadece kendiniz için değil potansiyel tüm hastaları için bu iyiliği yapmış olacaksınız.ben doktorum her şrye hakkım var iznine ihtiyacım yok
Öncesinde zaten bu konuda iması olduğu icin cinsellij konusunda kendimi bu sekilde korumayı uygun gördüm tabularım var deseydim bu seferde üstüme gelinip baskı kuracaktıSizin yaptiginiza yalan soylemek denir onun yaptigi ise suc. Kisisel bilgilere izinsiz ulasilamaz.
Tesekkür ederimYılanın başını küçükken (intörnken) ezmişsiniz, çok da iyi olmuş. Ettiği Hipokrat yeminini, etiği bir hatırlatsınlar bir ona. Sadece kendiniz için değil potansiyel tüm hastaları için bu iyiliği yapmış olacaksınız.
Tesekkür ederim konuyu zaten savcılığa taşıdımŞikayetini geri çekme.
Çok iyi yapmışsın helal olsun.
Tesekkür ederim desteğiniz için geri adım atmayacağım tam tersi ameliyatımı yapan takibi yapan doktorumda şahitlik etti yazılı olarak bana destek çıktı tahminimce cezası khk,gizlilik ihlali olacak ilerde doçent olamayacak,ve özele giremeyecek sanırım kurul buna karar verecek birkaç kisiyle konustum herkes aynısını dediSiz niye vicdan yapıyorsunuz onu anlamadım. Yapacak biri varsa o! Ne demek ya sizden izinsiz tıbbi bilgilerinize erişip bir de bunu size karşı kullanmak! İntern doktor olması bilgilerinize izinsiz erişme hakkını vermiyor bu adam sizi tedavi eden doktorunuz değil. Asla ve asla geri adım atmayın.
Haketmiş . Demekki korksanız tehditle vs size zorlanbirşeyler yaptıracaktı. Pislik.İyi geceler herkese.22 yaşındayım yakın zamanda bir flörtüm vardı intörn doktor 1 ay kadar flörtleştik öncelikle aramızda cinsellik namuna csi bile geçmedi ben hpv+16ya sahibim leep ameliyatı oldum staj olduğu yerde okulun hastanesinde olmuştum zaten.onunla flört evremiz ilerledi ve ona söylemek için buluşmayı bekliyordum fakat sürekli erteledi.sonra bir akşam ona aldığım yeni kıyafetleri atıyordum bana pentiden bişey alıp almadığımı sordu bende ne alaka diyince uygunsuz şeyler atmamı istedi ben konusmayı kesmek isteyince bana tabun mu var diye sordu bende bir anlık sinirle hic ilişkiye girmedim tarzı bişey diyince o direkt yapıştırdı hastalığımı.nerden öğrendiğini falan sorunca ben doktorum her şrye hakkım var iznine ihtiyacım yok tarzı konuştu sonrasında ben sikayet ettim dekanlığa sonra beni çok kez aradı özür diledi sana sinirliydim ondan böyle yaptım özür dilerim suç olduğunun farkında değildim diye saatlerce konuştuk ben sikayetimi geri çekmicem dedim ama çok vicdanım sızlıyor tabi bu konuşma ilk gerçekleştiğinde de seni yargılamıyorum yanlış anladıysan özür dilerim bana yalan söyledin tarzı şeyler dedi orası ayrı napıcam yardım edin vicdanım hiç rahat değil (sikayete gittiğimde benden şahit istediler ve doktorumu şahit yaptım cünkü en basından beri beni tedavi eden kişi o ve bahsettiğim flörtün hocasıydı) (o zaten biliyormuş benden bunları isteme sebebi ona söylememi beklemiş dediğine göre bildiğini çıtlatmak için yapmış)
Büyük ihtimalle yapardı onu sikayet edeceğimi düşünemedi hak hukuku bilmediğimi sanıyordu cünkü tıpçılara göre herkes salak onlar cok zeki onu sikayet edeceğimi öğrenince istediğin yere git diyip aşşağıladı sonuc?her gün aradı yalvardı çekmem için ama yapmadım yapmayacağımHaketmiş . Demekki korksanız tehditle vs size zorlanbirşeyler yaptıracaktı. Pislik.
Yapmayın. Bu da ona ders olsun. Belki ileri yaşamında şu son zamanlardaki sapık doktorlar gibi olacaktı. Sizin verdiğiniz ders ile art8k kimsenin kişisel verisine bakmaz. Bir hata yaptıysa bedelini ödeyecek. Aramalar8na devam eder taciz ederse yine şikayet edeceğinizi söyleyin. Manipilasyonuna gelmeyin.Büyük ihtimalle yapardı onu sikayet edeceğimi düşünemedi hak hukuku bilmediğimi sanıyordu cünkü tıpçılara göre herkes salak onlar cok zeki onu sikayet edeceğimi öğrenince istediğin yere git diyip aşşağıladı sonuc?her gün aradı yalvardı çekmem için ama yapmadım yapmayacağım
Niye vicdan yapıyorsunuz anlamadım? Olayı daha farklı mı anlattınız, yapmadığı şeyleri yapmış gibi mi anlattınız? İftira mı attınız yani?İyi geceler herkese.22 yaşındayım yakın zamanda bir flörtüm vardı intörn doktor 1 ay kadar flörtleştik öncelikle aramızda cinsellik namuna csi bile geçmedi ben hpv+16ya sahibim leep ameliyatı oldum staj olduğu yerde okulun hastanesinde olmuştum zaten.onunla flört evremiz ilerledi ve ona söylemek için buluşmayı bekliyordum fakat sürekli erteledi.sonra bir akşam ona aldığım yeni kıyafetleri atıyordum bana pentiden bişey alıp almadığımı sordu bende ne alaka diyince uygunsuz şeyler atmamı istedi ben konusmayı kesmek isteyince bana tabun mu var diye sordu bende bir anlık sinirle hic ilişkiye girmedim tarzı bişey diyince o direkt yapıştırdı hastalığımı.nerden öğrendiğini falan sorunca ben doktorum her şrye hakkım var iznine ihtiyacım yok tarzı konuştu sonrasında ben sikayet ettim dekanlığa sonra beni çok kez aradı özür diledi sana sinirliydim ondan böyle yaptım özür dilerim suç olduğunun farkında değildim diye saatlerce konuştuk ben sikayetimi geri çekmicem dedim ama çok vicdanım sızlıyor tabi bu konuşma ilk gerçekleştiğinde de seni yargılamıyorum yanlış anladıysan özür dilerim bana yalan söyledin tarzı şeyler dedi orası ayrı napıcam yardım edin vicdanım hiç rahat değil (sikayete gittiğimde benden şahit istediler ve doktorumu şahit yaptım cünkü en basından beri beni tedavi eden kişi o ve bahsettiğim flörtün hocasıydı) (o zaten biliyormuş benden bunları isteme sebebi ona söylememi beklemiş dediğine göre bildiğini çıtlatmak için yapmış)
Beni bir tık manipüle etmişti vicdan yaptırdı ve ben birinin geleceği ile oynamak bu bana vicdan yaptırmıştı ki sonrasında ve burdaki yorumlar olsun kendisi düşünmemiş geleceğini ben niye düşünüyorum dedim zatem kendime idari ve adli soruştırma devam ediyor zatenhem adli hem idari soruşturma gerektirir. görevi kötüye kullanmak bu,vicdanın neden sızlıyor o kısmını anlamadım ?
Asla iftira atmadım tam tersi benim ameliyatımı yapan doktor bunun hocasıydı doktorum isim istedi ben vermedim ki bu intörn kadın doğumda görev alıyordu yazık gerçekten kendimizi bu insanlara emanet ediyoruzNiye vicdan yapıyorsunuz anlamadım? Olayı daha farklı mı anlattınız, yapmadığı şeyleri yapmış gibi mi anlattınız? İftira mı attınız yani?
Adam sapık, sakın geri çekmeyin şikayetinizi.
Erkek dr istemeyen adamlara geri kafalı yobaz falan diyorduk ama bu sapıklar yüzünden onlara hak vermeye başlıyorum.
Kadın doğum doktoru bir deAsla iftira atmadım tam tersi benim ameliyatımı yapan doktor bunun hocasıydı doktorum isim istedi ben vermedim ki bu intörn kadın doğumda görev alıyordu yazık gerçekten kendimizi bu insanlara emanet ediyoruz
Konu şuan savcılıkta ve tıp dekanlıkta kurula her şeyi sundumKadın doğum doktoru bir desöyleseniz keşke
İyi olmuş doktor olmuş ama abazanlıktan kurtulamamış.Sapık eli şeyinde geziyor demek ki.İstediğini almak için her yol mubah geliyor bunlara.İyi ki sizin gibi akıllı ve cesur birine çatmış , yoksa ilerde neler yapardı hangi masumların canını yakardı düşünmek istemiyorum.Siz o kadınların hayatını kurtardınızTesekkür ederim desteğiniz için geri adım atmayacağım tam tersi ameliyatımı yapan takibi yapan doktorumda şahitlik etti yazılı olarak bana destek çıktı tahminimce cezası khk,gizlilik ihlali olacak ilerde doçent olamayacak,ve özele giremeyecek sanırım kurul buna karar verecek birkaç kisiyle konustum herkes aynısını dedi