Vicdanım sızlıyor yardım edin nolur

Hiç vicdan yapma. Bu olayda masum olan taraf sensin, o suçlu ve cezasını çekmeli. Haberlerde görmedin mi whatsapp grubu kuran, hastalarının bilgilerini paylaşıp birbirlerine “paslayan” doktorları. Bu sadece haberlerden gördüğümüz bilmediğimiz daha neler oluyordur kim bilir, o sapıklardan biri de sana denk gelmiş üzgünüm. Vicdan yapılacak biri değil. O sana acımamış sen neden acıyorsun..

Doktorluğa geçmiş ama insan olamamış çağın gerisinde kalmış anlaşılan tamam yaptın bari penti menti ne karıştırıyorsun adam gibi ben baktım böyle böyle görüşmek istemiyorum yada kusura bakma bakmış bulundum böyle durumun olmuş neden paylaşmak istemedin de açıkca insan gibi bitir çok iğrenç bir durum sadece cinsel bakımdan değil mahrem alanın sonuçta sistemde vazgeçme bence bugun sana yapan yarın begendiği bir kadının bilgilerine erişip askıntılıkta yapar
Evet bende başka kızlara yapmasın diye sikayetimi geri çekmiyorum ben ses çıkardım ama başkası bu kadar güclü ya da baş kaldıramaz diye belki akıllanır da önü kesilir diye ama insanız işte düşündükçe vicdan vuruyor az çok geleceği etkilenince.ama ben düşünemem bunu diyorum sonra onun düsünmesi gerekiyor mesleğine aykırı hareket eden o sonuçta

Hayır tabii ki buna değil hakettiği buydu zaten yapılan hareket etik dışı.vicdanım buna değil birinin emeklerini yıkmaktı benim vicdanım fakat bazen bazı insanlar hakediyor burdaki yorumlarla daha çok farkına vardım
Hiçte sizlamasin bahsi geçen zat ve onun gibilere harcayacağım vicdanımı sokak hayvanlarında kullanırım 👍🏻 Bizleri bunun gibi doktorlar muayene etmesin zaten

Hiç vicdan yapma. Bu olayda masum olan taraf sensin, o suçlu ve cezasını çekmeli. Haberlerde görmedin mi whatsapp grubu kuran, hastalarının bilgilerini paylaşıp birbirlerine “paslayan” doktorları. Bu sadece haberlerden gördüğümüz bilmediğimiz daha neler oluyordur kim bilir, o sapıklardan biri de sana denk gelmiş üzgünüm. Vicdan yapılacak biri değil. O sana acımamış sen neden acıyorsun..
Evet o olay aklıma geldikçe zaten vicdanım kine nefrete dönüşüyor tuhaf bir ikilim belkide beni manipüle etmeye kalkıp vicdanımla oynadığım için böyleyim. Ben kendime acımasını geçtim o kendi geleceğine mesleğine acımamış,düşünmemişken ben düşünmek istemiyorum daha fazla herkes yaptığı şeylerin sonucunu çekmeli en çokta bu hareketi sergileyen saygısız insanlar çekmeli

Kendisi bakır mi de bakire arıyor bir kere? Düzgün bir insan olsa özel foto ,Penti muhabbeti yapmaz.O sizi kullanacaktı tehditle, beceremedi.İyi ki şikayet ettiniz.Şikayetinizi kesinlikle çekmeyin.Delillerinizi saklayıp mahkemeye bile verin tazminat için tehdit ,şantaj yapması sebebiyle.

Evet bende başka kızlara yapmasın diye sikayetimi geri çekmiyorum ben ses çıkardım ama başkası bu kadar güclü ya da baş kaldıramaz diye belki akıllanır da önü kesilir diye ama insanız işte düşündükçe vicdan vuruyor az çok geleceği etkilenince.ama ben düşünemem bunu diyorum sonra onun düsünmesi gerekiyor mesleğine aykırı hareket eden o sonuçta
Geleceğini uçkurunun önüne alırdı o zaman.Size açıkçası şantaj yapmaya çalışmış.

Pek ahmakmış. Bu korku bile yetmiştir ona. Ben şahsen şikayet edemezdim çünkü bu bilgilerin hukuk geçmişimde kayıtlı kalması ihtimali hoşuma gitmezdi. Sağlık geçmişimde görünsün önemli değil. Belki kayda geçmiyordur bilemiyorum ama uyapa falan hergün yeni modül geliyor.

İyi geceler herkese.22 yaşındayım yakın zamanda bir flörtüm vardı intörn doktor 1 ay kadar flörtleştik öncelikle aramızda cinsellik namuna csi bile geçmedi ben hpv+16ya sahibim leep ameliyatı oldum staj olduğu yerde okulun hastanesinde olmuştum zaten.onunla flört evremiz ilerledi ve ona söylemek için buluşmayı bekliyordum fakat sürekli erteledi.sonra bir akşam ona aldığım yeni kıyafetleri atıyordum bana pentiden bişey alıp almadığımı sordu bende ne alaka diyince uygunsuz şeyler atmamı istedi ben konusmayı kesmek isteyince bana tabun mu var diye sordu bende bir anlık sinirle hic ilişkiye girmedim tarzı bişey diyince o direkt yapıştırdı hastalığımı.nerden öğrendiğini falan sorunca ben doktorum her şrye hakkım var iznine ihtiyacım yok tarzı konuştu sonrasında ben sikayet ettim dekanlığa sonra beni çok kez aradı özür diledi sana sinirliydim ondan böyle yaptım özür dilerim suç olduğunun farkında değildim diye saatlerce konuştuk ben sikayetimi geri çekmicem dedim ama çok vicdanım sızlıyor tabi bu konuşma ilk gerçekleştiğinde de seni yargılamıyorum yanlış anladıysan özür dilerim bana yalan söyledin tarzı şeyler dedi orası ayrı napıcam yardım edin vicdanım hiç rahat değil (sikayete gittiğimde benden şahit istediler ve doktorumu şahit yaptım cünkü en basından beri beni tedavi eden kişi o ve bahsettiğim flörtün hocasıydı) (o zaten biliyormuş benden bunları isteme sebebi ona söylememi beklemiş dediğine göre bildiğini çıtlatmak için yapmış)
Asla vazgeçmeyin. Vicdan azabı çekecek bir şey yok. Görevini kötüye kullanıp bilgilerinize erişmiş. O sizi elde ettiği bilgiyle tehdit ederken ya da aşağılarken vicdan yaptı mı da sizin vicdanınız sızlıyor.

Flörtümdu diyorsunuz söylemek için buluşmayı beklemek yerine daha erken de söyleyebilirdiniz telefon da vesaire. Yaptığı hata evet ama ya başkasına yapar da oda intihar eder falan bunlar ne alaka. Bilgilerine baktı diye kimse bu kadar ileri gitmez diye düşünüyorum.

İntörn dr daha öğrenci oluyor hipokrat yemini etmemiş. Stajı yanar okulu bitmez. Asıl soru hpv ve leep o yaş için erken şeyler değil mi? Bende onu merak ettim. Ya da sizin yaş farkınız çok

Ay ben öğrenciyken tıp okuyan çevremde öyle seyler gördüm ki hakikaten tiksindim. Gelen giden hastalardan begendiklerinin numaralarını almalar falan ohoo. Bi de etik dersi alıyorlardı 🙄 gideceksem genç doktora degil artık kafasını oturtmuş kişilere gidiyorum o seyleri gördükten sonra. Nihayetinde karşıdaki de insan, doktor diye insani kusurlardan arınmıyor 🫠 Keske herkes şikayetini etse de bu pislikler bitse.

Geleceği etkilenip ne olacak ki? Hiçbir şey olmaz neler neler yapıyor insanlar kimseye bir şey olduğunu görmedim. Çok iyi yapmışsın ya aferin

İyi geceler herkese.22 yaşındayım yakın zamanda bir flörtüm vardı intörn doktor 1 ay kadar flörtleştik öncelikle aramızda cinsellik namuna csi bile geçmedi ben hpv+16ya sahibim leep ameliyatı oldum staj olduğu yerde okulun hastanesinde olmuştum zaten.onunla flört evremiz ilerledi ve ona söylemek için buluşmayı bekliyordum fakat sürekli erteledi.sonra bir akşam ona aldığım yeni kıyafetleri atıyordum bana pentiden bişey alıp almadığımı sordu bende ne alaka diyince uygunsuz şeyler atmamı istedi ben konusmayı kesmek isteyince bana tabun mu var diye sordu bende bir anlık sinirle hic ilişkiye girmedim tarzı bişey diyince o direkt yapıştırdı hastalığımı.nerden öğrendiğini falan sorunca ben doktorum her şrye hakkım var iznine ihtiyacım yok tarzı konuştu sonrasında ben sikayet ettim dekanlığa sonra beni çok kez aradı özür diledi sana sinirliydim ondan böyle yaptım özür dilerim suç olduğunun farkında değildim diye saatlerce konuştuk ben sikayetimi geri çekmicem dedim ama çok vicdanım sızlıyor tabi bu konuşma ilk gerçekleştiğinde de seni yargılamıyorum yanlış anladıysan özür dilerim bana yalan söyledin tarzı şeyler dedi orası ayrı napıcam yardım edin vicdanım hiç rahat değil (sikayete gittiğimde benden şahit istediler ve doktorumu şahit yaptım cünkü en basından beri beni tedavi eden kişi o ve bahsettiğim flörtün hocasıydı) (o zaten biliyormuş benden bunları isteme sebebi ona söylememi beklemiş dediğine göre bildiğini çıtlatmak için yapmış)
Bu yaşta leep ameliyatı olacak seviyeye nasıl geliyorsunuz bilmem.siz bence de ilişkiye girmeyin bu şansla?

Bu yaşta leep ameliyatı olacak seviyeye nasıl geliyorsunuz bilmem.siz bence de ilişkiye girmeyin bu şansla?
Leep ameliyatı yaşa bakmıyor hanımefendi aktivasyonlu yarayla ilerleyen bir durum konu benim hastalığım ya da ameliyatım değil bir doktorun yaptığı densizlik.

Flörtümdu diyorsunuz söylemek için buluşmayı beklemek yerine daha erken de söyleyebilirdiniz telefon da vesaire. Yaptığı hata evet ama ya başkasına yapar da oda intihar eder falan bunlar ne alaka. Bilgilerine baktı diye kimse bu kadar ileri gitmez diye düşünüyorum.
Aramda herhangi birşey yaşanmayan 2 kere bulustugum birine telefonda yasadığım zorlukları anlatacak değilim benim icin basit bir süreçte değildi zaten böyle şeylerin yüz yüze konusulması gerektiğini düşünen biriyim

Pek ahmakmış. Bu korku bile yetmiştir ona. Ben şahsen şikayet edemezdim çünkü bu bilgilerin hukuk geçmişimde kayıtlı kalması ihtimali hoşuma gitmezdi. Sağlık geçmişimde görünsün önemli değil. Belki kayda geçmiyordur bilemiyorum ama uyapa falan hergün yeni modül geliyor.

İyapta görünür mü bilmiyorum ben direkt tıp dekanlığa gittim ordaki ifadeleri savcılık okuyor sadece bu kadarını biliyorum

Sakın şikayetini geri çekme, bu tarz özel bilgilerle birilerine şantaj da yapabilir hatta sana da yapabilirdi. Bana nud foto at yoksa ailende herkese söylerim böyle böyle olduğunu felan gibi size yapmasa da, ailesinden herşeyini gizleyen bir kız yakalarsa ona yapabilir zihniyet buysa değişmez. Vicdan yapmana gerekli bir durum yok. Vicdan yapması gereken kişi kendisi, hem sizden özür dileyip hem de yaptığımın bedelini ödemeliyim demeli.

Sakın şikayetini geri çekme, bu tarz özel bilgilerle birilerine şantaj da yapabilir hatta sana da yapabilirdi. Bana nud foto at yoksa ailende herkese söylerim böyle böyle olduğunu felan gibi size yapmasa da, ailesinden herşeyini gizleyen bir kız yakalarsa ona yapabilir zihniyet buysa değişmez. Vicdan yapmana gerekli bir durum yok. Vicdan yapması gereken kişi kendisi, hem sizden özür dileyip hem de yaptığımın bedelini ödemeliyim demeli.
Keşke denilse benden çok kez özür dilendi evet ama hatasının farkında olduğu için değil korktuğu içindi o yüzden denilen ve yapılan hiçbirşey gerçekçi gelmiyor tek dileğim umarım bunun önü kesilir cünkü her kız bu kadar güclü olamaz bişeylerin önünü kesebilmek için sikayetimi devam ettireceğim

Back
X