• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdanım sızlıyor

Burda neden yalan söyleyeyim ki. Derdimi paylaşmak için yazıyorum eksik bir şey yazmamın ne gibi bir faydası olabilir bana. Anlaticak güvendiğim bir insan yok hayatım da arkadaş olarak. Ben sadece ondan sakladığım için üzülüyorum. Kendi kendime oturup düşündüğüm de kendimi mi kandiriyorum diye sizlere sormak istedim. Sohbeti farklı yere çekmekten kastım sadece iltifat ediyordu o da toplasam 3 tanedir hepsinde yanlış anlamasın diye konuyu kapattım.
Siz öyle konsutugunuz için bende ona göre cevap verdim. Ama konuşmanız yanlis tabi ki. Şimdi vicdan yapıyorsunuz demekki içinizin rahat etmediği şeyler var.

İlgisiz kalmak zor birşey bu sebeple başka bir arayış içine girmişsiniz ancak bu ilgisizliğe ömür boyu dayanabilir misiniz bilemiyorum.
Evlendikten sonra da bu tarz durumlar yaşamamak adına bence ilişkinizi bir gözden geçirin derim.

Biliyorum hata bende ve asla bir daha bu duruma kalkışmayacağım. Tabiki okulumda erkek arkadaşlarım ve kız arkadaşlarımla muhabbet ediyorum ama onların hepsi sevgilim olduğunu biliyor. Saçma sapan bir şekilden gelişti. İlk zamandan beri asla sevgilime karşı düşüncelerim hislerim değişmedi. Saklamış olmam beni üzüyor
Sevgiliniz olduğunu sizin bilmeniz önemli! Sevgiliniz olduğunu bilerek veya bilmeyerek sizinle ilgilenen biri olduğunda (ki olabilir) siz bir sevgiliniz olduğunu hatırlayın yeter

Back
X