- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
- 163
Merhaba kızlar.Evliyim eşimle beraber ailelerimiz icin bir sürü şey yaptık.Borcları üstümüze kaldı ödedik,dügün borclarımızı ödedik...icra borcları falan hep bizim tarafımızdan ödedendi.Eşimle hep bu yönde tartışmalarımızd oldu,bu konularda konularımı okuyanlar vardır.Eşimle bir karar aldık,her iki tarafada 5 kurus vermiyoruz artık.Onların borclarını kapatmaktan ev alamadık diye....Teyzem geldi gecen kızım baban evin vergi borcunu ödemedi.Ödenmezse faiz koncak,bizlerde fazladan ödeme yapcaz.Annen baban vermedigi için.Vergi borcu kişi basına düşen.140 tl.Teyzem annemin durumu yok diye ezdi ezdi,söylendiii.Teyzemin durumu cok iyi.Annemin durumu ona göre cok kötü.....Ben şimdi ne yapmalıyım?Bugune kadar ödedim banane deyip görmezden mi gelmeliyim?Yoksa annem ezilmrsin diye kenarda 100 tl paramı cıkarıp vermeliyim?Eşimden gizli birsey yapamam vicdanım rahat etmez.Eşim duyarsada cok kızcak.Mantıgım verme hep sana güveniyorlar diyor.Kalbim annemin ezilmesini yediremiyor.Babamın annemin düşürdügü duruma üzülüyorum.