- 25 Temmuz 2017
- 10
- 9
- 1
- 36
- Konu Sahibi Denizkizi2425
Çok
ya
Çok ılımlı ve yapıcı konuştunuz allah razı olsun evet hayatta daha büyük sorunlar var ama küçücük seyleri büyüten sorun haline getiren bşr adamla evliyim bu saatten sonra ancak bebeğim için katlanırım çünkü geçmiltede çok agır seyler yasadım ama ilk defa onun yüzünden en yakınımı annemi incittim ayrıca yavruma gereken gakettiği ilgi alakayi gösteremiyorum bunların müsebbipi O ..hatta allaha isyan edecek hale geldim asla ona hakkımı helal etmyorum
Evet yaşadıklarımız bir zaman sonra bizi değiştiriyor maalesef daha farklı bakıyor daha acımasız oluyor yada daha kızgın oluyoruz hayata
Geçmişimiz bizim tecrübelerimiz olmalı her sorundan sıkıntıdan ders çıkarmalıyız ama geçmişle yaşamamalıyız canım
Kin tutma şakın kendini üzersin hırsına yenik düşme şöyle düşün kızdın bağırdın ama ya son görüşün ise ya bir daha göremeyecek olursan o sebeple daha sakin ve ılımlı olmaya çalış pişman olma derim
Tabiki sorunlar oluyor herkesin hayatında ama güzel tarafından bakmaya çalış
Eşin hakkında lütfen kendini inandırma kendini gaza getirme hele ki başkalarına anlatıp dediklerini şakın yapma Allah bullak olursun sen olmaktan çıkarsın bana bunuda yapmıştı deme böylece gün geçtikçe aynı evde yabancılaşırsınız ve sen aslında herkesten çok sarılman gereken eşine sırtını dönersen aslında yalnızlığını ilan etmiş olursun ve gün gelir bütün arkadaşların ailen eşin dostun eşinin koynuna girip yatarken sen yalnız kalmış olabilirsin
Bebeğini düşün ama onun İÇİN evliyim deme kendini inandırma lütfen buna hele ki hakkımı helal etmiyorum demek çok üzücü en büyük günah kul hakkı
Umarım seni anlar ve eşin sana dört elle sarılır o güzel meyveniz de size mutluluklar getirir Unutma kadınlar hep fedakar taraf olmak zorunda maalesef
Bol bol dua et
Allah'a emanet ol