• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdanım

else03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
944
103
63
Kızlar sorunum herşeyi nişanlıma karşı vicdan yapmam okulda yanıma bi erkek dahi otrsa anında söylerim düşüncelerimi herşeyi kafayı yemek üzereyim sıkıntıdan ölucem acba şunu yaparsa aldatmış mı olurum böyle düşünüyorum düsúncelerimi dahi söylüyorum ya bıktım söylemesem o gece uyuyamam lütfn yardım etcekler yorum yapsın dalga geçip yadırgayanlar degil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar sorunum herşeyi nişanlıma karşı vicdan yapmam okulda yanıma bi erkek dahi otrsa anında söylerim düşüncelerimi herşeyi kafayı yemek üzereyim sıkıntıdan ölucem acba şunu yaparsa aldatmış mı olurum böyle düşünüyorum düsúncelerimi dahi söylüyorum ya bıktım söylemesem o gece uyuyamam lütfn yardım etcekler yorum yapsın dalga geçip yadırgayanlar degil.

Her zaman her şeyi, her düşündüğünü söylemek doğru değil biliyorsun.
Bende sen gibiyim ama zaman zaman oluyor bu. Vicdan yapman yanlış.
Düşüncelerini söylememek için beynine :kkk: durrrrr :kkk:telkini verebilirsin.:kkk:

aldatmanın ne olduğu belldir zaten . bir erkekle konuştun diye aldattın olmuyor merak etme . iş hayatında orda burda mecburen konuşmak zorundasın . o zaman eve kapa kendini madem ne diyeyim

Her zaman her şeyi, her düşündüğünü söylemek doğru değil biliyorsun.
Bende sen gibiyim ama zaman zaman oluyor bu. Vicdan yapman yanlış.
Düşüncelerini söylememek için beynine :kkk: durrrrr :kkk:telkini verebilirsin.:kkk:

aldatmanın ne olduğu belldir zaten . bir erkekle konuştun diye aldattın olmuyor merak etme . iş hayatında orda burda mecburen konuşmak zorundasın . o zaman eve kapa kendini madem ne diyeyim

Ya işte biliyorum benim salaklıgım ama napayım tutamyrum duşuncelerimi universite okuyrum gerçekten hic ortama bile girmiyorum mesafmi koruyrum ama işte biri baksa bile anlatırım hemen .s piskologa gidicem artık çunku bya baya takıntılıym piskolojim bozuldu artık hatmı yaptim die hep kendime soru sorar oldum

Nişanlınız çok mu kıskanç biri ? Ya da size baskı mı yapıyor ?

Kıskanç ama onun yerinde başkası olsa bu kadar lafa çekmezdi beni gercekten çok seviyor bu kadar katlanıyor bana

Ya işte biliyorum benim salaklıgım ama napayım tutamyrum duşuncelerimi universite okuyrum gerçekten hic ortama bile girmiyorum mesafmi koruyrum ama işte biri baksa bile anlatırım hemen .s piskologa gidicem artık çunku bya baya takıntılıym piskolojim bozuldu artık hatmı yaptim die hep kendime soru sorar oldum

herşeyi erkek arkadaşına söyleme . boş yere kavga çıkarırsın . herkes sana o niyetle bakmaz . ne diyeyim okulu bitir sonra eve kapan madem . milletin başını belaya sokma boş yere .

herşeyi erkek arkadaşına söyleme . boş yere kavga çıkarırsın . herkes sana o niyetle bakmaz . ne diyeyim okulu bitir sonra eve kapan madem . milletin başını belaya sokma boş yere .

Ya doktora gdicem yada en son çare bunu yapıcam kendimden nefret eder oldum

Geçen haftaya kadar bende öyleydim kendi hayatından çalmış oluyorsun karşı tarafa bir duygu beslemedikçe aldatmış olmazsın içini rahat tut

bende aynı böleydim.erkek arkadaşlarımla tokalaşmazdım bile ihanet olur die düşünürdüm..ama ben bu kadar sadıkken o neleer neleeeer yapmıs..erkekler cok sadık kızlara gelemezler...dikkate al beni tecrübe konusuorr.

Back
X