Hiç olmadığı kadar boşanmak istiyorum ve onu süründğrmek istiyorum nu laflarından dolayıBabana odanlan dua et.... eşindende acil boşan
Babam için izin kullanamazmıs , ayrıca ölmesi lazımmıs gelmesi içinGeçmiş olsun öncelikle,Allah sabır versin..
demek istediğini anlayamadım eşinin,yani izin hakkı yokmuş,sadece cenazelerde olan izin hakkı olduğu için ölmeden gelemem mı demiş anlamadım.
Mesleğinden kaynaklı birşey mı yani?
Ben çok kötüyüm babamı 4 gün önce yoğun bakıma aldılar makineye bağladılar, ben eşimle ayrılık asamasındaydım , babam anneme eşimin gelmesini onu görmek istediğini söylemiş, annemde kızmış bu saatten sonra ne diye gelecek diye, babam da helallik istiycem demiş.i yoğun bakıma alınmadan önce.
Annem bana söyledi bende babam ne istiyorsa yap dedim ,annem de babam için eşimi aradı baban çok kötü seni istiyor gel görsün diye , eşimin dediği tek şey benim oraya gelmek için ölmesi ve bende kanundaki izin hakkından yararlanmam lazım ,başka türlü izin kullanmam demiş ve gelmedi .Annem bana bunu diyince beynimden kaynar sular döküldü..
Babam cihaza bağlı yatıyor bilinç tamamen gittibu adam benim babamın 4 sene ekmeğini yedi suyunu içti hiç mi vicdan yokmuş bunda ya babamın son isteğini yapmadı gelmedi buna deli oluyorum işte aklımdan beyninden çıkmıyor kafayı yiycem bu adam babama gelmedi babam gözü açık gidiyor ya
Öyle böyle şok yaşamıyorumŞaka mı bu ya.
Nasıl denir bu ? İnanamıyorum resmen adam ölünce anca gelirim demiş. Nasıl terbiyesizlik
Babam için izin kullanamazmıs , ayrıca ölmesi lazımmıs gelmesi için
Askerdiçok merak ettim
mesleği ne?
Askerdi
Ben bittim tükendim zaten hem babamı kaybettim hem yuvamıÇok terbiyesiz bir insan. Zaten eski konularını da biliyorum. Başka birşey beklenmezdi ondan. Hiç bunu düşünüp üzülme babana odaklanmalısın..
ya acaba gerçekten izin almıyor değil de alAmıyor olabilir mi?
durumlar kritik ya, bir ara tüm izinler iptal edilmişti
yine ona benzer bir şey olabilir mi?
Kuzenimn eşi rapor alıp geldiyse rapor üzerine rapor alıyorsa o da alabilirdi, izinle alakası yok babam ondan helallik istemek için çağırdı babamın cenazene gelse ne gelmese neya acaba gerçekten izin almıyor değil de alAmıyor olabilir mi?
durumlar kritik ya, bir ara tüm izinler iptal edilmişti
yine ona benzer bir şey olabilir mi?
Ben bittim tükendim zaten hem babamı kaybettim hem yuvamıen çokta nasıl böyle bi insanla evlendim ona üzülğyorum
Kuzenimn eşi rapor alıp geldiyse rapor üzerine rapor alıyorsa o da alabilirdi, izinle alakası yok babam ondan helallik istemek için çağırdı babamın cenazene gelse ne gelmese ne
Bunun mazeret izni vardı idari izni vardı sırf bize işkence olsun diye gelmedi ve babam ölmeliymiş babam öldükten sonra gelmesine gerek yok zatenO açıklamadan dolayı bende öyle düşündüm. Çünkü gelmek istemese direk açık açık söylemez mı ölmeden gelmem diye? Ki zaten görmek istemeyen öldüğünde de gelmez..
Evet ama bunun benle ilgisi yok sonuçta benim sorunum ayrı ama babam eşime hiç bişeyim yapmadı babam istedi gelmesini ya en çok babamAma en son senin şikayetin yüzünden uzaklaştırma mı almıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?