Diğer konularınızda çalıştığı karakol demişsiniz, şimdi asker diyorsunuz. Konunuzun birinde bana tecavüz etti mecbur kaldim evlenmeye demişsiniz, diğerinde öyle çok aşıktım ki evlenmek için ailemi karşıma aldım demişsiniz... Konularınızı ciddiye almayalım bari.Askerdi
Diğer konularınızda çalıştığı karakol demişsiniz, şimdi asker diyorsunuz. Konunuzun birinde bana tecavüz etti mecbur kaldim evlenmeye demişsiniz, diğerinde öyle çok aşıktım ki evlenmek için ailemi karşıma aldım demişsiniz... Konularınızı ciddiye almayalım bari.
Bazı İnsanlar böyle vefasız işte sen tüm gücünle çabalarsın damadın olur yedirir içirir evlad yerine koyarsın ölüm döşeğine gelmezBen çok kötüyüm babamı 4 gün önce yoğun bakıma aldılar makineye bağladılar, ben eşimle ayrılık asamasındaydım , babam anneme eşimin gelmesini onu görmek istediğini söylemiş, annemde kızmış bu saatten sonra ne diye gelecek diye, babam da helallik istiycem demiş.i yoğun bakıma alınmadan önce.
Annem bana söyledi bende babam ne istiyorsa yap dedim ,annem de babam için eşimi aradı baban çok kötü seni istiyor gel görsün diye , eşimin dediği tek şey benim oraya gelmek için ölmesi ve bende kanundaki izin hakkından yararlanmam lazım ,başka türlü izin kullanmam demiş ve gelmedi .Annem bana bunu diyince beynimden kaynar sular döküldü..
Babam cihaza bağlı yatıyor bilinç tamamen gittibu adam benim babamın 4 sene ekmeğini yedi suyunu içti hiç mi vicdan yokmuş bunda ya babamın son isteğini yapmadı gelmedi buna deli oluyorum işte aklımdan beyninden çıkmıyor kafayı yiycem bu adam babama gelmedi babam gözü açık gidiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?