Vicdansız eş

Sizin konular biraz şaibeli. Birinde ''eşimle birbirimizi çok severek evlendik'' demişsiniz, diğerinde ''eşim bana tecavüz etti evlenmek zorunda kaldım, ailem beni öldürürdü'', bir diğer konu ''ben eşimin ikinci karısıymışım'' bla bla bla.

Hangisi doğru?

Diğer konularınızda çalıştığı karakol demişsiniz, şimdi asker diyorsunuz. Konunuzun birinde bana tecavüz etti mecbur kaldim evlenmeye demişsiniz, diğerinde öyle çok aşıktım ki evlenmek için ailemi karşıma aldım demişsiniz... Konularınızı ciddiye almayalım bari.

Cok buyuk gecmis olsun insalllllahhhhhh babana bir sey olmaz. Ama olursa Allah korusun ve o gelirse cenazesine filan bicakla kovalardim pisligii haram olsun insanligi kalmamis.

Son düzenleme:
Eşiniz çok kötü bir insansa, bu durumda babanızın onu görmek istememesi gerekmez mi? Helallik almak isteyen babanız, nedenini biliyor musunuz? Belki bilmediğiniz şeyler vardır, bunun dışında cenaze de olsa izin verilmeyen durumlar olabiliyor mesleğine göre. Boşanma aşamasındasınız bir de galiba, onun için de zor bir durum gidince sizin veya ailenizin tepkisi nasıl olacak bilemez ki? Belli ki kırılmışsınız ama onun açısından da düşünün, bir de babanız son anında onu çağırıyorsa bahsettiğiniz kadar nefret edilecek bir insan olmayabilir.

Musluman olmayi beceremedik hic olmazsa insan olalim ya bu nasil bi insanlik.. Yemin olsun tiksiniyorum boyle kin nefret kotuluk besleyen insanlikdan...

Uzaklastirmasi var adamin tarafından
Niye gelsin ?
Belki bana bir oyun oynaniyor diye de duşunmuş olabilir ...hersey olabilir...
Bu kadar değişik düsunmeyin ya....mantikli bak olaya...kim olsa su durumda cesaret edip gelmez

Ben yazacaktım aynı şeyleri...
Ola ki gercek tecavüz etti diye sikayet adam neden gelsin. Polis demisti once simdi asker ne oluyor neden boyle konular açıyor anlamiyorum.
Birinde amirine gittim rezilm ettim yazmıştı

İzin kullanamaz ha diyince izin vermiyorlar ki yılın sonuna dogru izini bitirirler kalanları.Uzun mesafe varsa Haftasonu garnizon terk yaparak gelebilirdi sanırım.Yada öbür hafta sonu gidebilirdi.Gelip orda kavga ederseniz veya barıştırılmak isterseniz diye gitmiyor olabilir. Babanız helallik isteyecekse telefondan da isteyebilirdi sanırım.Allah şifa versin ama siz elinizden geleni yapmışsınız çagırmışsınız o da gelmemiş.Sizden çıkmış durum.Ayrıca jandarmalar karakolda çalışıyor bilmeyen arkadaşlar için.

Konu sahibinin psikolojisi zaten alt üst. Psikolojik destek aldığını söylüyor ama ben nedense buna inanmıyorum çünkü bu düşünceleri çok uç. Adamın uzaklaştırması var eşi yüzünden. Yani oraya gittiği taktirde mesleğinden bile olabilir bu yüzden izin alamadığını anca cenazeye izin alabileceğini ifade etmeye çalışmış aslında. Kınu sahibi "gelemem kelimesini gelmem" olarak değiştirdi sadece bu gayet bariz birşey.

Ya insan izin alamam diyorsa da edeplice söyler. Öldüğünde gelirim ne demek oluyor? Adam bildiğin aşşağılık.
Babanızın neyi vardı çok geçmiş olsun.

Babanıza Allah şifa versin inşallah.
Eski konularınızı biliyorum eşiniz ile kötü bir ayrılık süreci yaşadınız, uzaklaştırma verildi.
Böyle birini keşke hiç aramasaydınız.
Boşanma davasını açmışsınızdır umarım.

Bazı İnsanlar böyle vefasız işte sen tüm gücünle çabalarsın damadın olur yedirir içirir evlad yerine koyarsın ölüm döşeğine gelmez
Başka türlüleri de var arkadaşın olur geceni gündüzünü verirsin sen çaba sarfedersin o sırf yanlız diye bir veda bile etmez mesajına cvp vermez herkesin kendi karakteri ile alakalı bir durum der hayatından çıkarırsın hiç tanımamış gibi böylesi bencil insanlardan uzaklaşıp yoluna devam edersin
Karakter meselesidir bunlar

Gecmis olsun
Ama suc sizde ve annenizde. Ne diye arayip da gel helallik alacaz diyosunuz ki bes paralik adamdan? Onum verecegi helallikten nolacak? Dahasi babaniz size yapilanlardan dolayi esinize hakkini helal edecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…