Vicdansız hissediyorum kendimi

Merhaba herkese
Daha önce bir konu açmıştım bir sene oluyor sanırım
Bir sene içerisinde eşimle yol katettik diye düşünüyorum fakat bu sefer daha farklı bir sorunla karşı karşıyayım.
Eşim çalıştığımız ilden memlekete gitmek için tek yol olan becayişi yapabilecek birisini buldu,bu gerçekten bulunmaz bir fırsat çünkü eşim bulunduğu kurumda sözleşmeli memur kadrosunda ve sözleşmeli memurların tayin hakkı yok.Eğer devlet 4-blilere kadro açmazsa da bu durum emekli olana kadar geçerli olacak ve tayin hakkı bulunmayacak.Becayiş yapılabilir ve bu bulunduğu kurumda istediği şehirde yapılabilecek fırsatın oluşması çok zordu ama oldu.Fakat ben memlekete gitmek istemiyorum zaten sorunları aşmaya çalışan bir çiftiz burada da sorun yaşamıyor değiliz fakat memlekette bu oran 5 katına çıkıyor evliliğimin 2 senesini memlekette yaşadım ve ger dönersem aynılarını yaşayacağımı biliyorum,yaşamayacağımızla ilgili herhangi bir söz de vermiyor eşim.Eğer gidersek benden beklenti içinde olma yoksa kalalım tercihini yap demiştim.Şimdi becayişi yapmak isteyen kişi aradı ve kararımızı soruyor.Hem eşimi hem kendimi hem de karşı tarafı mahrım ediyor olmak vicdanımı çok rahatsız ediyor,bende gitmek istiyorım ama evliliğim için bu isteğimden feragat ediyorum.Sizce ne yapayım?
evlılıgınız bukadar pamuk ıplıgıne baglıysa memlekete gıtmekten ote ondan da daha buyuk sorunlarınız zaten var demektır memlekete gıtmesenızde bugun olmasa yarın dunyanın bambaska yerınde de olsanız elbet patlak verır

sorunlarınızı cozmeye bakın hangı sehırde oldugunuzun onemı yok sorun yasamak ıcın, sorun cıkaracak sızı ezdırecek ezecek bır esınız varsa zaten mutsuz olursunuz her turlu

Evlilik huzur demek.
Bu derece urke urke yuruttugunuz evlilik bitse, bence kurtulursunuz.
Bosanmakkta bir secenek?

Bosverrmek.lazim arada .. o da sana muhtaç o da ayrılmak.istemez öyle düşündüm anladığım kadarıyla yani .. bı yerden sonra o da seni alttan alacaktır bak gör hele ayrılmak istediğini anlarsa
Öyle zaten yoksa beni dinlemez her halükarda basar gider,bende o duyguya güveniyorum

evlılıgınız bukadar pamuk ıplıgıne baglıysa memlekete gıtmekten ote ondan da daha buyuk sorunlarınız zaten var demektır memlekete gıtmesenızde bugun olmasa yarın dunyanın bambaska yerınde de olsanız elbet patlak verır

sorunlarınızı cozmeye bakın hangı sehırde oldugunuzun onemı yok sorun yasamak ıcın, sorun cıkaracak sızı ezdırecek ezecek bır esınız varsa zaten mutsuz olursunuz her turlu
Ezdirmez asla ama kenarda baskı uygulaması beni bitiriyor herhangi bir ortamda hakkımda konuşulsa asla ezdirmez beni, tabi bu dediğiniz gibi sorunların nerde olursa olsun çözülmesi gerektiği gerçeğini değiştirmiyor elbette

Back
X