vicdansiz koca

Lisa00

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2019
66
26
8
33
slm kizlar yeni katildim bende araniza benimde derdim esimle yeni bisey degil ama kisaca ozetleyim esim beni evden kovdu ben gitmem deyince kendisi kizimla beni zorla annemlere getirdi atti resmen butun takilarimi aldi evin kilidini degistirdi daha sonrada kafasina gore 7 8 kutu esyami getirip kapiya atti ve bosanma davasi acmis bu duruma gelmeden once tartismistik ama ben ozur dilemistim buyuk bi olayda degildi ve barismistik simdi ise 6 aydir annemlerdeyim esim ne cocukla ilgileniyo nede bes kurus para veriyo cocugumun ilac parasini bile alcak param yok esim hasta oldugunu biliyo ama umursamiyo napmam gerekiyo kizlar akil verin nolur ben bu vicdansiz insanlarla ne yapcam cok caresizim mahkeme flnda olmadi daha beyefendi ailesiyle hayatlarini yasiyo biz kizimla burda caresiz nolcak diye bekliyoruz

Bosanma davasi acmis? Siz bosanmak istemiyor musunuz? En azindan nafaka baglanir. Boyle bir adamla evli kalmayin. Kiziniza yazik

oncelikle tesekkurler cevp verdiginiz icin esim 50 binlik tazminat davasi acmis vede cocugu gormek icin dava acmis napmaya calisiyo bende anlamadim

sabredip önüne bakacaksın çalışacaksın neyseki annen varmış çocuğa bakar. o kocan olacak denyoda elbette günü gelince ektiğini biçecek merak etme.

Olay bu duruma gelmişse öncesinden büyük sorunlar yaşamışsındr bir tartışma ve özür dileme değildir sadece. Artık yapacak birşey yok boşanacaksınız ve nafaka talep edeceksiniz nafakanında büyük meblağlarda olmadığını biliyorum cuzi birşey verilecektir o yüzden bir an önce bir iş bulun ve çalışmaya başlayın yapacak başka birşeyiniz yok

cocugum var diye herkes bosanma diyo vede ailem cok tutucu annemde hasta dedeme bakıyo hergun hastanedeler calissam cocuga bakcak kimsede yok napcam bilmiyorum

kizlar söyle soyleyim esim sehir disinda calisiyo 22 gun tur yapiyo annesine sormadan adim atamiyo cocuk yaparken bile annesine sordu siddet hakaret hersey vardi ailesinn onunde bile kizim kucagimdayken dovdu annesiyle tartistik diye cocugum 10 gunluktu ac ve yanliz birakti beni sutum kesildi cocugumun sekeri 28e dustu yogun bakimda yatti kayinvalidem surekli bosanmaya tesvik ediyodu yani onlarin gaziyla oldu hersey

kizlar söyle soyleyim esim sehir disinda calisiyo 22 gun tur yapiyo annesine sormadan adim atamiyo cocuk yaparken bile annesine sordu siddet hakaret hersey vardi ailesinn onunde bile kizim kucagimdayken dovdu annesiyle tartistik diye cocugum 10 gunluktu ac ve yanliz birakti beni sutum kesildi cocugumun sekeri 28e dustu yogun bakimda yatti kayinvalidem surekli bosanmaya tesvik ediyodu yani onlarin gaziyla oldu hersey
Tamamda niye 50 bin liralık tazminat davası açtı elinde ne var senle ilgili yüz kızartıcı bişeymi yaptın madem açtın konuyu doğru dürüst yazda yardımcı olunsun

50 binlik tazminatı hangi gerekçeyle açmış?Önemli olan bu bence bir erkeğin 50 binlik tazminat davası açması elinde birşey olması gerek.Sizin aldattığınızı filan mı düşünüyor?

Kimsenin gazi ile falan değil esin insan degil
Bosan bu adamdan neyi dusunuyorsun hala anlamiyorum seni gectim evladini bile dusunmeyen adamdan ne bekliyorsun
Ortada senlik bu durum yok istedigi kadar tazminat davasi acsin bosan bari nafakani alirsin

Back
X