eniştem lokantada çalışıyo adamda oranın şefimi neymiş,maddi durumları iyi olmadıı içn güzel bi yere götürmektense kendi lokantalarnda sade bi kutlama için arkadaşlarından yardm istemiş süpriz yapalım demiş,bazen teyzmde lokantaya giderdi para sayarlardı falan yada eniştemi beklerdi,eniştem teyzeme yardım etmen lazm lokantaya gel demiş çaarmş,süpriz yapmış doğum günün kutlu olsn dye teyzeme,saat geçmiş lokanta kapalı sayılır yani müşteri yok ama elemanlar war hala we eşleri dostlarıda gelmiş hem tanışma amaçlı hemde teyzemin çok çewresi olmadığı için sönük geçmesn dye adamla teyzem orda tanışmış,e teyzem eniştemin bütün arkadaşlarının cv'sini bilemez tabi,hem doğum günü eğleniyolar kim kimin nesi onlamı ilgilencek,sonra konu açılınca eniştem söylemiş adamın ewli olduunu teyzemin öyle şeyler hoşuna gitmez ama evliliğinede karışmaz nerden bilsin belki karısı biliyo durumu belki karısıyla arası ii diildir diye söylememiş olmalı bilemem artık.bi hafta sonra adamın eşiyle tanışmışlar we kadın kocasını sık sık öwünce,durumu bilmediini anlamş teyzem we kadın kapalı dinine çok düşkün çok temiz bi insan teyzemde öyle insanları çok beğenr üzülmüş kadına bakmış kadın adı gibi melek,adamı çekmiş konuşmuş,kocası varken ona mı düşmüş diyenler oldu benim teyzem erkek gibidir eniştemse daha sakindir yani teyzem enişteme göre daha baskındır, polis olayına dedğim gbi bende şaşırdım
eğer felaket senaryoları yazan biri olsaydım kendi kendime dışardan pot kırmak gibi görünen bilgileri wermezdim polisin olayı,doktorun kadına hasta olduğunu söylememesi,adamın eşi öldükten sonra mahkemeye bile çıkmaması hiç araştırılmaması,dikkat çekmeye çalışsam ağzım ii laf yapar kadının oğlunun serseri olduunu kızının yollu olduunu bebeklerininde bakımsızlıktan öldüğünü yazardım,hatta niye bu konuda yazıyimki ya,kendi hayatmdan trajediler uydururdum,( ha bu arada bu lafımı ciddiye alıp çeliştin diyceksiniz,oğlu kızı daha küçük)
ama malesef söylediklerim tamamen doğru (ben bunu teyzemden arkadaşlarından çewreden duyduğm için tabiki ufak tefek ayrıntıları doğru olmayablr yada yanlş aktarılmış olablir ama olay bu)
yok hala inanmıyorum diyenler çok zor diil veriym lokantanın adresini uğrayın adamı bi sorun nerde yaa güzel yemek yapardı diye girin muhabbete anlatırlar elemanlar herşeyi(bakırköyün en ünlü lokantalarından birinden söz ediyorum büfe gbi bi yerden diil)
yada adlarını soyadlarını verym sağmı ölümü en azından ona baktırın
neyse kızlar burda önemli olan bişeylerin kanıtlanması hikayemi doğrumu önemli diil bunlar yüzyıllardır yaşanan şeyler we önemli olan benim gbi ders çıkarmak we bişeyler sende yada çewrende yaşandıkça olgunlaşablmek
son olarak hala yazılarımdan cımbızla alıp kırmızıya boyayp soru sorcaksanız bütün yazdıklarımı bidaha okuyun lütfen yanlış anlaşılmalara yer vermemek için..