Kafamı bozma seni öldürürüm ceza da almam deseydiniz ya. Sana terbiyesizlik mi yapıyorlar yapıştır cevabını. Başka türlü anlamazlar bunlar.Arkadaşlar ben engelli biriyim. %52. Bugün aramızın bozuk olduğu eski bir arkadaşa bunu söyledim. Raporumu bu ay aldığımı. Benimle dalga geçti. Kalbim çok kırıldı evet ruhsal engelliyim fiziksel değil ama sen kafadan kırıksın. Yok efendim gerizekalısın ne demek? Bir insana hele de hassas bir insana senle derdini paylaşan, aranızın bozukluğunu gidermeye çalışan bir insana bu denir mi?
Aramız bozuk olduğu ve ben ezik bir şekilde alttan aldığım için üste çıktı bunu yaparak aklıncaKonu neydi aranızdaki de sana böyle bişey dedi anlamadım
Sizde hayatınızdan def edin böyle biriniAramız bozuk olduğu ve ben ezik bir şekilde alttan aldığım için üste çıktı bunu yaparak aklınca
Ben beni bilsin diye değer verdim söyledim o ise beni böyle yaparak beynimden vurduNeden söylediniz? Ben özel eğitim konusunda eğitimliyim aslında çocuk gelişimciyim ama konu ne? Yani belli olmuyormuydu da sonradan söylediniz
Ben sizin yerinizde olsam birdaha affetmem acaba şaka mı yaptı yada size mi inanmadı?Ben beni bilsin diye değer verdim söyledim o ise beni böyle yaparak beynimden vurdu
Bu saatten sonra cehenneme kadar yolu var ister inansın ister inanmasınBen sizin yerinizde olsam birdaha affetmem acaba şaka mı yaptı yada size mi inanmadı?
Aranız öyle bozuk kalsaymis keşke böyle arkadaş olmaz hayatından sil at benceArkadaşlar ben engelli biriyim. %52. Bugün aramızın bozuk olduğu eski bir arkadaşa bunu söyledim. Raporumu bu ay aldığımı. Benimle dalga geçti. Kalbim çok kırıldı evet ruhsal engelliyim fiziksel değil ama sen kafadan kırıksın. Yok efendim gerizekalısın ne demek? Bir insana hele de hassas bir insana senle derdini paylaşan, aranızın bozukluğunu gidermeye çalışan bir insana bu denir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?