- 2 Haziran 2016
- 320
- 511
- 18
- Konu Sahibi -DieAnotherDay-
-
Çok haklısın. Herşey sıra ile yapılmalı. Tek sizin yüklenmesi uygun değil.
Anneannenin herhangi bir psikolojik rahatsızlığı var mı? yaşı kaç?
Sanırım artık çekirdek aile olmak istiyorsunuz. Bu isteğiniz gayet normal.
Fakat sizin anneniz değil, annenizin annesi olduğu için bu tür kararları verebilecek kişi siz değilsiniz.
Mesela sizin anneniz olsa, kızınız istemese ne yapardınız? Anne işte, ne ederse etsin geçemezsin ki, kızın istemese arada kalırsın.
Keşke bir süre de diğer evlatlarında kalabilse, uzun yıllardır sizdeymiş belki bir değişiklik olurdu onun için de.
Niye tüm çocuklar sırayla bakmıyor?
Ayrıca yaşlı da olsa temizliğine dikkat etmesi gerek, sürekli uyar.
İnsanın yaşı ilerledikçe davranışları çok anormalleşirHayır canim yok hic bir rahatsızlığı. Bir romatizma var hafif derece oda o yasta normal diyorlar çünkü 70 yaşında.
Sürekli evimizde yatıya gelen biri oldu mu ben de delleniyorum. Ne rahatça banyo yapılıyor ne uzanılıyor. Rahat giyinip dolaşamıyorsun evde, e ben ne anladım evimde olmamdan. Bir de cıvkını çıkaranlar oluyor ayrı konu.
Valla ben de evde kimseye katlanamıyorum. Bir gün iki gün ancak da kendi aileme. Ne ben başkasında kalayım, ne de kimse bende. Herkesin kendi yeri yurdu var.Kızlar lütfen söyleyin böyle düşünmem Vicdansızlık mi ?
Anneannem var eşi 15 yıl önce öldü. 5 kızı var. Kızları genç iken kullandı çocuklarına baktirdi hasta olunca alin dedi bizim sehire yolladılar. Neyse uzun yiklarda bizim evde kalıyor.
Diger baktigi erkek torunu gelince deli olur. Oda ağzına eder ama ondan kiymetli yok.
Asil benim derdim şöyle ailecek evimizde rahatça yaşamak.
Sürekli birileri var evde yatılı kalan insandan artık bıktım.
Birde ben cok titiz insanim.
Yaşlı da degil aslinda ama asla el yikamadan sifona basmadan girip çıkıyor tuvalete.
Yemek adabinda da el ile her seye dalma huyu var.
Heo bir seylere karışıyor.
Bende 10 yas kucuk kardesim var ona bazen gereken uyarıları yapiyorum hemen atliyor ordan cocugu simartiyor.
Daha boyle evin icinde bir suru sevmedigim huylari var.
Bazen iyice deli okuyorum lanet olsun diyorum yeterr artik istemiyorum böyle sürü gibi yaşamak.
Evde aile dışında kimse olsun istemiyorum.
Birde o var diye evden misafir eksik olmuyor.
Hep yiyiciler geliyor resmen evde un yag seker yetistiremiyoz.
Kizlar boyle dusunuyorum diye gercekten ben vicdansiz miyim lutfen soyleyin.
Kendimi cok kotu hissediyorum.
Ama asla bu sıkıntımi ona belli etmiyorum.
Olur mu canım tabiki de uyaracaksın elini yıkamadan heryere dokunacak ne kadar kötü.Istemiyorlae ki asla gel demezler daha cok onlar gelir yer yer gider.
Inanir misin artik bıktım. Diyorum ilerde evim olsun bir tanenizi istemiyorum. Ben uyaramiyorum canim kirilcak diye korkuyorum buraya da yazmazdim ama artik cok doldum.
Komün müyüz kabile miyiz ya insanlar mahremiyet yoksunluğundan nasıl böyle zevk alıyor sürekli anlamıyorum. Şahsen ben gidip habire kalmaya utanırım insanların evinde. Hele de ailelerin evinde, anneniz ne diyor bu konuda?Birde sürekli oldugunu düşün. Hep misafir de cabası. Şöyle işten okuldan gelince rahatca ustumu cikartmak dusumu almak yemek yemek dinlenmek sessizce ders calismak istiyorum. Kendi evimde bir gram huzurum yok.
Ustune birde haftada 2 kez en az oda teyze cocugunun geldiğini kaldigini düşün.
İnsanın yaşı ilerledikçe davranışları çok anormalleşir
Saygı duyulmasını isterler hemde gereğinden fazla,her şeyi ben bilirim sanırlar
Benimde büyükannem bu şekilde bizi küçüklüğümüzden beri hiç sevmedi ben büyüyünce geldi aklı başına seviyorum diyor
Küçücük çocukken çok biliyorum sebepsiz bizi dövdüğünü
Şuanda büyüdüm tabiri caiz evlenilcek yaştayım
Hala konuşuyor susmuyor anneme karşı bile ama asla saygısızlık yapmıyorum yapmamaya özen gösteriyorum
Onu sevdiğim için değil eğer birgün Allah korusun ölürse vicdanıma şiirdelisi sen rahat ol diyebilmek için
Sonuçta insan ektiğini biçermiş
Yaptıkları elbette normal değil anneannenin ama elden bir çare gelmedikçe boş
O yüzden üzülme kuzum sabret
Sabrın mükafatı huzurdur çünkü
Olur mu canım tabiki de uyaracaksın elini yıkamadan heryere dokunacak ne kadar kötü.
Anneanne sifonu bir dahakine çekmeyi unutma lütfen, anneanne elini yıkar mısın diye uyar sürekli.
Diğerleri de ne kadar yüzsüzmüş ya, benim dedem de babaannem de bizde kalırken diğerleri gelip tüm yiyecekleri sömürüp giderlerdi hergün bizde yemek yenirdi yardım da edilmezdi.
Şimdi sorsan hiç bilmezler kıymetini, ee bize gelse bizde bakardık derler iş işten geçtikten sonra.
Valla annenizle konuşun, ben o zamanlar çocuktum şimdiki aklım olsa onların gelceği saatten önce yemek sererdim toplardım onlar gelince sofra mofra serdirmezdim.
Öylelerine böyle yapmak gerek.
Komün müyüz kabile miyiz ya insanlar mahremiyet yoksunluğundan nasıl böyle zevk alıyor sürekli anlamıyorum. Şahsen ben gidip habire kalmaya utanırım insanların evinde. Hele de ailelerin evinde, anneniz ne diyor bu konuda?
Dediğim gibi yemek olayını onlar gelmeden yiyin bitsin.Aynisini biz yaşıyoruz. Gelip yiyip gidiyorlar. Ee annemiz burda diyorlar. Diyorum bir aksamida siz cagirin da sizde de olsun diyorum. Ses yok tabi kimseden. Inanir misin artık yıldım. Annem diyor bir iki kere banyo yap duş al diye ben pislenmem diyor. Soguk hasta olurum diyor. Yaz gunu cam acamiyoruz 40 derecede hasta olurum diyor cam actirmiyorum. Yaz gunu zaten gece 12 den önce gelmem eve çalışıyorum zaten fast food dukkaninda yaz gunleri harclik ciksin evden kacayim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?