- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
merhabalar ben bu siteye yeni üye oldum.bende vichy miyokin göz kullanmaya başladım kullanıp faydasını görenler yada görmeyenler yazarsa çk sevinirim
Sevgili ÇAmaşır Suyu
Ben dün VİChy nin göz ve yüz temizleme losyonunu aldım. pamuğa az bişey dökememe rağmen hani sabun kaçarda gözün yanar ya aynı öleee yanıyo. başka arkadaşlarda da gözünde böyle reaksiyon gören varsa paylaşabilirlermi acaba. birde dcl nin ürünlerini aldım biraz pahalı ama faydası olacakmı bilmem bu ürünlerden de kullanan varsa tecrübelerini yazabilirlermi
ben 17 yaşındayım vichynin akua termal kremini her gece kullanıyorum cildimi neutrogenanın temizleyicisiyle yıkayıp gül suyu sürdükten sonra yanlış ürün kullanıyormuyum ya da yanlış bir işlem yapıyormuyum?
çamaşır suyu bu vichy'nin siyah noktalar için olan biri ürünü yok mutavsiye eder misiniz ve kullanan oldu mu kızlar?
Merhaba herkese
Ben bugün vichy'nin Vichy Oligo25 Yeux göz altı stick'ini aldım göz altı morluklarım için,
bir de therman suyunu aldım.
Kullanan var mı acaba aranızda kullanım şekli etki vs. bilgilendirirse sevinirim.
Ben de daha sonra izlenimlerimi yazarım.
Bir de bu arada lipometric'ti galiba inceltici sıkılaştırıcısı vardı ben önceden onu kullandım.
Yaklaşık 4 ay boyunca her gün üşenmeden masajla uyguladım. 2 haftada gözle görünür etkisi oldu. zamanla selülitlerim bile görünmez oldu
ama sonra;
bırakınca hepsi aynı şekilde geri geldi. E bu kremler ömür boyu da kullanılacak kremler değil, eziyeti derdi bir ayrı yorucu. Yani paramama mı acıyayım, yoksa 4 ay her gün kastığım masaj işkencesine mi bilemedim.
Bu yüzden asla tavsiye etmiyorum.
bende vichy ürünlerinden problemli ciltler için normaderm yüz temizleme jeli bide gündüz kremi kullanıyorum yklaşık 2 hafta oldu ama henüz sivilcelerimde bi azalma olmadı acaba gece kremide almammı lazım.lütfen cevap yazın çünkü sivilceler canımı çok sıkıyo 27 yaşındayım.
sinembatus canim bende yaklasik bir senedir kullaniyorum vichy nin normaderm serisinin yüz temizleme jelini sivilceleri kurutuyor birde yüzümü yumusacik yapiyor... tabi sivilceleri öyle hemencecik kurutmuyor gerci artik bende cok nadir cikiyor sivilce. Ben faydasini gördüm haftada 3 - 4 kez uyguluyorum...
nemlendiricisinide almayi düsünüyorum bakalim oda öbür aya insallah.....
birde normaderm serisinin tonigini almistim gözenekleri sikilastiriyormus ama ben begenmedim onu kullanmiyorum elimde patladi....o kadarda para vermistim yaaaaa....klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?