- Konu Sahibi BenmasMavi
aaaaaaaa valla olmaz sen iste ben alıyım birer denedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
640 milyonun varsa bana viktorya sıkrit marka al o zaman sempatiksalakcinni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaaaaa valla olmaz sen iste ben alıyım birer denedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
640 milyonun varsa bana viktorya sıkrit marka al o zaman sempatiksalakcinni
mavi kız sen alırsan ben bi kerem fotograf çekine bilirmiyim izninlen
hatırası kalsın
fani dünya da viktorya sıkret giymedim demim bari
aaaaaaaaaa şükür param var ama ben bunlara para vermem kız tak kocanı koluna doğru eminönüne aşkitooom bana bunlardan alırmısın de yılışa yılışasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Tamam olur sempatiksalakcinni o zaman şu totonun arasına kaçan ipli donlardan neyim alayım da foto çekinirsin onlarlan sempatiksalakcinni buraya ekleriz sonra fotolarını sempatiksalakcinni
Tamam olur sempatiksalakcinni o zaman şu totonun arasına kaçan ipli donlardan neyim alayım da foto çekinirsin onlarlan sempatiksalakcinni buraya ekleriz sonra fotolarını sempatiksalakcinni
mavi kız ben kalkıyom çoluk çocuk acıkmış gidem bari sonra görüşürüz öptüüümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
terbiyesizzz:)
kırk yılın bi başı bi hayra gircektin sayemde.alsanaalsanasmile
istemem kalsın:dilcikar:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden aşkı memnuya döndermen buraları
kız çeşit çeşit renk renk
ama benimkiler victorya sikretten deil
mahmutpaşa eminönü işi yavrum
zate l kadarlar onca parayı verdimi bilse adam
benden soğur bi işe yaramaz
mavi bunların hepsi ne kadan mikemmel ama yiter ya yiter ya yiter yaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Erman kuzu bunları görse varya direk kitlenir kimsede açamaz sempatiksalakcinni
Anam bunlar ne öyle heriflerin gözleri bayram yapar wallaha :jeyyar: :icecream:
ayyyy hepsi çok seksiii..bende istiyorumm..ulen ben bile bakarken iç geçirdim zavallı erkekler...