Vijdansız Annemden çektigim zulüm

Ve ben bu talihsiz olaylara sahit oldugum icin hic mi hiic anne olmak istemiyorum.. Sevdigim bir insan var ve o benim gibi düsünmüyor bu isin sonu nereye varır hic bilmiyorum..

Birazdan cildiyeye gideceğim darp raporu yazar mı ki?

Böyle Anneler Anne olmaktan sogutuyor ama birgün kararınızı değiştiripte Anne olursanız siz hiç Annem gibi yapmayın olur mu?( ki eminim yapmazsınız)

Valla birebir bende duydum bu cümleyi..

Birazdan cildiyeye gideceğim darp raporu yazar mı ki?

Böyle Anneler Anne olmaktan sogutuyor ama birgün kararınızı değiştiripte Anne olursanız siz hiç Annem gibi yapmayın olur mu?( ki eminim yapmazsınız)

yazmasi lazim. al sen muhakkak ve dedigim gibi babana göster, en kisa zamanda onunla konusman lazim

peki baban nasil biri? senin arkanda duracak biri mi? yoksa annen gibi mi?

Hangi cümleyi anlamadım?

Babam fena değil ama Annem öyle abartıp yalanlarda anlatıyor ki Anneme inanacaktır ama Benimde çok dürüst oldugumu biliyor inanabilirde anlatacağım Akşam bakalım

Ya kızlar tam cildiyeye gidecektim Annemde gördü benim hazırlanıp kimligimi aldıgımı hazırlanıp çıktı dışarı kapıyıda kilitledi ( varmı böyle birşey yaaaaa (((((

Son düzenleme:
Nomalde hep tepki gösterirdim ama artık ne gerke varki alıştım artık

Alıştım diye birşey yok ablacım...

Bak istedikten sonra herseyı başabilirsin...

Sen tek başına bir bireysin.

Nekadar anne-babada olsa karşımızda bize zulum eden susmamalısın.

Net başındasın bak otur arastır yapman gerekenlerkarşına çıkacaktır.

Devletin şiddet için atadığı bir numara var hatta şuan aklımda değil.

Annene sağlam ders vermelisin ki birdaha tekrarlamasın.

PEki sen kişilik olarak nasıl birisindir?Asi,başına buyruk,dediğim dedik tip misin?

Yoksa uyumlu biri misindir?

Daha önce annenle aranda bir sorun mu geçti niye annen sana böyle davranıyor
Hayır hiç sorun olmadı belkide bıkmıştır benden ilk doğdugumda Babamın maddi durumu İstanbula yetmiyordu biraz sorun olmuş olabilir?Ama sanmıyorum Abimdede öyle olmuştu hatta abim 2 yaşlarında falan babam batmıştı abime karşı çok iyi

Asi vs. değilim uyumlumuyum bilmiyorum ama elimden geldigi kadar uyumlu olmaya çalışıyorum bazende benimde Annemden ve arkadaşlar tarafından iyi niyetimin suistimal edilmesinden dolayı sinirlendigim oluyor ama genelde sakinim

ben de annemle hiç anlaşamam.bi de şeker hastası yani bu yzden çok sinirli.bu sabah yine kavqa ettik artk delirdi iyice ben de napsam da bunlardan kurtlsam die düşünüyorum düşünüyorum düşünüyorum..........

Farfettim zaten bir yorumumda iyi olduguda oluyor diye yazmıştım.ben çok çabuk yumşayan biriyim bir tatlı sözünü gördügümde hemen herşeyi unuturum namusum üzerine yemin ettim asla yalan söylemem zaten elimde namusumdan başka ne kaldı ki

Bence sen anneni falan boşver şimdi...

Ergenlik bunalımı sanırım mutlaka terapistle görüş.

Albüm yapmak,sanatçı olmak,grup kurmak ideallerin arasındaymış.

İstanbuldayken-Mardın'e yerleşmek ve batıdan doğuya geçişte, uyum, yaşam, zorluğu çektiğinden

kaynaklanıyor bu sorunlar bence...

Yumuşamakla bir ilgisi yok,

Bir insan ya iyidir ya da kötüdür...

helebir anneyse..

Son düzenleme:

Annem bazen çok iyi oluyor ama öyle sık sık dövüp duruyor ben bunları eskiden umursamıyordum sinirden yapmıştır diyordum ama sık sık yapınca artık durum değişti isterseniz resimde koyabilirim alnım ve çenemde izi var zaten

bende zamanında annemden çok dayam yedim.hemde haksız yere.başka şeye sinirlense sinirini benden alırdı.terlik oklava eline ne geçerse.hatta parmağımı ütüyle yakmışlığı bile var.küçükken hep düşünürdüm acaba ben üveymiyim diye.diğer iki kardeşime yapamaz çünkü onlar haklarını savunurlar.ben sessiz kalırım o da sinirini benden çıkarır.o yüzden nefret ettim annemden.anne kelimesi bana çok yabancı.hatta nefret ettiğim bir kelime.hani sevgisi anne sıcaklığı denir ya ben onu hiç bilmem.tatmadım.anneme sorsan annedir döver der.bazen söylerim hatırlamadım der ama ben unutmadım.içim nefret doldu.şimdi büyüdüm bende anneyim.öyle bir anne olmak istemiyorum.şimdi bakıyorumda çocukluğum gençliğim haksız yere dayakla hakaretle geçmiş.annemi gördüğümde ya da sesini duyduğumda içimi nefret kaplıyor.aramam o yüzden.tahammül edemiyorum çünkü.insanın en yakınından hem de annesinden şiddet görmesi kötü ve üzücü.halbuki hayatta tek güvendiğin sığındığın yanında kendini güvende hissettiğin annen olmalı.ama bu bile bir şansmış.ben o şansa sahip olamadım.

Yok hayır resim falan eklemene luzüm yok.

Seni anlıyorum,eski konunu görünce şaşırdım sadece

ama yaşına bağlıyorum,duygu değişikliğine bağlıyorum nediyim..

evet canm şeker hastaları çok sinirli oluyo.gercekten anneme tahamml edemiyorum sorsan kendi haklı.bi de benm yasm da kçük değil çocukmsm gibi davranıyo
Ama Annem ona birşey diyemem sesimi yükseltemem çünkü Annedir gibilerinden
İçimdekileri okudun sanki canım gerçekten herşey şansmış...
Yok hayır resim falan eklemene luzüm yok.

Seni anlıyorum,eski konunu görünce şaşırdım sadece

ama yaşına bağlıyorum,duygu değişikliğine bağlıyorum nediyim..

Duygu değişikligi denebilir ama ergenlikten dğeil eskiden zülm ettiginde sinirden derdim iyi taraflarına bakardım ama artık o kadar sıkıldım ki iyi tarafı kalmadı...

çok güzel açıklamışsnız daha ne yorum yapılırki bunun üstüne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…