- 29 Nisan 2010
- 398
- 114
- 103
- Konu Sahibi mazosistin_mutlulugu
-
KOnuşmayı düşündümde ne yapabilir kicanım benim, çok üzüldüm durumuna
babanla durumu konuşmalısın..
Kac yasındasın?
Seni cok iyi anlıyorum böyle anneler de annemi diycem kimse kızmasın bana lütfen. Bu konuda cok seye sahit oldum kalabalık bir aile' ye sahip olmamdan kaynaklanıyor olabilir. Özellikle bir tane teyzem var ki, allah düsman basına vermesin. Cocuklarını öldüresiye döver bir kabahatlarinde ona göre dövmek, terbiye etmektir. Ne yazık ki o cocuklar akıllanmak yolunda hic bir yol alamadılar.. Anne ve babası o kadar fena olmasına ragmen, korkmadan, cekinmeden her birseyi yapıyorlar. Cocuk nedir onlar icin cok merak ediyorum..
Senin annen hep mi böyleydi? Eger, degilse bir sorunu olabilir diycem.
Benimde şahit olduğum Cani denecek konumda olan sözde ''anne'' var.
Babanızla mutlaka konuşmalısınız...
Kaç yaşındasınız bilmiyorum amaister küçük olun ister büyük
ben şiddetin her yaşına karşıyım!...
Laf dinlemeyen çocukların bile dayak yemesini etik bulmuyorum.
İnsanız yahu,şiddete ne gerek var!
Sende kendine vurdurma arkadaşım,savun kendini tepkini koy.
evet 15 yaşındayım Annem 40 yaşında ama 35 yaşındaki bir kadın gibi yaşla alakası oldugunu sanmıyorum
Annenin yaptığı yanlış sana da geçmiş olsun Annenle babanın arası nasıl Annen sana karşımı böyle tutum sergiliyor Eğer mutlularsa diyeceğim bi şey yok böyle yapmaması gerekiyordu mutsuzlarsa hıncını senden mi çıkaıyor o zaman bir psiyatrise gidip yardım almasını önerecem Sen sağlıklı bir genç kız olduğun için çok şanslısın deslerine de çok çalışarak başarılı olup şansını ikiye katlıycaksın bundan hiç şüphem yokŞuan aglayarak yazıyorum fake olmadıgına namusum adına yemin ediyorum...
Dün gece çok kötü şeyler oldu Annemle tartıştık biraz aldı terligi fırlattı kafama başım ve çenemde biraz tahriş vardı şanssızlıgında bu kadarı hiçbir zaman izin vermezdim vurmasına ama bu sefer alıştım sana artık diyerek izin verdim hiç acımadan vurdu alnım ve çenemdeki tahriş çok fena yara oldu hiç acımadan vurdu ve az öcne bir komşumuza birşey diyecektim kapıyı açmaz diye aralık bıraktım kapıyı kapatmış çaldım çaldım açmadı kapıda agaç olup çalmaya devam ettikten sonra sıkılıp açtı sonra neden kapıyı açık bırakıyorsun deyip tekrar vurdu neden her konuda şanssızımneden benimde herkes gibi düşünceli bir annem yok babama söylemedim yarayıda görmedi krem koymuştum üzerine sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?