Oh be bansız hava sahası
Hayırlı olsun vik vik topiğimiz
Artık ban korkusu da yok, bol vik viklemeler herkese
oo hızlısın queen:))
haydi bakalım bu topikte neler döktürülecek:))
vikvikleyemeyenler topiği olacak gibi ya bakalım.
bişeyler kaparız belki
ÖHÖM ÖHÖM...
Vikviklemek nedir?
Ah bilsem böyle mi olurdum
Vikvik şansı gerçek mi?
Çirkin şansı kadar gerçek
Vikviklemek sonradan kazanılabilir mi ?
Sanmıyorum, doğuştan gelen bir hüner
Vikvikleyen kadının avantajı / dezavantajı?
Avantajı çok. Dezavantajı devde kulak kalır
Kadının çalışıp çalışmaması vikvikleme üzerinde etkili mi ?
Değil bence. İşyerinde de vikvikleyen çok kocasını arayıp
Vikviklemek için en ideal yaş ?
Beşikten başlıyo o iş önce annesine vikvikliyolar, sonra eşine filan. Can çıkmadan huy çıkmaz yani
Vikvikleyen kadının akıllı olduğu savı hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
İşini biliyolar bence
NOT: Kendimi artist gibi hissettim, röportaj verir gibi
Sen yine daha yolun başındasınHiç şansımız yok diyorsun kabul edemem ben bunu.
Ah akılsız kafam
Fare gibi vikviklemek , memnuniyetsiz , nazlı , sürekli bişeylerden şikayetçi olup bıdı bıdı yapan kişiler :)Hepimize hayırlı olsun. Banlanmaya az kalmıştı
Vallatuanarosele bir anlatıver bize bu vikvikleme işini vallahi çatladım.
Fare gibi vikviklemek , memnuniyetsiz , nazlı , sürekli bişeylerden şikayetçi olup bıdı bıdı yapan kişiler :)
Vikviklemek bıdı bıdı yapanları çıkarttığı hoşnutsuz sesmiş.
Hani avantajlıydı bu
Gerçekten biz mi akıllıyız zekiyiz yoksa dışarda gördüğümüz o kukla gibi oynatılan kocasının sözünden çıkmayıp evde akşama kadar keyif yapan kocası geldiğinde fare gibi vik vik vik konuşup naz yapan kadınlar mı akıllı
Kısaca sence vik vikleyen mi mutludur vik viklemeyen miFare gibi vikviklemek , memnuniyetsiz , nazlı , sürekli bişeylerden şikayetçi olup bıdı bıdı yapan kişiler :)
dırdır mı :)Fare gibi vikviklemek , memnuniyetsiz , nazlı , sürekli bişeylerden şikayetçi olup bıdı bıdı yapan kişiler :)
Ahahaha super vikviklerin sayfasi harikasin queen
Valla canim soyle anlatayim, erkek milletine ozelliksiz kadin olmak lazimmis. Oyle okuyan, arastiran, gorgulu,kulturlu, her isini kendi yapan kadinlari kaldiramiyor erkeklerin tek hucreli bunyeleri. Nerde basitlik varsa onu seviyorlar, malum kendileri de basit tek hucreli canlilar olduklari icin. Her adimda onlara ihtiyacimiz olsa ayyyy sunu yapamadim ayyyy bunu yapamadim ayyyy korktum ayyy ben acizim nolur yardim et desek vikviklemenin allahini yapmis oluruz ki bu da bizi kiymetli yapar
Ama demem o ki sonradan olmuyo bu isler, o tek hucreliler bi uyanik bi uyanik sormayin kardesler, hemen cakiveriyorlar numara yapildigini
@pinkycaramel gel kiz buraya saglam topic var
Sen de anlat bakiiim vikvikleyenlerden senin de tanidigin vardir
Varligin benim de gulumsememe neden oluyor kuzum, seni tanidigim icin sansliyimAllah iyiliğini versin
Ben sana çok gülüyorum BDV de bile
Aynen yaaa bile bile yaziyoz ya bi de bdvde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?