Galiba evet bundan sonra herkese vikvik yapacağım kesinlikle öyleleri çok yaraniyor:)
konudan bihaberim sanırım da, konu var mı ki, ondan da emin değilim :)
sanırım bdv de bir konu kaçırdık ondan mütevellit açılmış bu konu
Ay böyle olcagima omur boyu kalirdim evde hiç bana göre değil bide hayranım tabi öyle yapanlara ay bu civi çakmak zormu bir kapak açmak zormu bizde bir gelin var inanirmisiniz pet şişeyi kesemedi yamuk yumuk yapmış bırakmış gördüm ben şok oldum tuttuğum gibi bıçağı bu batirdim kestim boydan boya banada diyoki ay sibel abla kestinmi şişeyi ama şuh bir ses tonuyla cinnet gecircektim ya ben beceremem zaten elinden ayağından naz akiyo onların beAhahaha super vikviklerin sayfasi harikasin queen
Valla canim soyle anlatayim, erkek milletine ozelliksiz kadin olmak lazimmis. Oyle okuyan, arastiran, gorgulu,kulturlu, her isini kendi yapan kadinlari kaldiramiyor erkeklerin tek hucreli bunyeleri. Nerde basitlik varsa onu seviyorlar, malum kendileri de basit tek hucreli canlilar olduklari icin. Her adimda onlara ihtiyacimiz olsa ayyyy sunu yapamadim ayyyy bunu yapamadim ayyyy korktum ayyy ben acizim nolur yardim et desek vikviklemenin allahini yapmis oluruz ki bu da bizi kiymetli yapar
Ama demem o ki sonradan olmuyo bu isler, o tek hucreliler bi uyanik bi uyanik sormayin kardesler, hemen cakiveriyorlar numara yapildigini
@pinkycaramel gel kiz buraya saglam topic var
Sen de anlat bakiiim vikvikleyenlerden senin de tanidigin vardir
:)
alt tarafı yemeğe çıktım yahu.
yalnız güzel haberlerle döndüm, eşimin bir iş görüşmesinden olumlu yanıt geldi, şimdi şartları konuşacaklar.
çocuk gibi seviniyorum şu anda
Ay öldüm gülmekten ilahi sennnVikviklemek nedir?
vikviklemek bir çeşit dırdır şeklidir.
Vikvik şansı gerçek mi?
vikvik şansına inanıyorum. vikvikleriyince hayatın diğer gerçek sorunlarından uzak durulur.
Vikviklemek sonradan kazanılabilir mi ?
sonradan kazanılmaz.. 0-6 yaş çocuklarımızı o yönde eğitebiliriz.
Vikvikleyen kadının avantajı / dezavantajı?
avantajlıdır çünkü içinde birşey bırakmadan sürekli vikvikler.. dezavantajı ise, karşısındakinin sabrının bittiği yerde vikviklemede biter..
Kadının çalışıp çalışmaması vikvikleme üzerinde etkili mi ?
değildir.. vikviklemek isteyen aradaba yolda işte evde, altın günlerinde heryerde vikvikleyebilir..
Vikviklemek için en ideal yaş ?
ağaç yaşken eğilir.. eskiden beri böyle olup, evlenince bombayı patlatmak lazım
Vikvikleyen kadının akıllı olduğu savı hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
vikvikleyen kadın sıkıcıdır.. zeki değildir..
yalnız güzel haberlerle döndüm, eşimin bir iş görüşmesinden olumlu yanıt geldi, şimdi şartları konuşacaklar.
konudan bihaberim sanırım da, konu var mı ki, ondan da emin değilim :)
arada vikk vikliğim tutuyor yalan yok yeriinde olunca güzel aslındaaaa tatlııı vikvikklerden olcak amaaVikviklemek nedir?
vikviklemek bir çeşit dırdır şeklidir.
Vikvik şansı gerçek mi?
vikvik şansına inanıyorum. vikvikleriyince hayatın diğer gerçek sorunlarından uzak durulur.
sonradan kazanılmaz.. 0-6 yaş çocuklarımızı o yönde eğitebiliriz.
avantajlıdır çünkü içinde birşey bırakmadan sürekli vikvikler.. dezavantajı ise, karşısındakinin sabrının bittiği yerde vikviklemede biter..
değildir.. vikviklemek isteyen aradaba yolda işte evde, altın günlerinde heryerde vikvikleyebilir..
ağaç yaşken eğilir.. eskiden beri böyle olup, evlenince bombayı patlatmak lazım
vikvikleyen kadın sıkıcıdır.. zeki değildir..
vikvikleri tatlı ve tatsız olarak ikiye mi ayıralım diyorsun ?arada vikk vikliğim tutuyor yalan yok yeriinde olunca güzel aslındaaaa tatlııı vikvikklerden olcak amaa
Vikviklemek nedir?
hiç anlamadım ama dır dır yapmak sanırsam
Vikvik şansı gerçek mi?
kesinlikle
sonradan kazanılan deneyime dayalı olduğu için kesinlikle daha makbuldür
avantaj : içinde tutup patlamaz
dezavantaj : dinlenmeyebilir, yazık olur onca vik vik
yani çalışan kadının vikviklemeye az zamanı kalabilir, bunu da bir şekilde kapatır, hızlı konuşur
33
kimden, erkeklerden ise vikvikleyen de vikviklemeyen de daha akıllıdır.
kendi aralarındaki kıyaslama vikviklemeyen bir adım öndedir, zira gizem insana biraz cool luk katar hiç olmadı
senin yaş kaçtı
şimdii ben öle ayırıyorum evetvikvikleri tatlı ve tatsız olarak ikiye mi ayıralım diyorsun ?
Basbasa olunkızlaar nolmusss burda
vikvik
bu cuma esımın dogum gunu napsaaam bılemedım kızımızla beraber ılk kez dogum gunu kutlıcaz
ben esıme ıhtıyacı olan bılumum ciciler aldım ama nasıl bı kutlama yapalım bu kez bılemıyorum
her sene hep guzel bı yemek hazırlardım butun akrabaları cagırırdım tum arkadaslarını hep bırlıkte kutlardık bukez basbasa aılece olalım ıstıyorum hep kalabalıga alıstı garıpser mı bılemedıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?