- 5 Mayıs 2013
- 33.880
- 41.457
- 798
Senin çiçeklerinden bahsettiğin kadar oğlundan bahsetmemiş demek kikaçta bitiyor mesain
Boy atıyor mu bu kalanşo
Fark etmez çok açığım hepsine
Sherlock holmesi izledim. Açıkçası sarmadı
Selam millet
A.selam. Geçmiş olsun canım. Annen yetişebiliyor mu bariSelam millet
Hastayim grip oldum anamin evine sigindim oglana baksin diye
Ordan pay bicebilirsiniz benim oglan hakkinda
Vikvikçiler toplanındarkmore @WanHeda N NickimTam13Harf
Bizim kız wolfrog doğuruyor
Ben dua ediyorum kendimce, sabah doğruca kiliseye. Siz de dua edin sapasağlam doğursun inşallah
Orange is the new black ve grey's anatomy mutlaka tavsiye ederim canım çok güzel vakit geçirmelik dizilerValla çok güzel diziler var,
The 100 beni sonradan çok şaşırtan bir dizi oldu. Yaa bu da neymiş diye başlayıp sonra nasıl kaçırmışım dediğim dizilerden. Kitap uyarlamasıdır belirteyim. Süprizi kaçırmayayım çok detay yok
Kısaca konusu:
100 yıl kadar önce dünyada nükleer silah patlamasından sonra dünya yaşanılamaz hale gelmiştir. Bazı bilgili kişilerin seçilmesiyle bir kısım insanlar uzaya gidiyor bu patlamadan önce. 100 yıl uzayda yaşıyorlar ve kaynak kıtlığından 18 yaşını doldurmuş uzay gemisinde suç işlemişleri dünyaya gönderiyorlar.
Dünya da ise yaşamayı başarmış insanlar, mutasyona uğramış insanlar var. Uzay gemisinin dünyaya gelmesiyle olay başlıyor. Uzay filmi değil merak etme. Ben arka arkaya izlemiştim.
Person Of interest
Yapay zekanın gelişmesi cia bu yapay zekayı kötüye kullanması şeklinde başlıyor. Herzaman heryerde insanlar izleniyorlar. Bunun üzerinden polisiye diyebiliriz.
orphan black
Değişik bir film
Serseri bir genç kadın tren istasyonunda kendi ikizi gibi bir kadını görüyor. Polisten ve eski sevgilisinden kaçan bu kadın intahar eden kişinin yerine geçiyor ama işler karışıyor. Klon filmi. ana karakter hayatımda gördüğüm en iyi oyunculardan. Dizide birden fazla karakteri canlandırıyor ve her biri ayrı bir dünya ve dün fark ettim hepsi bambaşka kişiler.
çok popüler sayılmaz.
Once upon a time
Pamuk prenses ve kötü kraliçenin hikayesi olarak başlasada bütün masal karakterlerini içine alan gerçek dünyaya uyarlama bir dizi. Ben beğendim. Boş vaktimde iyi gitmişti. :) Fakat biraz basit kalabilir.
çizgi roman uyarlamalarını seversen arrow , the flash
iron man yenilmezler seviyorsan agent of shield
Grimm hikayeleri cadılar şekil değiştirenler kurt adamlar ilk sezon pek iyi olmazsada çok sağlam dizi bence.
The outlander
1945 savaştan sonra karı koca geziye çıkar kadın mistik taşlara dokununca geçmişe gider. Kendini ingilizlerle iskoçlar arasında bulur. Olaylar gelişir. (diana gaboldon'ın kitap uyarlaması)
favorilerime ekledim mesajını dizisizlikte mutlaka bakacağım. Grey's anatomy daha öncede bana tavsiye edilmişti.Orange is the new black ve grey's anatomy mutlaka tavsiye ederim canım çok güzel vakit geçirmelik diziler
Selam millet
Hastayim grip oldum anamin evine sigindim oglana baksin diye
Ordan pay bicebilirsiniz benim oglan hakkinda
Ben dua ediyorum kendimce, sabah doğruca kiliseye. Siz de dua edin sapasağlam doğursun inşallah
Oğlumuz :) Bizim vikvik takımda kız bebek kıtlığı varkızımız mı geliyor oğlumuz mu :)
Oğlumuz :) Bizim vikvik takımda kız bebek kıtlığı var
Hani nere:))aha kızlar BDV karıştı.
Hani nere:))
Ben çok karışmadım ama sen heran ucabilirsin. Bu hafta bir çok kişinin mesaisi bitti. Artık uzaktan takip ederler.@WanHeda saklan, yakalandık
Ben çok karışmadım ama sen heran ucabilirsin. Bu hafta bir çok kişinin mesaisi bitti. Artık uzaktan takip ederler.
Akşam akşam çok güldüm
Bir insan hangi ruh haliyle limoncu gibi davranır çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?