:) ben pek gaddar değilim ama, meslek icabı asık suratlı olduğumuz doğrudur.Sevilmeyiz pek , annem bile "senin karşında kendimi ifade veriyor gibi hissediyorum" diyor
Yahu ne guzel masallah ogrenmis
Benim oglanda olmuyor delirecem
Bravo vallaama o bir hafta fenaydı.
bizdeki problem sallamadan uyumamasıydı, diş çıkarma döneminde sallamaya alıştırmıştık maalesef.
İlk gün 1,5 saat ağladı, ikinci gün 1 saat,
3. gün yarım saate düştü.
4. ve 5. günler çok hatırlamıyorum ama max 15-20 dakikadır.
sonra birden bitti ya,
zaten uykuyu seven bir bebekti, o da yardımcı oldu.
ha ha avukat bir arkadaşım var, valla whatsuptan yazarken bile gerekçeli yazıyor yazacaklarını
Bravo valla
Masallah
Sabaha karşı hala sancı çekiyordu canım... Girip yazmadığına göre şu anda ya doğuruyor ya doğurduVarmı haber
Sabaha karşı hala sancı çekiyordu canım... Girip yazmadığına göre şu anda ya doğuruyor ya doğurdu
Gönder bana ben hallederim:)Bugün size çok katılamıyorum.
İşler yoğun ba bsler bana kaldı halledeyim döneceğim size
İnşallah :) Şu kiliselerin tahta oturaklarına yastık koysalar keşke totom ağrıdı saatlerdir oturmaktanİnşallah doğum yapmıştır da cork cork bebesini emziriyordur:)
İnşallah :) Şu kiliselerin tahta oturaklarına yastık koysalar keşke totom ağrıdı saatlerdir oturmaktanŞimdi bir şeyler yiyorum içeri geri giricem siz de dualarınızı eksik etmeyin kolayca doğursun arkadaşımız
Annem halletti herseyi canimA.selam. Geçmiş olsun canım. Annen yetişebiliyor mu bari
Ayy sağlıkla alır inşallah yavrusunu kucağına @WOLFROG dualarım seninle canım. Kendine gelip buralara döndüğünde kucağında minnak bir bebek olacak çok tatlı ya
Usuttum ben canim ya farkimdaydim zatengeçmiş olsun canım.
aman dikkat et kendine de bebişe de, salgın grip var diyorlardı o mu vurdu seni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?