Korkma henüz hiç bir canlıyı ısırmadımValla keçe sayfanı takip etmeye korkuyorum(Daha bakmadım bile instragrama)
Ayyy gercekten
dikkat et de korunarak hamile kalanlardan olma
Evet bir dost ya senin adin heheheBenim adım bir dost mu alemsin Asmu
Dur link atayım
Dün dedim ki o konu sahibineay sen böyle yaz, böyle ifşa olayım göğsümü gere gere
Çekirge diye aramamış iyi ki beniEvet bir dost ya senin adin hehehe
Korkma henüz hiç bir canlıyı ısırmadım
Takip ettim seni artık sende benim adım soyadımı biliyorsun ödeştik. Nolur adım 8 e insin
Takip ettim seni artık sende benim adım soyadımı biliyorsun ödeştik. Nolur adım 8 e insin
GörmedimTakip ettim seni artık sende benim adım soyadımı biliyorsun ödeştik. Nolur adım 8 e insin
Görmedim
Görsemde inmez 8 e
Ayvayı yedinbenim dilime düştüm
İlk kurbanında ben değilim ki mor çilek pembe çilek diye tırım tırım hala yeni kurbanların var
Bi dedektiflik var kabul etMor çilek mi? Ben onu banlattım gitti.Ben onun asıl üyeliğini merak ediyordum. Reel hayatını değil ki
CekilmisÇekirge diye aramamış iyi ki beni
aaa su koyvermek yok,
hem biz seni böyle seviyoruz.
Bi dedektiflik var kabul etosunu aradım busunu merak ettim değil mesele
Herkes bu kadar tırım tırım aramaz
Araştırmacı ruhum olduğu doğrudur. İnce detayları analiz ederim. Okumayı severim. Başak burcuyum işte :)) Polisiye roman dizi film izlerim.
Mor çileği de araştırıyordum ama bak bir daha diyorum.
Senin kullanıcı adına tıklayıp hadi ben şunun kim olduğunu bir bulayım. Adı soyadı ne falan demedim yani.
Hani söylemeseydim manyağın biri dadansaydı üzülürdüm.
Söylediğin için sağ olAraştırmacı ruhum olduğu doğrudur. İnce detayları analiz ederim. Okumayı severim. Başak burcuyum işte :)) Polisiye roman dizi film izlerim.
Mor çileği de araştırıyordum ama sıkıldım.
Senin kullanıcı adına tıklayıp hadi ben şunun kim olduğunu bir bulayım. Adı soyadı ne falan demedim yani.
Hani söylemeseydim manyağın biri dadansaydı üzülürdüm.
Sende Wanheda'nın yardımcısı olursun, o potansiyel var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?