Vikviklemek Hakkında Herşey :)

3 harflilerden yardım aldım desem

(saçma saçma dizileri konuşup korkutuyonuz burada insanları, ben de sizi korkutucam)

Hani ben izlemeye dayanamadım siz ucundan anlatınca mı korkutunuz kıyamam size ben

hadi ya,
ya ben eğitim videolarından bir şeyler anlayacak kıvama gelmiştim de, gerçek bir İtalyandan hiç bir şey anlamam her halde

O kadar hızlı konuşuyorlarki bazı kelimeler ingilizce kelimelere benziyor onları arada yakalıyorum ama yok yani italya öğrenmek mesele değil hakkıyla konuşmak mesele. O tonlamalar çıkarttıkları sesler falan çok karizmatik

Denetim firmasında herkes herkesin üstatı askeri seviyede kuralcılar biliyorum. Öğrenemk söz konusu olunca çoğu şeyi kabul ederim ego yapmam yani ama uzun vadede sıkıntı.

Bizim de oyleydi harika aksanlari vardi

Sesleri çok gür maşallah. Çok karizmatikler ya. Şirkette bazı andavallar patronun giyim tarzını taklit etmeye çalışıyor. O kadar eğreti duruyor ki

sonra vurucaz kırbacı vurucaz kırbacı

Çalış pis köle wanheda

Gercek italyan zaten cok guzel konusur kuzu kolay anlasilir

Makarnayıda çok güzel yapıyorlar. Adam bize bir makarna pişirdi. O makarnaysa biz ne yiyiyoruz dedikl

ama çok hızlı konuşuyorlar,
dur dur diyesim geliyor
İtalyancadan Türkçe moduna geçtiklerinde nasıl yavaş konuşmaya dayanıyorlar merak ediyorum.

hay allahım seni doğurmuş ya, daha ne istiyon.
yok yok bu çocuklara hiç yaranılmaz...
Beni kendi için ve ablamlara bir kardeş daha için yapmış
Benim için elini taşın altına koymamışlar, yoksa kardeşim olurdu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…