Evet taşınmanız iyi olacak inşallahDoğru söylüyorsun aslında, bende aynı fikirdeyim de.
Boyut fena aşıldı, susan insana bu kadar yapılması benim hazmımın çok ötesinde.
Bir taşınalımda hayırlısı ile, ondan sonra herşey değişecek inşallah..
Umut fakirin ekmeği hesabı, ha biraz daha ha biraz daha derken, geçiyor ömür aslında...
face duvarımda bıle paylastım bıldırım gelmesı gerek yaaaaDaha görmedim geç geliyo demek bildirim : )
yuksek lısans yaparsan zorunlu malı musavırlık stajından 8 ay dusuyor daha az staj yapabılıyorsun :)Bir yandanda mali müşavirlik diyorum ama onun yaşı yok daha sonra yapsamda olur.
Ay iyiki varsınız ya.
Aklıma şey geldi. Şimdilik kvlerin atanmış öğretmen istemeleri
Antepli başka kız çıktı bende ayşegüllü bişeydiface duvarımda bıle paylastım bıldırım gelmesı gerek yaaaa
Tadı çıkmazmış öylee ekleyelım bırbırımızı nolucak kı :) ozelden soyle bana eklıyım senı
e ekleyelım bırbırımızı nolucak kı :) ozelden soyle bana eklıyım senı
ama daha bulamadım seni
beğenmemişsin dostun gaziantepe gönderdiği melekleri
dün sna bakayım dedim.
herkesin profili kapalı bakamadım
ben miyim acaba
ben sabırsız ınsanımTadı çıkmazmış öyle
Goha ve Wanheda araştırmacı ruhu ile kendileri çözmekten zevk alıyomuş
Herkese selam kızlar bende geleyim mi aranıza
Benım arkadas lıstemden 6 kısı begendı sayfanı :)Antepli başka kız çıktı bende ayşegüllü bişeydi
Baktım sen değilsin
Dark çıktı mesela
Evet nereden bildiniz bir kaç gün okudum gezdim siteyi üye olup sohbet edeyim dedimziyaretçiyken mi üye olmaya karar verdin
Evet nereden bildiniz bir kaç gün okudum gezdim siteyi üye olup sohbet edeyim dedim
Tamam bulup cevaplıyorumtamam 1.sayfadaki vikvik soruları cevapladıktan sonra aramıza katılabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?