Beğenebilmem için "Keçe sayfası"ndan daha fazlasını bilmem gerekiyor.
Konuya yabancıyım :)
konu eskilere dayanmakta.
@WanHeda, önceBir-Dost u buluyor ve özelden uyarıyor, bak verdiğin bilgilerle asıl kimliğine ulaşılabiliyor diye,
dost biraz tırsıyor wanheda dan,
ama geri de durmuyor, buraya yazıyor,
ben de diyorum ki, o bulursa ben de bulurum,
sonra hodri meydan diyorum,
konu buralara geliyor, herkes birbirini tüyoları takip edip buluyor, ama bulduğundan emin olmak için garip bir konuşma gerçekleştiriyor
senin memleket nere
Ben de kızardım
dugun resmım var benım esımın ısmıne profıl :)
eklesene
A.selam hoşgeldin.Selam hanımlar. :)
konu eskilere dayanmakta.
@WanHeda, önceBir-Dost u buluyor ve özelden uyarıyor, bak verdiğin bilgilerle asıl kimliğine ulaşılabiliyor diye,
dost biraz tırsıyor wanheda dan,
ama geri de durmuyor, buraya yazıyor,
ben de diyorum ki, o bulursa ben de bulurum,
sonra hodri meydan diyorum,
konu buralara geliyor, herkes birbirini tüyoları takip edip buluyor, ama bulduğundan emin olmak için garip bir konuşma gerçekleştiriyor
Ben gittim, haydi görüşürüüüz.
(Tırıs tırıs)
Hoşbulduk canımmm... Napıyosun bakalımBildiğin kendi kendimizi ifşa ettik hee
Ziyaretçiler elleşmeyin bize kötü olur
Hoşbulduk canımmm... Napıyosun bakalım
Tam olarak sana bu mesajı yazarken nişanlımla tartışıyorum nikahın nerede olacağı ile alakalı
Sen nasılsın ne yapıyorsun bugün yoktun buralarda. Gözler seni aradı.
Tam olarak sana bu mesajı yazarken nişanlımla tartışıyorum nikahın nerede olacağı ile alakalı
Sen nasılsın ne yapıyorsun bugün yoktun buralarda. Gözler seni aradı.
nıkahın nerde olmasını ıstıyorsun :)Tam olarak sana bu mesajı yazarken nişanlımla tartışıyorum nikahın nerede olacağı ile alakalı
@RuH PaSTaSI ha ha bak görümce ile yüzük kavgası konusu açılmış BDV'de,
koş gel.
çocuğun beynini yeme ha
kayısı kent olmadı yok .. değiştirelim senin memleketi
izmirde olsun
hatta şöyle tatil yöresinde
Aslında istanbulda ama erken ayrılmam laızm. İzmirde halletmemiz daha kolay olacak izmir şuan mantıklı ama babam yok diyor.nıkahın nerde olmasını ıstıyorsun :)
Babası izmirde olmasını öneriyor. Benim babam istanbulda. Halbuki düşün gibi şaşalı tören değil. İmza atıp gelicez. Nişanlım işe yeni girdi haftasonu dahi çalışıyor. Nikah işlemleri için gelmesi gerek ama izin alamıyor. Yani izmir mantıklı bana görede@WanHeda o ne öneriyor madem?
babası nerede?
ıse yenı gırdıyse haftasonu bıle calısıyorsa zaten hangı memleket ollursa olsun sıkıntı olacak demekkı :)Babası izmirde olmasını öneriyor. Benim babam istanbulda. Halbuki düşün gibi şaşalı tören değil. İmza atıp gelicez. Nişanlım işe yeni girdi haftasonu dahi çalışıyor. Nikah işlemleri için gelmesi gerek ama izin alamıyor. Yani izmir mantıklı bana görede
Babası izmirde olmasını öneriyor. Benim babam istanbulda. Halbuki düşün gibi şaşalı tören değil. İmza atıp gelicez. Nişanlım işe yeni girdi haftasonu dahi çalışıyor. Nikah işlemleri için gelmesi gerek ama izin alamıyor. Yani izmir mantıklı bana görede
İşte bende aynen bunu söylüyorum. Aksi olsa cidden babamın dediği olsun istanbulda olsun derim. Anlatamıyorımıse yenı gırdıyse haftasonu bıle calısıyorsa zaten hangı memleket ollursa olsun sıkıntı olacak demekkı :)
barı nısanlının oldugu yer olsunda ektra sıkıntıya gırmesın bence
ay ben anlamamışım, ben de nişanlın şöyle diyor sandım "babam şu an yok, o yüzden nikah yapamayız",
babalar karışmış bende :)
he heyt kız babası işte, düğün orada olacak nikah burada olsun diyor:)
neden erken yapıyorsunuz düğünle birlikte veya bir gün öncesinde yapsanız.
şimdi baban da haklı bir yandan, düğüne gelecekler, nikaha gelecekler, git-gel hem para hem yorgunluk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?