Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Beğenebilmem için "Keçe sayfası"ndan daha fazlasını bilmem gerekiyor.
Konuya yabancıyım :)

konu eskilere dayanmakta.

@WanHeda, önce Bir-Dost u buluyor ve özelden uyarıyor, bak verdiğin bilgilerle asıl kimliğine ulaşılabiliyor diye,
dost biraz tırsıyor wanheda dan,
ama geri de durmuyor, buraya yazıyor,

ben de diyorum ki, o bulursa ben de bulurum,
sonra hodri meydan diyorum,

konu buralara geliyor, herkes birbirini tüyoları takip edip buluyor, ama bulduğundan emin olmak için garip bir konuşma gerçekleştiriyor

Ben gittim, haydi görüşürüüüz.
(Tırıs tırıs )

senin memleket nere

Kayısı kent

Ben de kızardım

Oo hayırlı olsun
dugun resmım var benım esımın ısmıne profıl :)
eklesene

Eşinin adını yazmıştın burada. Oradan çıkardım.

Selam hanımlar. :)
A.selam hoşgeldin.

Artık tek suçlu değilim

Ben gittim, haydi görüşürüüüz.
(Tırıs tırıs )

Ah canım korkma

Tam olarak sana bu mesajı yazarken nişanlımla tartışıyorum nikahın nerede olacağı ile alakalı

Sen nasılsın ne yapıyorsun bugün yoktun buralarda. Gözler seni aradı.

çocuğun beynini yeme ha
kayısı kent olmadı yok .. değiştirelim senin memleketi

çocuğun beynini yeme ha
kayısı kent olmadı yok .. değiştirelim senin memleketi

Neresi olsun istersin :)

izmirde olsun
hatta şöyle tatil yöresinde

Bende öyle diyorum zaten nikahı erken yapıcaz yok anlatamıyorum babama babam hayır diyor.

nıkahın nerde olmasını ıstıyorsun :)
Aslında istanbulda ama erken ayrılmam laızm. İzmirde halletmemiz daha kolay olacak izmir şuan mantıklı ama babam yok diyor.

@WanHeda o ne öneriyor madem?
babası nerede?
Babası izmirde olmasını öneriyor. Benim babam istanbulda. Halbuki düşün gibi şaşalı tören değil. İmza atıp gelicez. Nişanlım işe yeni girdi haftasonu dahi çalışıyor. Nikah işlemleri için gelmesi gerek ama izin alamıyor. Yani izmir mantıklı bana görede

ıse yenı gırdıyse haftasonu bıle calısıyorsa zaten hangı memleket ollursa olsun sıkıntı olacak demekkı :)
barı nısanlının oldugu yer olsunda ektra sıkıntıya gırmesın bence

ay ben anlamamışım, ben de nişanlın şöyle diyor sandım "babam şu an yok, o yüzden nikah yapamayız",
babalar karışmış bende :)

he heyt kız babası işte, düğün orada olacak nikah burada olsun diyor:)
neden erken yapıyorsunuz düğünle birlikte veya bir gün öncesinde yapsanız.
şimdi baban da haklı bir yandan, düğüne gelecekler, nikaha gelecekler, git-gel hem para hem yorgunluk.

ıse yenı gırdıyse haftasonu bıle calısıyorsa zaten hangı memleket ollursa olsun sıkıntı olacak demekkı :)
barı nısanlının oldugu yer olsunda ektra sıkıntıya gırmesın bence
İşte bende aynen bunu söylüyorum. Aksi olsa cidden babamın dediği olsun istanbulda olsun derim. Anlatamıyorım
Bu iş güzel 9 ay sonunda buldu. Turnayı gözünden vurdu. Deneme süresi yeni bitti. Riske atmak istemiyoruz ama beni dinleyen kim

İhbar süremi başlatmam lazın yoksa ben şirkete ihbar ödemek durumundayım buda tazminatımın 2/5 i yapıyor. Babamda yanarsa yansın diyor. Benim emeğim neden çöpe gitsin. Nişanlımda kızıyor düğünden sonr 2 ay çalışacak mısın diyor. Ayy çok karışık ve sinir bozucu işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…