Benim ki balkonun mutfağıdirek ışık alan yere mi koyuyorsun. ben balkona koysam olurmu acaba. etrafı kapalı değil balkonun, öğlen ve akşam güneşi görüyor
benimde balkonlarım açık kapalı değil oluyor ama tüm gün güneş almıyor bir sabah bir öğleden sonradirek ışık alan yere mi koyuyorsun. ben balkona koysam olurmu acaba. etrafı kapalı değil balkonun, öğlen ve akşam güneşi görüyor
benimde hayalim bahçeli bir evimizin olması sırf bu yüzdenBahçeli evler hayal ama belki dah geniş balkonlu bi evim olur ilerde diyerekten kendime züğürt tesellisi veriyorum
O zaman dombili saksılardan dizip
Domates, biber, taze soğan, nane, maydonoz, çiçek yetiştireceğim diyorum
Kızım koparıp yiyecek filan, hayal işte : )
Ay 3 tane mi ne güzelbenimde balkonda
ama 3 tane balkonum var o yüzden abartmış durumdayım hastalık bir nevi
ektikçe ekesin geliyor
işte mutfak balkonunda maydonoz vb. gibiler gıda üzerine ekim yaptıkAy 3 tane mi ne güzel
Birini sera yapsebze yetiştir
Biri çiçeklerin olsun
Biri de oturmaya sizin
Bende 2 tane balkon var ama ikisi de kutu gibi
Birinde oturuyoruz , yazın hatta yeme içme hep orda oluyo
Diğerinde fırın ve çöp kovası var minnacık zaten , fırının üstüne ne sığarsa işte çiçek böcek
daha yatak odası balkonuna el atmadım sıra ondaAy 3 tane mi ne güzel
Birini sera yapsebze yetiştir
Biri çiçeklerin olsun
Biri de oturmaya sizin
Bende 2 tane balkon var ama ikisi de kutu gibi
Birinde oturuyoruz , yazın hatta yeme içme hep orda oluyo
Diğerinde fırın ve çöp kovası var minnacık zaten , fırının üstüne ne sığarsa işte çiçek böcek
Bende yer olsa el değil kol atardım çoktandaha yatak odası balkonuna el atmadım sıra onda
işte orda çamaşır falan kurutuyorum ya ondan herhalde bi saıra gelmedi ama orayıda çiçeğe boğacağımBende yer olsa el değil kol atardım çoktan
Oturduğumuz balkon camişte orda çamaşır falan kurutuyorum ya ondan herhalde bi saıra gelmedi ama orayıda çiçeğe boğacağım
sende çok seviyorsun çiçeği belli
peki kapalı cam mı balkonun senin
anladım canım, bende dış tarafa asmazmısın diyecektim ama olmaz sanırımOturduğumuz balkon cam
Fırının olduğu balkon pimapen
Ben öamaşır askılığını kuruyorum balkona, orda kurutuyorum sonra kaldırıyorum ki oturmaya yerimiz olsun : )
Bizim buralar tepeanladım canım, bende dış tarafa asmazmısın diyecektim ama olmaz sanırım
Ben fena kaptırdım
Aha başardın bak senin saksın kocaman ne güzel
yok yok çamaşır değil çiçek asmak anlamında demiştimBizim buralar tepe
Sabaha ssam akşam eve gidince bulamamçamaşırları
İçerde kurutmak hem daha iyi, balkon içerisinde yani
Ben fena kaptırdım
Bimden gül ağacı bile aldımfırın göçecek yakında
Bi stop demem lazım kendime
Ama sen yeni başlıyorsun çekirgeal
Ben bi tane bimden şey aldım yine geçen son olarak , bana göre menekşenin pembesi o
Orda mayıs çiçeği yazıyodu 3,90 TL
Ay ne güzel uygunmuştao dediğin kalanco muydu neydi ondan da var.
bende anneme limon ağacı almıştım.
Eki Görüntüle 1824693
alayım ben inşalalh ölmezAy ne güzel uygunmuşta
Biz çiçekçiden aldık iki kırmızı tüllediler diye 25 TL ydi bi de semt farkı var, işyerinin buralar pahalı hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?