Biz yakınız biliyosunuz sık ta görüşüyoruzaynen öyle,
ya eskiden abilerinin de arabaları yoktu, işte bizde arabaları yok falan diye düşünüyorduk, ki bizim de aramız yoktu
şimdi arabaları var,
hem de kardeşleri aylarca yok olacak,
gelip bir ziyaret etseler,
ya düşün ben taşındım ya hala yeni evimi görmedi eşimin ailesinden hiç kimse.
bahaneleri de, işte siz gelip hepimizi görüyorsunuz, böyle daha iyi oluyor,
tamam da biz size bizim kadar sık gelin demiyoruz ki, 5-6 ayda bir gelinebilir en nihayetinde.
Ağa da sensin paşa da o zaman oh misbizde de yok
Biz yakınız biliyosunuz sık ta görüşüyoruz
Ama onlara yetmiyo çünkü daha fazla iç içeler diğerleri
Gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz hatta saat hesabı tutarlar geç geldiniz ( kayınvalidem kayınpederim değil yalnız, diğerleri yapıyor )
Bir eniştesi kalmıştı bunu yapmayan, o da yaptı
Zaten dolmuştum
Dedim ki şurda yaklaşık 30 kişiniz bi sen kalmıştın sende sordun tam oldu
Niye mi geç geldik bu dünyada tek tanıdığım siz değilsinizkuzenimin nişanına katılıp takıdan sonra buraya geldik
Adam demez mi yoo siz her yere geç gidiyosunuz
NOT: Geçten kastı kendisi bayram namazına gitmez ( kendi bilir vakti belirtmek adına yazıyorum ) o saatte kayınvalidemlerin binasına yetişir karnını doyurur
Bize de aaa kahvaltıya geç geldiler derler
Ben gözümü açmam o saatte ne gezmesi 9-10 da kahvaltıya katılırım
Ona da döndüm dedim, ben nereye kaçta gideceğime kendim karar veririm hepinize bir bir sebep mi sıralayacağım
X teyze hayırdır evini mi temziledin der
Sen her yere geç geliyolar cık cık cık dersin
Dua edin ki geldim dedim siz benim neyime geldiniz dedem öldü de bir başsağlığı diledin mi
Nee dedi haberim yok
Olmaz tabi hep bencisiniz dedim, şurda zaten kayınvalidem dışında da baş sağlığına gelen olmadı dedim
Vuhuuu oldular falım reklamındaki gibi
Konuşmayınca aptal sanıyorlar
Özür diledi oralı olmadım
Uzun süre de konuşmadım, eşi iyi onun kocası yokken görüşüyoduksonra adamla denk geldik bigün bayram mıydı neydi el uzattı tokalaştık geçti gitti
Yeter be demiştim valla hepsine birden
Tersim pistir benimooo sende az değilsin ha
Tersim pistir benim
Onlarda o gün tanıştı sayın tersimle
Valla bana annem babam bile nerdesin geç geldin demedi, ayarsız biri değildim olmadım yani
Şimdi dıdının dıdısı ikide bir geç geldiniz vs dedi mi zaten zor tutuyodum gelin sıfatından ötürü
En son bir patladım herkesin sesi soluğu kesildi
Artık susmuyorum anında söylüyorum ki patlamayayım.
Valla 5 yıllık evliyim
Hala sizin gelini görmeidk diyen varmış
Geçen dediler benim yanımda
Dedim bahsettiğiniz kişi kim bilmiyorum ama 5 yıldır size gelmiyo demek, gelse her haftasonu uğruyoruz görürdü beni
Düdüklü konusunda sadece mercimek ve nohut deneyimim var
Kazulet gibi zaten ramazandan ramazana çıkarıyodum
Acemi olduğumdan şu yeni nesil açılıp müdahale edilenden düşünüyorum aslında
4 litre varmış küçüğü
Onu mu alsam napsam
Ben öyle pek hamarat değilim
Hangisi kaç dk da pişer, kaç bardak su konu bilmem
Siz bilmezsinizahaha tırstım köşeme çekiliyorum
Ay ben onu atmışımdır garanti maranti zımbırtısı sandım bakmadımkitapçıklarında yazıyor onlar..
bende kuru ve et pişirmekte kullanıyorum mercimek için eziyet geliyor onu kullanmak .. zaten hemen pişiyor mercimek indir kaldır zoruma gidiyor:)
Siz bilmezsiniz
Sizin eve daha zorla kendini davet ettiren bile yokmuş
Benimki milli mücadeleye giriyosiz anlamazsınız
Biz yakınız biliyosunuz sık ta görüşüyoruz
Ama onlara yetmiyo çünkü daha fazla iç içeler diğerleri
Gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz hatta saat hesabı tutarlar geç geldiniz ( kayınvalidem kayınpederim değil yalnız, diğerleri yapıyor )
Bir eniştesi kalmıştı bunu yapmayan, o da yaptı
Zaten dolmuştum
Dedim ki şurda yaklaşık 30 kişiniz bi sen kalmıştın sende sordun tam oldu
Niye mi geç geldik bu dünyada tek tanıdığım siz değilsinizkuzenimin nişanına katılıp takıdan sonra buraya geldik
Adam demez mi yoo siz her yere geç gidiyosunuz
NOT: Geçten kastı kendisi bayram namazına gitmez ( kendi bilir vakti belirtmek adına yazıyorum ) o saatte kayınvalidemlerin binasına yetişir karnını doyurur
Bize de aaa kahvaltıya geç geldiler derler
Ben gözümü açmam o saatte ne gezmesi 9-10 da kahvaltıya katılırım
Ona da döndüm dedim, ben nereye kaçta gideceğime kendim karar veririm hepinize bir bir sebep mi sıralayacağım
X teyze hayırdır evini mi temziledin der
Sen her yere geç geliyolar cık cık cık dersin
Dua edin ki geldim dedim siz benim neyime geldiniz dedem öldü de bir başsağlığı diledin mi
Nee dedi haberim yok
Olmaz tabi hep bencisiniz dedim, şurda zaten kayınvalidem dışında da baş sağlığına gelen olmadı dedim
Vuhuuu oldular falım reklamındaki gibi
Konuşmayınca aptal sanıyorlar
Özür diledi oralı olmadım
Uzun süre de konuşmadım, eşi iyi onun kocası yokken görüşüyoduksonra adamla denk geldik bigün bayram mıydı neydi el uzattı tokalaştık geçti gitti
Yeter be demiştim valla hepsine birden
Çağırmıyosun ki
nasıl davet ettiriyorlar kendilerini ?
enteresan ha..
ben öylelerini inadına çağırmam herhalde
kitapçıklarında yazıyor onlar..
bende kuru ve et pişirmekte kullanıyorum mercimek için eziyet geliyor onu kullanmak .. zaten hemen pişiyor mercimek indir kaldır zoruma gidiyor:)
Ben önce eşime çemkiriyodumah ah ah ki ne ah,
ya işte benim eşimin ailesi bir garip, herkes alıngan, bir biz değiliz.
bunu desem kan çıkar valla,
hani ben artık çocuk için bir kaç sesimi çıkardım da birbirimize giriyorduk basit şeylerden ötürü :)
ama eşim boşver falan derdi eskiden, artık o da kızıyor.
hele ki biz taşındık kimse gelmedi ya, yardıma gelmemelerini boşveriyorum zaten, o hafta işler ayarlanmaz falan filan, yorulduk falan ama geçti gitti,
insan bir hayırlı olsuna da mı gelmez ya.
hadi evi geçtik, eşim gidecek, sözde annesi üzülüyor, artık az görüşeceğiz diye, e o zaman gel gör evladını, hem evini de görmüş olursun.
yok ama, hep onların düzenleri var, işleri var bırakıp gelemezler, sanırsın biz avare dolaşıyoruz.
ya da onların paraları kıymetli, biz para basıyoruz.
acayip sinirliyim haftasonundan beri, sormayın ya...
Camiye git, toplu iftar yerlerine git : )bende tekim ramazanda. şuan 12 yaşındaki kardeşim var yanımdaramazanda insan kalabalık olmak istiyor nedense
nasıl mercimek çabuk pişiyor ya?
senin çabuk anlayışın ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?