Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Siz çalışıyo musunuz şimdi ne kadarlık
Benim annem bakmasa bırakamazdım sanırım 5,5 aylıkken

Evet çiçek gibi keçe de çok zevkli
Duruma göre bakarım artık
Ay çıkarılsak ta bitse ben belirsizliği hiç sevmem

bende çalışıyorum
oğlum şuan 8 y aşında, benimde kv ve annem dönüşümlü bakmışlardı yoksa 5,5 aylık bırakmak onlara bile çok zorken bir başkasına bırakamazdım sanırım, 3,5 yaşında da kreşe başlattım

eminim çok zevklidir, benimde öyle ahşap boyama, örme gibi hobilerim var kendimce inanılmaz terapi oluyor

alıntılamayı neden unutuyorum ben yahuu

bende çalışıyorum
oğlum şuan 8 y aşında, benimde kv ve annem dönüşümlü bakmışlardı yoksa 5,5 aylık bırakmak onlara bile çok zorken bir başkasına bırakamazdım sanırım, 3,5 yaşında da kreşe başlattım
eminim çok zevklidir, benimde öyle ahşap boyama, örme gibi hobilerim var kendimce inanılmaz terapi oluyor

Ay maşallah büyütmüşsünüz
Ben iş sebbeiyle karman çormanım
Bi diyorum fırsat bu fırsat 2.ciyi mi yapsak
Bi diyorum kızın kolikti bebekken, kaşınma daha erken
Aman bi çıkarılsak eşim iş bulsa da önümüze baksam ona göre

Örgü hatta iğne oyası ablamın işidir bizde ( : çeyizimi o tamamladı resmen sağ olsun

evet büyüdü maşallah ama zor oluyor tabi büyütürken, bakalım büyüdükçe daha zormuş herşey millet öyle diyor Allah iyi günler göstersin hepimize inşallah

eğer 2.bebek fikri kafanızda varsa bence düşünün derim açıkçası zten 9 ay hamilelik kızınızda biraz daha büyümüş olacak, aslında tam fırsat işyerinin bu durumunda. hemen hemen her bebek kolik oluyor zaten bunlar yıldırmasın bence. sağlıkla doğsun da nasıl olsa özveri ve sevgiyle büyüyorr ayy ne güzel bir bebek evin en güzel şeyi bence

evet büyüdü maşallah ama zor oluyor tabi büyütürken, bakalım büyüdükçe daha zormuş herşey millet öyle diyor Allah iyi günler göstersin hepimize inşallah
eğer 2.bebek fikri kafanızda varsa bence düşünün derim açıkçası zten 9 ay hamilelik kızınızda biraz daha büyümüş olacak, aslında tam fırsat işyerinin bu durumunda. hemen hemen her bebek kolik oluyor zaten bunlar yıldırmasın bence. sağlıkla doğsun da nasıl olsa özveri ve sevgiyle büyüyorr ayy ne güzel bir bebek evin en güzel şeyi bence

Siz özlediniz tabi ondan benim anılar henüz taze
Ama ikisi birden büyür ve yaşım zaten 29 fena olmaz diye düşünüyorum
Tabi önce eşimin iş durumu netleşmeli
Teşekkür ederim

Siz özlediniz tabi ondan benim anılar henüz taze
Ama ikisi birden büyür ve yaşım zaten 29 fena olmaz diye düşünüyorum
Tabi önce eşimin iş durumu netleşmeli
Teşekkür ederim
ama o günler öyle çabuk geçiyor ki insan inanamıyor özlüyor
evet yaşıda düşünürsek aslında en iyi zaman
ama önce iş durumu netleşmeli haklısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…