Siz çalışıyo musunuz şimdi ne kadarlıkmaşallah ne kadar tatlıdır en bıcır bıcır anları Allah bağışlasın
bende oğlumu 5,5 aylıkken bırakmıştım işe geri dönmek için biliyo musun ne tesadüff
ay ne güzel zevkli bir hobi devam edersin bencede evden bir süre en azından
alıntılamayı neden unutuyorum ben yahuuSiz çalışıyo musunuz şimdi ne kadarlık
Benim annem bakmasa bırakamazdım sanırım 5,5 aylıkken
Evet çiçek gibi keçe de çok zevkli
Duruma göre bakarım artık
Ay çıkarılsak ta bitse ben belirsizliği hiç sevmem
Ay maşallah büyütmüşsünüzalıntılamayı neden unutuyorum ben yahuu
bende çalışıyorum
oğlum şuan 8 y aşında, benimde kv ve annem dönüşümlü bakmışlardı yoksa 5,5 aylık bırakmak onlara bile çok zorken bir başkasına bırakamazdım sanırım, 3,5 yaşında da kreşe başlattım
eminim çok zevklidir, benimde öyle ahşap boyama, örme gibi hobilerim var kendimce inanılmaz terapi oluyor
Ay maşallah büyütmüşsünüz
Ben iş sebbeiyle karman çormanım
Bi diyorum fırsat bu fırsat 2.ciyi mi yapsak
Bi diyorum kızın kolikti bebekken, kaşınma daha erken
Aman bi çıkarılsak eşim iş bulsa da önümüze baksam ona göre
Örgü hatta iğne oyası ablamın işidir bizde ( : çeyizimi o tamamladı resmen sağ olsun
Siz özlediniz tabi ondanevet büyüdü maşallah ama zor oluyor tabi büyütürken, bakalım büyüdükçe daha zormuş herşey millet öyle diyor Allah iyi günler göstersin hepimize inşallah
eğer 2.bebek fikri kafanızda varsa bence düşünün derim açıkçası zten 9 ay hamilelik kızınızda biraz daha büyümüş olacak, aslında tam fırsat işyerinin bu durumunda. hemen hemen her bebek kolik oluyor zaten bunlar yıldırmasın bence. sağlıkla doğsun da nasıl olsa özveri ve sevgiyle büyüyorr ayy ne güzel bir bebek evin en güzel şeyi bence
ama o günler öyle çabuk geçiyor ki insan inanamıyorSiz özlediniz tabi ondanbenim anılar henüz taze
Ama ikisi birden büyür ve yaşım zaten 29 fena olmaz diye düşünüyorum
Tabi önce eşimin iş durumu netleşmeli
Teşekkür ederim
Burası da benim günlüğüm gibi oldu yaızp çiziyorum aklıma ne gelseama o günler öyle çabuk geçiyor ki insan inanamıyorözlüyor
evet yaşıda düşünürsek aslında en iyi zaman
ama önce iş durumu netleşmeli haklısın canım
olsun ne güzel işte konuşuyoruz fena mı, yalnız sadece ikimiz varız kimse gelmiyorBurası da benim günlüğüm gibi oldu yaızp çiziyorum aklıma ne gelse
Sanki özel topik gibiolsun ne güzel işte konuşuyoruz fena mı, yalnız sadece ikimiz varız kimse gelmiyor
Ya da bizi kendi halimize bıraktılarsahidenkapattık burayı sanki
gülmekten yazamadım iyi miYa da bizi kendi halimize bıraktılar
aynen
@The Queen banlanmış ?
Vikvikleme kursu açacaktık ta her gelen acemi çıktıaynenvikviklesek mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?