- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
Varselam kızlar
biri izinli, bütün işler bana kaldı
ancak temizledim, sıfırladım.
çok acıktımtava da börek falan yapan varmı
Kaç gündür BDV ye girmiyodum
Bunlar hep mi böyleydi oruçtan mı bilmiyorum tuhaf şeyler var iyice
anam benim kaynanam da arnavut sözüm ona...buna ne dersin, Arnavut kızları/gelinleri giyiyor bu tarz, diğer konu sahibi bu tarz bir şalvardan bahsediyorsa haklı derim ben, bizim aileden bir kız da gitti arnavut gelini oldu, hemen şalvarı ona özel diktirildi erkek tarafı tarafından.
selam kızlar
biri izinli, bütün işler bana kaldı
ancak temizledim, sıfırladım.
çok acıktımtava da börek falan yapan varmı
Ay nasıl acaba çok meraklandım bakayımkız sen asıl o aynı evde oturmak isteyenin sabah açtığı konuyu oku..
konuyu gördükten sonra kıza bakış açım değişti daha birşey yazmıyorum ne yaparsa yapsın
Kaç gündür BDV ye girmiyodum
Bunlar hep mi böyleydi oruçtan mı bilmiyorum tuhaf şeyler var iyice
anam benim kaynanam da arnavut sözüm ona...
hiç bana böyle şalvar falan diktirmediler, vallahi daha da bi küsesim köpüresim geldi...
Ay nasıl acaba çok meraklandım bakayım
Her telden çalıyokız sen asıl o aynı evde oturmak isteyenin sabah açtığı konuyu oku..
konuyu gördükten sonra kıza bakış açım değişti daha birşey yazmıyorum ne yaparsa yapsın
Benim alıcılar açken çalışmıyobak bakalım rahmani mi şeytani mi anlayabilecekmisin
Her telden çalıyo
Bi önceki konuda da burçlar arası yorumu sormuş yavuklusuyla sanırım
Whatsapptansa şeytani bence puhahayok kız bu konudan önce açtığına bak..
Benim kaynanam kına kıyafetini ucuza getiricem diye kırk takla attı...yok artık, kızım küs o zaman, bizimkine düğünden önce dikildi bir de sanırım, düğünden sonrakileri hiç demeyeyim
Benim alıcılar açken çalışmıyoirtibat kuramadım ondan anlamayamadım neci bu rüya
Onu ben de görmedim sanırım... Hmmm...bende anlamadım cübbeli wolf olaydı aydınlatırdı bizi...
whastuptan mesaj gelmiş falan..
Cübbeli Wolf lohusa bayan oldubende anlamadım cübbeli wolf olaydı aydınlatırdı bizi...
whastuptan mesaj gelmiş falan..
Bende zaten BDV ye girmiyordum sözdeOnu ben de görmedim sanırım... Hmmm...
Bir göz mü atsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?