Çok aşırı halsizim, gözlerim kapanıyor resmen.
İçim de bulanıyor anlamadım gitti.
Şimdi atıştıracak hafif birşeyler söyledim belki içim bastırır diye.
Ama kötü hissediyorum kendimi...
Bişeyler ye öyle gidersin halsiz halsiz yola çıkmaHasta değilim, ama 3 gündür felaket üşüyordum zaten.
sanırım onunla da bağlantılı yorgunlukla beraber bugün patlak verdi herhalde.
Anlamadım ki...
izin almaya da çekiniyorum ama ne yapacağımı da bilemiyorum...
Orası öyle tabii ki de, insan işte çekiniyor.ye belki toparlarsın.. yoksa çekinme boşver onlar senden çekinsin:)
Geçmiş olsun canım. Gidebiliyorsan git annene azıcık uyumak iyi gelir.Çok aşırı halsizim, gözlerim kapanıyor resmen.
İçim de bulanıyor anlamadım gitti.
Şimdi atıştıracak hafif birşeyler söyledim belki içim bastırır diye.
Ama kötü hissediyorum kendimi...
Hayatta ağzıma sürmediğim , evime sokmadığım şeyi sırf oruçluyum diye nasıl canım çekiyor, ay deliricem...
Ne olduğunu çok merak ettim.Hayatta ağzıma sürmediğim , evime sokmadığım şeyi sırf oruçluyum diye nasıl canım çekiyor, ay deliricem...
ahaha neymiş ki o ?
Ne olduğunu çok merak ettim.Allah sabır versin.
Salam ... Resmen kokusu burnumda
Sana bir anımı anlatayım.
Kız kardeşimle ramazan vakti pazara gittik. Önümüzde bir araba tamamı sarımsak dolu ve nasıl koyuyor kardeşim ben sarımsak yemek istiyorum canım çekti demişti. Heh işte o geldi aklıma.
Ya bir de gözümün önüne geliyor, ekmeğin arasında kaşar peyniri,salam yanında kola :) Resmen gözüm döndü, sanırım eve giderken alacağım az bir şey. Sarımsak iyiymiş sahiden
Nefsin körelsin aç bitirlerden al bari akşama salam kaşar kola var demek ki.Afiyet olsun şimdiden
liste uzuyor kızlar..
barışmak için bilezik
düğünlere gitmek için şalvar
nişan için 23 gr bilezik..
bunlar burda dursun hepsini biriktirip toptan istiycem kv den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?