Kilavuzu karga olanin burnu moktan cikmazmisssSen bizi daha beter yoldan çıkaracan gibi
Valla sen vikviklemeyi ogren sonra da bize ogret canikomYarama parmak bastın bak benim bir derdim var. Bende bu dediklerini yapıyorum bazen kendimi hiç kadınsı hissetmiyorum acaba benim problemim ne. Zaten vikviklemeyi de beceremiyorum
Bizde onu araştırıyoruzbayanlar soruma gülebilirsiniz belki ama vikviklemek ne demek yaaa
Sağ ol senin de taze vikvikKandiliniz mübarek olsun vikvikler
Yeter ki sen iste bebegimagresif üye yazını kaldır
Çakma hanımefendi miYeter ki sen iste bebegim
Sağ ol senin de taze vikvik
bende katiliyim araniza o zaman vik vikBizde onu araştırıyoruz
Gel gel kosss kosssbende katiliyim araniza o zaman vik vik
illk mesaja bakilirsa Allah vikvik sansi versin denilmis bana gore çirkin demek vikvikKocanın başının etini yemekmiş bir rivayete göre vik vik
Çirkin şansı gibi vikvik şansı da varmışillk mesaja bakilirsa Allah vikvik sansi versin denilmis bana gore çirkin demek vikvik
evde esine is yaptirmakmis vik vik olabilirmi acaba ?Çirkin şansı gibi vikvik şansı da varmış
Ama her vik vik eden çirkin değilmiş
Karıştırmışsın sen
Hem ince işevde esine is yaptirmakmis vik vik olabilirmi acaba ?
Ben gibiler de masallah sanki tarlada dogmusuz gibi davarimsi hareketlerle herseyin ustesinden gelince adamlar bizi iplemiyor canim tabiysiHem ince işhem kaba işler
Naz niyaz ayağına vik vik kocacım ben pıtırcıkım kocacım elim minnak yapamam diyolarmış
Erleri gaza gelip herkül gibi herşeyi yapıyolarmış
Biz yeni evliydikBen gibiler de masallah sanki tarlada dogmusuz gibi davarimsi hareketlerle herseyin ustesinden gelince adamlar bizi iplemiyor canim tabiysi
HahahahaBiz yeni evliydik
Bi yere gidecektim, kız kıza
Eşim bana dedi ki ben akşam gelirim seni almaya
Dedim ki niye ben gelmeyi bilmiyor muyumkalas doğdum kalas gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?