ne diyeyim.. aman sen kızına ALLAH nasip ederse oğluna sahip çık
onların düğününde barışmayı ilan edenden başka bir elti sandın ben bunu.
İstemediği çok belli çocuğunu zateneltım hamıle oldugunu ogrenınce yıgıtı aldırmak ıstemıs
karıyerıme engel erken demıs
kayınvalıdem ozaman eltımle cok kotu olmus
bosanmıslar yıgıt de dogmus
yıgıt 5 yasındaydı tekrar evlendıklerınde
olan cocuga oldu yazık o kadar sene arada kaldı
aynen...
esım eltım ıcın sen onu kafana takma dedıİstemediği çok belli çocuğunu zaten
evet tek celsedebende birşey sorucam.
çiftler anlaşırsa kendi aralarında hemen boşanabiliyorlar mı?
6aylıkken evliyken meselaevet tek celsede
bıter dıye bılıyorum6aylıkken evliyken mesela
Evetbende birşey sorucam.
çiftler anlaşırsa kendi aralarında hemen boşanabiliyorlar mı?
cok tesekkur ederım kızlar
hem konustum rahatladım hemde gergınlıgım gectı ıcım rahatladı
ınsallah zamanla duzelır
ben vıcdanen rahatım suan o bana yetıyor
bıtek kızım ıcın uzuluyorum ben bol akrabalı bol kalabalık guzel bı aılede buyudum
o ımkanı saglayamadım
dogru soyluyorsun :)canım boş ver akraba mı kaldı artık, aile dostları ile büyür kızın.
oğlum teyzeleri ve amcaları kadar benim veya eşimin çok yakın bir iki arkadaşımı da sever mesela, aynı mesafede büyütüyorum çünkü.
Gunaydin millet
Basimiz sagolsun bu arada
Bayram yaklasiyor, ben de kvlere gitmeyecem
Hatta esim de gitmeyecek. Son konusmamiz o yondeydi. Bakalim neler olacak cok merak ediyorum
Bizimkilerin turleri degisik, elini versen kolunu kurtaramiyorsun. Selam vermeye gelmiyor yani. Insaniyet namina gideyim on dakika oturup cikayim desek uc gun sonra yine telefonla tacizlere baslarlar cunku. Alooo biz hastayiz alooo kavga ettik diye. Ambulans bunlar gibi numaracilara calisiyor zaten.
Bu aralar gorumcem de abisini arayip sormaya basladi isi dusunce arar ya, ev alacak. Abisi keriz cunku gitsin pazarlik yapsin , banka kredisi icin tanidiklarini araya soksun. Menfaatci insanlara sinir oluyorum. Uc yil once nerdeydin de aramadin abini bu kadar seviyordun madem.
Bizimkiler gibi firildak olursa zor tabiiakraba ılıskılerı ne kadar zormus
Allah iyilerle karşılaştırsın cümlesi meğer ne önemliymiş dimiGunaydin millet
Basimiz sagolsun bu arada
Bayram yaklasiyor, ben de kvlere gitmeyecem
Hatta esim de gitmeyecek. Son konusmamiz o yondeydi. Bakalim neler olacak cok merak ediyorum
Bizimkilerin turleri degisik, elini versen kolunu kurtaramiyorsun. Selam vermeye gelmiyor yani. Insaniyet namina gideyim on dakika oturup cikayim desek uc gun sonra yine telefonla tacizlere baslarlar cunku. Alooo biz hastayiz alooo kavga ettik diye. Ambulans bunlar gibi numaracilara calisiyor zaten.
Bu aralar gorumcem de abisini arayip sormaya basladi isi dusunce arar ya, ev alacak. Abisi keriz cunku gitsin pazarlik yapsin , banka kredisi icin tanidiklarini araya soksun. Menfaatci insanlara sinir oluyorum. Uc yil once nerdeydin de aramadin abini bu kadar seviyordun madem.
Kesinlikle evetAllah iyilerle karşılaştırsın cümlesi meğer ne önemliymiş dimi
İnsan ele karışınca anlıyor
Zaten biraz geç olsa da herkes ektiğini biçiyo benceKesinlikle evet
Ben bu bayramdan itibaren ilisigimi kesiyorum
Onlar da kizlarini evlendirdiler, insallah bana yaptiklarini dunurleri de onlara yaparlar da bakalim erkek tarafinin kizlarini sallamamasi ne demekmis anlarlar.
Iki yildir bir defa annemi aramamislar, bir defa ziline basip ziyaret etmemisler ,ben enayi miyim gideyim onlara? Bayramlarina baslatmasinlar
ayy aynı 2 yıldır benımkılerıde bı defa bıle aramadılar hıc gıtmedıler babam daha evlerının nerde oldugunu bılmıyorKesinlikle evet
Ben bu bayramdan itibaren ilisigimi kesiyorum
Onlar da kizlarini evlendirdiler, insallah bana yaptiklarini dunurleri de onlara yaparlar da bakalim erkek tarafinin kizlarini sallamamasi ne demekmis anlarlar.
Iki yildir bir defa annemi aramamislar, bir defa ziline basip ziyaret etmemisler ,ben enayi miyim gideyim onlara? Bayramlarina baslatmasinlar
Hahahaha ay dusunemedim bi an oyle birseyiZaten biraz geç olsa da herkes ektiğini biçiyo bence
Çok gördüm çevremde
Aman boşver uyuşmuyodunuz zaten aramasınlar anneni
Daha çok sorun çıkabilir
Annene derler koş hasta olduk diye bu sefer : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?