Anammm bu ney la super bisiN nscckts bundan yap
emin değilim ama sanırım yemek yapmayı seviyorum. (kendime değil)Eki Görüntüle 1854143
bizdede gırar denir. sen doğlumusun. doğunun yemeği bu lebeni dediğin.Bizde de yogurt corbasi soguk olur bugdayli falan adina da lebeni deriz hatta
Ama bu ekibe olmaz soguk corba
İsitmamissin dangalakkk derler bana hahahah
Senin menu on numaraymis
Makarnali salata harika hem de pratik
Bir de unutmusum hurma zeytin kayisi incir falan koyayim ortaya
İcecekleri de dizerim
Kendim oturmayi dusunmuyorummumkun degil oturmak servisi yetistiremem
Esimin de eline oglani vericem
Evet canim annem gazianteplibizdede gırar denir. sen doğlumusun. doğunun yemeği bu lebeni dediğin.
içine kengel otu falanda koyarız o yoksa taze tane
biz mesela geçen gün dışarda iftar açtık. dolaptan çıkarıp götürdük. buda böyle içiliyor. bir nevi ayran gibi hissetEvet canim annem gaziantepli
Dolayisiyla ben de doguluyum
Ben pek sevmem aslinda soguk soguk corba da yazin iyi oluyormus
Evet ayran gibi aynenbiz mesela geçen gün dışarda iftar açtık. dolaptan çıkarıp götürdük. buda böyle içiliyor. bir nevi ayran gibi hisset
aynen ev yoğurdu çok güzel. düşün ben annemin mayaladğınından bir kavanoz yanıma alıyorum hep..Evet ayran gibi aynenne bileyim ben alisamamis olabilirim belki
Aslinda corba benim icin basli basina bir yemek oldugundan sanirim soguk olmasi isime gelmiyor
Ev yapimi ayrana bayilirim ama
Hic almayiz hazir olarak hep ev yogurdundan yaparim. Ama lebeniyi ev yogurdundan yapinca pek lezzetli olmuyor
Evet koyuyorumBir-Dost havuç toretora mayonezde koyuyor musun:? ben hiç denemedim. bazı yerlerde yedim hep farklı farklı geldi tadı.
bunun bide kırmızı lahana ile yapılanı var(mor lahana)
Ben içeriye bi servis masası koyuyorum, tencereleri oraya koyuyorum servis işim kolaylaşıyo.Bizde de yogurt corbasi soguk olur bugdayli falan adina da lebeni deriz hatta
Ama bu ekibe olmaz soguk corba
İsitmamissin dangalakkk derler bana hahahah
Senin menu on numaraymis
Makarnali salata harika hem de pratik
Bir de unutmusum hurma zeytin kayisi incir falan koyayim ortaya
İcecekleri de dizerim
Kendim oturmayi dusunmuyorummumkun degil oturmak servisi yetistiremem
Esimin de eline oglani vericem
Krepin içine ne sarmışAnammm bu ney la super bisi
Olsa da yesek
Hmm mercimekle de denesen olur
Sana tarhana yollayayim mi? Ev yapimi bendeki.ben tarhana icine buharda pismis somon baligi koyuyorum biraz yiyor. Benim oglan genelde kil ek gidalara. Napicam bilmiyorum hala meme istiyor deli gibi vermeyince de basbas bagirip agliyor
Bana adresini yaz elimdeki tarhanayi boluselim kuzu. Yarina veririm hemen kargoya. Cok bir miktar degil ama yeter senin civcive
ooo cok severım :)N nscckts bundan yap
emin değilim ama sanırım yemek yapmayı seviyorum. (kendime değil)Eki Görüntüle 1854143
ben en ıyısı bu haftasonu bı tarhana yapayımÇocuk ne seviyosa onu ver
Bazen hiç beklemediğin şeyi yiyolar
Ben markette yöresel bi tarhana bulmuştum kaynattım verdim
Herşeyi karıştırma sakin olben en ıyısı bu haftasonu bı tarhana yapayım
sende yapabiliyormusun. bana nedense çok zor birşey gibi geliyor.ben en ıyısı bu haftasonu bı tarhana yapayım
Benim de annem guzel mayaliyoraynen ev yoğurdu çok güzel. düşün ben annemin mayaladğınından bir kavanoz yanıma alıyorum hep..
canım istedi
bana bana bihterine neden sormuyorsunKrepin içine ne sarmış
O anlamış ben nasıl anlamadım diye şaştım , sen tabi anlarsın kendin yaptınbana bana bihterine neden sormuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?